Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Maastricht of directe omgeving.

1158 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, vervuilde tuingrond afvoeren, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maastricht:

Bruynzeel rolhordeur plaatsen

Ik heb bij Praxis een Bruynzeel rolhordeur serie 700 gekocht en wil die hier graag laten monteren. Ik ontvang vooraf graag uw prijsopgave.

Rolluiken repareren

Ik heb reparaties aan 2 rolluiken: - vervangen lint rolluik op bovenverdieping - herstellen ingedeukte rolluik op beneden verdieping. Omdat het raam naar buiten opent kan ik hier niet bij.

Gordijnrails ophangen aan plafond

Gordijnrails ophangen aan plafond. Ongeveer 6 tot 10 meter lengte. Inclusief railtjes en stopjes. Materialen kunt u meebrengen. In een appartement op de begane grond. Het plafons is van beton en gestuct. Graag zo spoedig mogelijk want mijn broer is al verhuisd en zit zonder gordijnen.

Antieke houten tafel schuren, lakken en tafelpoten verhogen

Wij zoeken iemand in omgeving Maastricht die onze antieke, houten eettafel kan opschuren en lakken. Afmetingen van tafelblad: 2,33m bij 0,86m. Wij willen tevens deze lage tafel verhogen. Tafelpoten verlengen met hout of ander materiaal.

Rolluikreparatie

Ik wil mijn rolluik laten maken. Er is met een steiger een deuk in de bak gemaakt,het rolluik is van aluminium.

Vloer van kiezelsteentjes leggen

Ik heb kiezelsteentjes gekocht en die wil ik laten leggen als vloer in de wc en douche, hiervoor heb ik tegellijm gekocht alleen weet ik nu niet hoe ik moet beginnen. Is er misschien iemand die dit voor mij wil doen? Het gaat om 2,5 m2 in totaal.

Rolluikreparatie

De geleider van de lamellen is losgeschoten (afgebroken). Daardoor blokkeert het rolluik bij neerlaten. De lamellen zijn ongeveer 1.20 meter. Ik wil alleen dat de geleider vervangen wordt.

Horren laten inmeten en installeren

Graag willen wij voor 2 deuren schuifbare horren laten plaatsen en inmeten. Deze moeten in het kozijn worden gemonteerd, 1 deur heeft een kunststofkozijn en bij de andere deur is het kozijn van hout. Graag ontvang ik een indicatie indicatie van de kosten.

Plafondventilator monteren

Plafondventilator met verlichting (merk Ravenna) laten monteren, elektrische punt is aanwezig er moeten nog wel gaten worden geboord (betonboor ook aanwezig). Er is ook een normale hoogte ladder aanwezig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hordeur bevestigen

Graag 1 deurhor monteren op de begane grond op het kozijn. De maten van de hor zijn 100 cm bij 209 cm dit is niet de maat die op het houten kozijn komt. Hordeur moet dus nog op maat gemaakt worden. Graag een offerte voor dit project.

Reparatie van een rolluik

Ik heb een rolluik waar een deuk in zit. Hierdoor maakt hij momenteel geluid op het moment dat deze omhoog of omlaag gedaan wordt. Ik zou deze graag gemaakt zien en wil graag weten wat dit eventueel kost. Het rolluik is voor een raam van 275 cm breed 200 cm hoog. Zie foto voor beschadiging.

Gordijnrails en eventueel gordijnen monteren

Ik wil een gordijnrails in de woonkamer laten monteren en de gordijnen eventueel ook laten ophangen. De lengte van het raam is om en nabij de 2 meter. De gordijnrails moet u tegen/aan een betonnen ondergrond bevestigen, een nis van het raam. De materialen moet ik nog aanschaffen.

Klussen in en om de woning

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij enkele kleine klussen kan verzorgen. Het gaat om het verwijderen van een plant met flinke wortels uit de tuin, het schilderen van een deel van mijn gang en aanbrengen van isolatie bij een raam in de gang. Ik laat de klussen hier graag even bekijken en hoor dan van u wat de kosten zijn.

Plisséhor monteren

Graag had ik mijn plissé hor aan de buitenkant van het kozijn gemonteerd, de deur gaat naar binnen toe open. De maat van het houten kozijn is 97x210cm. Graag ontvang ik een offerte.

Draaimechanisme van de zweefparasol repareren of vervangen

Ik wil de draaimechanisme van bos le duc parasol vervangen. Ik krijg ermee de parasol niet open.

Kapot zonnescherm repareren

De beide armen (denk ik) van het zonnescherm zijn kapot. Ik heb tot het einde opengedaan en nu kan ik niet oprollen. Hoeveel zal dit ongeveer gaan kosten? Het scherm hangt op een muur in mijn achtertuin.

Hordeur monteren in houten kozijn

Ik wil graag een hordeur laten plaatsen in een appartement op de derde etage, de deur draait naar buiten. Ik zal de hordeur al aanschaffen, zodat deze alleen nog geplaatst hoeft te worden. Graag binnen twee weken.

Elektrisch zonnescherm repareren

Het zonnescherm doet het niet meer. Aan en uit-knop reageert niet, hoor motor niet.

Vervangen van de rolluikband

De rolluik band moet vervangen worden wat zijn hier de kosten van?

4 Bruynzeel horren inmeten en monteren

Ik wil voor 4 ramen horren van Bruynzeel kopen bij de Praxis. Ik laat de horren hier graag inmeten en op een later moment monteren. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn. Ik wil gebruik maken van een kortingsaktie van Praxis en wil de offerteprijs daarom als het voor u mogelijk is graag uiterlijk 6 mei ontvangen.

Badkamermeubel en spiegelkast monteren

Badkamermeubel plus spiegelkast van 80 cm breed vervangen door een nieuw badkamermeubel plus spiegelkast van 80 cm breed. Bij het in het zicht blijven van gaten in de wandtegels, deze graag vervangen (door nieuwe indien nodig). Tegels zijn aanwezig. Foto is van bestaand meubel.

Deurhor monteren in een houten kozijn

Graag willen wij een hordeur (Bruynzeel) in elkaar laten zetten en monteren aan het houten kozijn aan de balkondeur. Betreft een schuifdeur deze moet nog wel iets op maat worden gezaagd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Horren laten monteren

3 horren met verschillende afmetingen laten monteren.

StoreMax kast met hoekopstelling volledig monteren

Wij gaat verhuizen en ik wil in mijn nieuwe woning graag rond eind mei een kast laten monteren in de slaapkamer. Het gaat om een dubbele StoreMax kledingkast in hoekopstelling. De kast heeft laden en schuifdeuren. Ik denk dat er 2 klussers voor nodig zijn om deze te monteren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Rolluiken vervangen en/of herstellen

Ik wil graag de linten van de rolluiken van 4 ramen laten vervangen op de eerste etage van een woonhuis. Een lint is al geknapt de andere zijn gerafeld. Wat kost het om de linten te laten vervangen? De rolluiken zijn 1.50 meter breed en 1,70 meter hoog.