Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Maastricht of directe omgeving.

1171 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning, stucen en schilderen, tegelvloer en vloerverwarming verwijderen, klussen in huis en laminaat leggen, lampen en horren plaatsen, elektrische rolluiken plaatsen, laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade, kunstgras op bitumen dak leggen, deuren en kozijnen plaatsen, raamdecoratie inmeten en ophangen, slaapkamer opknappen, behangen en laminaat leggen, licht asbesthoudende schoorsteenpijp verwijderen, raamhorren plaatsen, smeervloer verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maastricht:

Inmeten en monteren van gordijnen en overige raamdecoratie

Ik wil in mijn woning graag de hulp van een vakman inroepen. Ik wil gordijnen en overige raamdecoratie laten inmeten. Als die geleverd zijn, moeten ze ook gemonteerd worden. Ik wil hiervoor een afspraak maken per email. Het vermelde telefoonnummer is van een vriend van mij, omdat ik momenteel nog geen Nederlandse telefoon bezit. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Reparatie van een rolluik

Rolluik gaat niet meer omhoog

Diverse montageklussen in huis

Ik zou graag een aantal montageklussen laten uitvoeren. Ik wil graag 3 lampen laten ophangen. Ook laat ik graag een badkamerkastje monteren. Verder zou ik graag 3 schilderijen laten ophangen. Misschien dat ook nog een kapstok moet worden opgehangen. Alle materialen zijn al beschikbaar. Ik heb geen gereedschap en ook geen ladder om de lampen op te hangen. Er zijn hier hoge plafonds. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Designradiator laten plaatsen

Ik zou graag een design radiator (handdoekradiator) willen laten plaatsen in de badkamer. Er heeft jaren geleden een gewone radiator gehangen maar nu hangt er niks meer.

Behang verwijderen van muren

Hi, we'd like to hire a service to remove the wallpaper from our home. It is approximately 120 m2 of wallpaper that we want to remove so the walls are smooth for painting. Behang verwijderen van alle muren. In totaal 120 m2, geschat. De meeste muren zijn gegipst, een paar zijn van beton.

Rolluiklint vervangen

1 rolluik lint vernieuwen ,oude zit er nog op maar versleten

Lampen en gordijnrails laten ophangen

Ik wil 7 lampen en 2 gordijnrails laten ophangen in mijn appartement. Graag binnen één week.

Tuinscherm plaatsen

Tuinscherm plaatsen Multi tg 80 fsc

Deurhor monteren

Graag wil ik een deurhor laten monteren. Het gaat om een houten kozijn. Ik wil de Bruynzeel 500 serie van Gamma. Ik denk dat deze op maat gemaakt moet worden, want de deur heeft een afwijkende maat.

Garderobekast demonteren en verplaatsen naar andere kamer

Ik wil een garderobekast (Staud Sinfonie) met 2 schuifdeuren, waarvan 1 spiegeldeur laten verplaatsen van een kamer naar een naastliggende kamer. In de kast zijn 3 planken en 3 rails bevestigd. Afmeting kast: 221 x 200 x 68 (hxlxb) cm.

Bruynzeel rolhordeur plaatsen

Ik heb bij Praxis een Bruynzeel rolhordeur serie 700 gekocht en wil die hier graag laten monteren. Ik ontvang vooraf graag uw prijsopgave.

Rolluiken repareren

Ik heb reparaties aan 2 rolluiken: - vervangen lint rolluik op bovenverdieping - herstellen ingedeukte rolluik op beneden verdieping. Omdat het raam naar buiten opent kan ik hier niet bij.

Gordijnrails ophangen aan plafond

Gordijnrails ophangen aan plafond. Ongeveer 6 tot 10 meter lengte. Inclusief railtjes en stopjes. Materialen kunt u meebrengen. In een appartement op de begane grond. Het plafons is van beton en gestuct. Graag zo spoedig mogelijk want mijn broer is al verhuisd en zit zonder gordijnen.

Antieke houten tafel schuren, lakken en tafelpoten verhogen

Wij zoeken iemand in omgeving Maastricht die onze antieke, houten eettafel kan opschuren en lakken. Afmetingen van tafelblad: 2,33m bij 0,86m. Wij willen tevens deze lage tafel verhogen. Tafelpoten verlengen met hout of ander materiaal.

Rolluikreparatie

Ik wil mijn rolluik laten maken. Er is met een steiger een deuk in de bak gemaakt,het rolluik is van aluminium.

Vloer van kiezelsteentjes leggen

Ik heb kiezelsteentjes gekocht en die wil ik laten leggen als vloer in de wc en douche, hiervoor heb ik tegellijm gekocht alleen weet ik nu niet hoe ik moet beginnen. Is er misschien iemand die dit voor mij wil doen? Het gaat om 2,5 m2 in totaal.

Rolluikreparatie

De geleider van de lamellen is losgeschoten (afgebroken). Daardoor blokkeert het rolluik bij neerlaten. De lamellen zijn ongeveer 1.20 meter. Ik wil alleen dat de geleider vervangen wordt.

Horren laten inmeten en installeren

Graag willen wij voor 2 deuren schuifbare horren laten plaatsen en inmeten. Deze moeten in het kozijn worden gemonteerd, 1 deur heeft een kunststofkozijn en bij de andere deur is het kozijn van hout. Graag ontvang ik een indicatie indicatie van de kosten.

Plafondventilator monteren

Plafondventilator met verlichting (merk Ravenna) laten monteren, elektrische punt is aanwezig er moeten nog wel gaten worden geboord (betonboor ook aanwezig). Er is ook een normale hoogte ladder aanwezig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hordeur bevestigen

Graag 1 deurhor monteren op de begane grond op het kozijn. De maten van de hor zijn 100 cm bij 209 cm dit is niet de maat die op het houten kozijn komt. Hordeur moet dus nog op maat gemaakt worden. Graag een offerte voor dit project.

Reparatie van een rolluik

Ik heb een rolluik waar een deuk in zit. Hierdoor maakt hij momenteel geluid op het moment dat deze omhoog of omlaag gedaan wordt. Ik zou deze graag gemaakt zien en wil graag weten wat dit eventueel kost. Het rolluik is voor een raam van 275 cm breed 200 cm hoog. Zie foto voor beschadiging.

Gordijnrails en eventueel gordijnen monteren

Ik wil een gordijnrails in de woonkamer laten monteren en de gordijnen eventueel ook laten ophangen. De lengte van het raam is om en nabij de 2 meter. De gordijnrails moet u tegen/aan een betonnen ondergrond bevestigen, een nis van het raam. De materialen moet ik nog aanschaffen.

Klussen in en om de woning

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij enkele kleine klussen kan verzorgen. Het gaat om het verwijderen van een plant met flinke wortels uit de tuin, het schilderen van een deel van mijn gang en aanbrengen van isolatie bij een raam in de gang. Ik laat de klussen hier graag even bekijken en hoor dan van u wat de kosten zijn.

Plisséhor monteren

Graag had ik mijn plissé hor aan de buitenkant van het kozijn gemonteerd, de deur gaat naar binnen toe open. De maat van het houten kozijn is 97x210cm. Graag ontvang ik een offerte.

Draaimechanisme van de zweefparasol repareren of vervangen

Ik wil de draaimechanisme van bos le duc parasol vervangen. Ik krijg ermee de parasol niet open.