Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Maastricht of directe omgeving.

1226 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, appartement opknappen, installeren volledige badkamer in nieuwbouw woning, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen, diverse nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen, kast op maat laten maken, fundering leggen en tuinhuisje plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maastricht:

Hordeur en raamhor plaatsen

Ik wil een hordeur plaatsen en een raamhor plaatsen. De afmetingen zijn 89 bij 203 cm.

Plafondventilator ophangen

Ik wil een plafondventilator kopen via de website (Handson Belluno) maar ik wil deze ook laten monteren/ophangen. Is dat mogelijk en wat zijn de kosten?

Afzuigkap ophangen

Ik wil een nieuwe afzuigkap laten ophangen.

Schaduwdoek monteren

Tweemaal driehoek 5 x 5 x 5, kruislings te plaatsen, deels gevelmontage, deels aan kant van tuin aan palen die te plaatsen zijn in grond.

Schuifhordeur laten monteren

Een klusman die bij mij een enkele, schuif hordeur kan komen monteren. Deze is al aangeschaft. Standaard afmeting.

Schilderwerk in huis en advies over voortuin

Ik zou graag de woonkamer en trappenhuis geverfd willen hebben. Heb gedeeltelijk verf in huis maar had ook graag advies. Heb weinig budget in verband met bewind En wat het me zou kosten de tuin voor te beklinken. De woonkamer is 26 m2.

Grote badkamerspiegel monteren

Mijn spiegel op de badkamer is nu al 2x losgegaan en ik wil hem nu degelijk laten monteren. Plakken lijkt mij niet genoeg

Zonnescherm repareren

Ik wil een zonnescherm laten repareren. Een van de knikarmen is kapot waardoor het scherm scheef hangt.

Bruynzeel hordeur monteren

1x bruynzeelhordeur monteren op de balkondeur binnen kant deur (woonkamer zijde) Houte kozijn

Rolhor voor deur plaatsen

Ik wil een rolhor voor een deur laten plaatsen. De deur is 90 bij 210 cm.

Lijmresten van tapijt verwijderen

Lijmresten verwijderen van tapijt Ik zoek iemand die in de week van 14 - 18 mei de lijmresten van het in 1990 in een huurappartement gelegde tapijt kan verwijderen in woonkamer, gang en 2 slaapkamers. Totale oppervlakte ca 65m2. Het tapijt zelf is reeds verwijderd maar er is een gelige lijmwaas achtergebleven. Desgewenst kan ik foto's sturen.

Trap renoveren en verwarmingen omhangen

Graag zou ik willen weten wat het kost om een trap te laten renoveren, met trapleuning en lichtjes. Daarbij zou willen vragen wat het kost om verwarmingen op te hangen en een aantal buizen om te leggen.

Rolgordijn monteren

Rolgordijn maat 90 cm en rolgordijn maat 1. 90 bevestigen

Trapleuning laten plaatsen

I’m looking for someone to supply materials and fit a new banister on my main stairs of my house (railing van trap) 200 cm long. Is it possible for someone to come around and give me a quote?

Work to be done tomorrow

1. Dis-mental PAX wardrobe. Deliver to different address(Next street). 2. Sofa to be deliver to different address(Next street). 3. Carpet removal and recycling. 4. Curtains removal and rods removed. 5. Lights removal. 6. Filling holes. 7. Recyle 2 boxes. Work to be done on 19th April 2018

Afstellen van knikarm en uitval zonneschermen

Zonneschermen zijn 2 jaar geleden geplaatst en moeten opnieuw worden bijgesteld (knikarm sluit scheef en uitval sluit niet helemaal).

Inzet raamhorren inmeten en monteren

Ik wil 2 raamhorren inmeten en plaatsen. De afmetingen van de ramen wil ik dus laten opmeten. Ik kan het zelf niet.

Schuifdeurkast monteren

Monteren schuifdeurkast Hoogte 216 cm Breed 200 cm Diep 62 cm

Verschillende klussen in huis

In mijn woning moeten er een aantal klussen uitgevoerd worden: - leveren en vervangen toiletpot en stortbak - leveren en vervangen radiator badkamer - afstellen buitendeur - leveren en vervangen binnendrempels

Afrastering plaatsen voor de hond

Ik wil mijn tuin laten afrasteren. Er staat een meidoorn haag. De draad zou tegen de haag geplaatst moeten worden. De afrastering is bedoeld voor het binnen houden van de hond. De totale lengte is 150 meter. De hoogte van de afrastering bedraagt 1,20 meter. Het adres is 5 killometer van Maastricht.

Goot en binnenunit van de airco verwijderen

Op last van de VvE heb ik de buitenunit van de airco op de woonstraat moeten laten verwijderen. De goot buitenzijde (woonstraat) en de binnenunit (in de gang) moet nog gedemonteerd worden en elders gehangen. Ik zoek dus een koelmonteur (?) die dit kan doen.

Rolluik herstellen

Het rolluik op de eerste verdieping kan niet meer omhoog en omlaag. Dit komt doordat het koord beschadigd en gedraaid zit. Ik verwacht dat het probleem verholpen is met een nieuw koord. Kunt u aangeven wat de verwachtte kosten zijn en wat de termijn is waarin dit gerepareerd kan worden.

Wandrekken ophangen

Ik wil 3 wandrekken ophangen. Deze heeft 2 ophangbeugels per stuk. Deze moeten met 2 bevestigingspunten per rek in een betonmuur bevestigd worden.

Rolluiken laten schoonmaken

2 rolluiken moeten schoon aan binnenkant en buitenkant.

Rolluiken reinigen

Ik wil graag 3 rolluikenlaten reinigen zowel de buiten als de binnenkant. De luiken zijn vrij groot. Het liefste had ik dat er iemand eerst komt kijken.