Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolhor voor deur plaatsen:

Rolhor voor deur plaatsen

Ik wil een rolhor voor een deur laten plaatsen. De deur is 90 bij 210 cm.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolhor voor deur plaatsen uit heel Nederland:

Rolhordeur plaatsen

Ik wilde vrijblijvend een prijs opvragen voor het plaatsen van een complete rolhordeur. Ik moet ze nog aanschaffen. De rolhor deur moet 205 bij 95 cm worden.

Hor monteren in deur

Ik wil den rolhor voor mijn deuraten monteren

Hordeur plaatsen

Ik wil graag een hordeur naar het balkon laten plaatsen, zodat de balkondeur die naar buiten opent, ook open kan zijn en het konijn, dat binnen los huppelt niet ontsnapt. Ik heb ook hulp nodig bij het opmeten en uitzoeken van de passende deur. Ook zou ik willen weten, wat het kost een rolhor in een raam te plaatsen. Gaarne offerte.

Rolhor en raam jaloezieën plaatsen

Ik vraag deze offert aan namens een Duits sprekende klant aangezien de site compleet in het Nederlands is. De offerte mag nog steeds in het Nederlands zijn hoor, maar het kan dus zijn dat als je belt de klant in het Duits opneemt. De klant verstaat wel Nederlands. Het gaat om het plaatsen van een standaard Bruynzeel rolhor voor deuren (degene die je op het kozijn plaatst aan de binnenzijde want de deur draait naar buiten open) en 2 raam jaloezieën.

Horren monteren

Graag laat ik die rolhordeuren monteren. Deze heb ik nog niet aangeschaft. Ik wil deze kopen bij gamma en laten plaatsen door Gamma. De afmetingen van de deuren/kozijnen zijn als volgt: 1. Rolhordeur voor deur 90 x rolhordeur voor deur 100 x rolhor voor raam 90 x 120. Graag ontvang ik een kostenspecificatie en data waarop het eventuele indicatie van beschikbaarheid van specialist.

Rolhor voor een deur monteren

Voor een schuifpui een rolhordeur monteren. Een Bruynzeel hordeur met een vaste maat, ik denk niet dat hij op maat gemaakt hoeft te worden. De rolhordeur is nog niet aangeschaft omdat ik graag eerst wil weten wat de kosten zijn.

Brynzeel rolhordeur monteren

Wij hebben een brynzeel rolhor deur aangeschaft en willen dit graag zsm laten monteren door iemand die er verstand van heeft. Wij hebben de deur ook aangeschaft bij Gamma. Ik ontvang graag zsm een prijsopgave, en eventueel een afspraak voor het plaatsen.

Horren monteren in houten en kunststof kozijnen

Graag zou ik diverse horren gemonteerd willen krijgen. Enkele inzet horren en enkele rolhorren. Het betreft de volgende uitvoeringen en maten Rolhor voor kantelraam: 108 x 97 Rolhor voor kantelraam: 108 x 97 Hor voor deur 205,5x80 Inzethor: 112,5 x 91 Inzethor:112,5 x 91 Inzethor: 164 x 52,3 Inzethor:125,5 x 100 Graag op kortst mogelijke termijn.

Monteren van een rolhordeur

Graag een rolhor deur monteren op houten deurposten. Afmeting rolhor deur 2.15 bij 1.00 meter. Hij kan zo gemonteerd worden op de houten deurpost.