Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Maastricht of directe omgeving.

1193 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: balkons renoveren flat 2 keer 18 balkons, reiniging van achtentwintig balkons, schuur, meerpalen plaatsen, vloeren leggen en woning schilderen, waterschade aan wanden en vloeren herstellen, diverse klussen, slopen van schuur en aanbouw, hooiberg laten bouwen, huurappartement schoon en netjes achterlaten, plafonds isoleren met steenwol en daarna dicht maken met gipsplaten, schutting vervangen, grindvloer verwijderen, zonnescherm en schutting vervangen, simpele witte plinten leggen in nieuwbouw woningen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maastricht:

Afrastering plaatsen voor de hond

Ik wil mijn tuin laten afrasteren. Er staat een meidoorn haag. De draad zou tegen de haag geplaatst moeten worden. De afrastering is bedoeld voor het binnen houden van de hond. De totale lengte is 150 meter. De hoogte van de afrastering bedraagt 1,20 meter. Het adres is 5 killometer van Maastricht.

Goot en binnenunit van de airco verwijderen

Op last van de VvE heb ik de buitenunit van de airco op de woonstraat moeten laten verwijderen. De goot buitenzijde (woonstraat) en de binnenunit (in de gang) moet nog gedemonteerd worden en elders gehangen. Ik zoek dus een koelmonteur (?) die dit kan doen.

Rolluik herstellen

Het rolluik op de eerste verdieping kan niet meer omhoog en omlaag. Dit komt doordat het koord beschadigd en gedraaid zit. Ik verwacht dat het probleem verholpen is met een nieuw koord. Kunt u aangeven wat de verwachtte kosten zijn en wat de termijn is waarin dit gerepareerd kan worden.

Wandrekken ophangen

Ik wil 3 wandrekken ophangen. Deze heeft 2 ophangbeugels per stuk. Deze moeten met 2 bevestigingspunten per rek in een betonmuur bevestigd worden.

Rolluiken laten schoonmaken

2 rolluiken moeten schoon aan binnenkant en buitenkant.

Rolluiken reinigen

Ik wil graag 3 rolluikenlaten reinigen zowel de buiten als de binnenkant. De luiken zijn vrij groot. Het liefste had ik dat er iemand eerst komt kijken.

Klussen in huis en tuin

1) Er moet een sleutel gezocht worden voor een slot in de kelder. Daarvoor moet het slot eruit, maar dat lukt mij niet. Het klinkt raar, maar het is een Belgisch slot en waarschijnlijk is hier een Belgische sleutel voor nodig. 2) Op het bordes achter het huis moet 1 m2 klinkers opnieuw gelegd worden. De klinkers heb ik. Misschien is er een zakje geel zand nodig. 3) Achter de WC pot lekt het. Er staat altijd een klein plasje water. 4) Er moet een nieuwe keukenboiler geplaatst worden (Aanschaf bij Praxis in overleg met de vakman), in de kelder onder de keuken. Daar zit al een boiler, maar die is volgens mij kapot.

Reparatie van een rolluik

Ik wil graag een rolluik laten repareren. Het rolluik gaat niet meer omhoog of omlaag. Waarschijnlijk komt dit doordat het koord niet meer heel is. (zie foto). Graag ontvang ik een offerte van de (geschatte) kosten om het rolluik weer werkend te maken. Het zou prettig zijn als u ook zou kunnen aangeven binnen welke termijn dit gerepareerd kan worden.

Axa veiligheidsstrips plaatsen

Ik zou graag Axa veiligheidsstrips geplaatst hebben op mijn voordeur van mijn appartement. De strips zijn reeds in huis: Axa veiligheidsdeurstrip M1 215 cm aluminium SKG*

Reparatie van een rolluik

Ik wil 1 rolluik laten repareren. Ik krijg deze niet meer open. Het lint is gebroken, denk ik. Het gaat om een raam op de 1e verdieping. Spoed alstublieft.

Inmeten en monteren van gordijnen en overige raamdecoratie

Ik wil in mijn woning graag de hulp van een vakman inroepen. Ik wil gordijnen en overige raamdecoratie laten inmeten. Als die geleverd zijn, moeten ze ook gemonteerd worden. Ik wil hiervoor een afspraak maken per email. Het vermelde telefoonnummer is van een vriend van mij, omdat ik momenteel nog geen Nederlandse telefoon bezit. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Reparatie van een rolluik

Rolluik gaat niet meer omhoog

Diverse montageklussen in huis

Ik zou graag een aantal montageklussen laten uitvoeren. Ik wil graag 3 lampen laten ophangen. Ook laat ik graag een badkamerkastje monteren. Verder zou ik graag 3 schilderijen laten ophangen. Misschien dat ook nog een kapstok moet worden opgehangen. Alle materialen zijn al beschikbaar. Ik heb geen gereedschap en ook geen ladder om de lampen op te hangen. Er zijn hier hoge plafonds. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Designradiator laten plaatsen

Ik zou graag een design radiator (handdoekradiator) willen laten plaatsen in de badkamer. Er heeft jaren geleden een gewone radiator gehangen maar nu hangt er niks meer.

Behang verwijderen van muren

Hi, we'd like to hire a service to remove the wallpaper from our home. It is approximately 120 m2 of wallpaper that we want to remove so the walls are smooth for painting. Behang verwijderen van alle muren. In totaal 120 m2, geschat. De meeste muren zijn gegipst, een paar zijn van beton.

Rolluiklint vervangen

1 rolluik lint vernieuwen ,oude zit er nog op maar versleten

Lampen en gordijnrails laten ophangen

Ik wil 7 lampen en 2 gordijnrails laten ophangen in mijn appartement. Graag binnen één week.

Tuinscherm plaatsen

Tuinscherm plaatsen Multi tg 80 fsc

Deurhor monteren

Graag wil ik een deurhor laten monteren. Het gaat om een houten kozijn. Ik wil de Bruynzeel 500 serie van Gamma. Ik denk dat deze op maat gemaakt moet worden, want de deur heeft een afwijkende maat.

Garderobekast demonteren en verplaatsen naar andere kamer

Ik wil een garderobekast (Staud Sinfonie) met 2 schuifdeuren, waarvan 1 spiegeldeur laten verplaatsen van een kamer naar een naastliggende kamer. In de kast zijn 3 planken en 3 rails bevestigd. Afmeting kast: 221 x 200 x 68 (hxlxb) cm.

Bruynzeel rolhordeur plaatsen

Ik heb bij Praxis een Bruynzeel rolhordeur serie 700 gekocht en wil die hier graag laten monteren. Ik ontvang vooraf graag uw prijsopgave.

Rolluiken repareren

Ik heb reparaties aan 2 rolluiken: - vervangen lint rolluik op bovenverdieping - herstellen ingedeukte rolluik op beneden verdieping. Omdat het raam naar buiten opent kan ik hier niet bij.

Gordijnrails ophangen aan plafond

Gordijnrails ophangen aan plafond. Ongeveer 6 tot 10 meter lengte. Inclusief railtjes en stopjes. Materialen kunt u meebrengen. In een appartement op de begane grond. Het plafons is van beton en gestuct. Graag zo spoedig mogelijk want mijn broer is al verhuisd en zit zonder gordijnen.

Antieke houten tafel schuren, lakken en tafelpoten verhogen

Wij zoeken iemand in omgeving Maastricht die onze antieke, houten eettafel kan opschuren en lakken. Afmetingen van tafelblad: 2,33m bij 0,86m. Wij willen tevens deze lage tafel verhogen. Tafelpoten verlengen met hout of ander materiaal.

Rolluikreparatie

Ik wil mijn rolluik laten maken. Er is met een steiger een deuk in de bak gemaakt,het rolluik is van aluminium.