Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Maastricht of directe omgeving.

1286 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dak renoveren, plafonds van meerdere verdiepingen isoleren, fundering voor serre leggen, interne verbouwing woning, isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen, isoleren plafond + rachel werk + inbouw spots, geluidsisolatie, kleine semi erker vervangen, convectorput verwijderen en opvullen, plafond vervangen, isoleren, stucen en schilderen, badkamer/wc renoveren, appartement schilderen en witten, egaliseren van plavuizen vloer voor gietvloer, lamellen overkapping realiseren, behangen in nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maastricht:

Radiatorombouw met vensterbank

Ik wil graag bij twee radiatoren in de woonkamer een radiatorombouw plus vensterbank laten plaatsen. Aan de voorkant gaat het om een vensterbank van 250 breed op een hoogte van 65, en aan de achterkant is de vensterbank 140 breed op een hoogte van 57. Deze moet wel in een L vorm worden gemaakt vanwege een muur. Bovendien lopen er ook verwarmingsbuizen waar de vensterbank omheen zou moeten passen. Ik had ooit een radiatorbekleding van Cando, maar deze heb ik deels moeten verwijderen. De Praxis heeft geen Cando in het assortiment, maar in dat geval ga ik voor de Mix & Match selectie.

Koof realiseren op plek van oude schuifpui

De klus betreft het maken van een koof tegen een deur, op de muur. Wij hebben hier namelijk de schuifdeuren weggehaald, hier willen wij een kap omheen realiseren. Het gaat om een lengte van ongeveer 2.10 hoog, 1,85. De materialen die wij hiervoor in gedachte hadden is steigerhout.

Douchedeur plaatsen

Het plaatsen van een douchedeur in een bestaande badkamer tussen twee muren. De afmetingen komen overeen, het gaat echt om de montage en plaatsing op correcte wijze.

Vervangen van de radiator

Mijn radiator moet vervangen worden. Ik heb een nieuwe besteld die bij de Praxis wordt geleverd. Deze zal door de vakman moeten worden opgehaald, vervolgens moet de oude radiator vervangen worden. De nieuwe radiator moet ongeveer 20 cm worden verplaatst, ik heb geen instalatie materiaal, alleen de radiator. I want to change my old radiator to a new one. And the new one need to move more 20cm left side. The old one size is 90 X 72. New radiator is already ordered by Praxis. See the attached photos

Salontafel verkleinen

Ik hen een eiken salontafel waar ik graag van het blad een stuk af wil hebben. Poten kan ik er afhalen , deze zijn geschroefd. Het blad is 7 cm dik.

Betonrot balkon herstellen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het herstel van betonrot van ons balkon. Het betreft een plek van ca 10 x 5 cm.

Een vaatwasser aansluiten

Ik zoek een loodgieter die een vaatwasser kan aansluiten. Hiervoor dient er waarschijnlijk een leiding door een muur getrokken te worden. Het gaat om een vaatwasser die op de 3e verdieping in de keuken staat. Wellicht dat de afwatering via de spoelbak kan. De vaatwasser is al aanwezig.

Dakteras omtoveren tot tuinkamer

Het gaat om een dakterras dat we willen ombouwen tot tuinkamer. Vlonders/vloer op dakterras moet ook worden vernieuwd. Wij willen een overkapping tegen een bestaande muur, overkapping met (afsluitbare) wanden. Het materiaal hiervoor zou uit Aluminium, PVC (kunststof), smeedijzer bestaan. Voor het dak willen wij een dak met 'openklapbare' lamellen, dak met screens, Nog geen idee. Ik laat me adviseren door de vakman.

Badkamer renovatie

Het plaatsen badkamermeubel + kast, aansluiten wastafelkraan, verleggen radiator (evt. plaatsen nieuwe radiator) naar inzicht monteur.

Hor plaatsen achter een raam

Ik zoek een zonweringsspecialist die een hor kan plaatsen achter een kantelkiepraam. Het raam is ongeveer 146 bij 93 cm groot.

Airco plaatsen in de slaapkamer

Airco in slaapkamer 3,5 bij 4,5 meter. Er zit van oudsher een rookkanaal waar vroeger de gaskachel heeft gestaan, wellicht te gebruiken voor de airco. Even een overleg wat de beste optie is voor de ruimte een mobiele of airco met buiten motor.

Klussen in huis

Ik wil een aantal zaken in mijn badkamer laten monteren. Het betreft een douchecabine (douchebak is al geïnstalleerd), twee badkamerlampen (plafond/muur), en een handddoekrail. Materialen heb ik in mijn bezit.

Vervangen hardstenen dorpels

Wij zijn een studentenvereniging in Maastricht, waarbij wij in onze sociëteit dorpels hebben. Deze dorpels liggen voor onze zalen. Echter zijn enkele toe aan vervanging. Wij hebben zelf een groep mensen die de meeste kleine klusjes voor ons doen. Voor het vervangen van de dorpels willen wij echter dat het professioneel gedaan wordt, zodat er ook geen waterschade kan ontstaan. Het gaat over 2 dorpels van 220 x 38 cm. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn om deze te kunnen vervangen.

Binnenmuren verven en laminaat leggen

Vloer leggen (laminaat) en verven van de binnenmuren, plafond en overige. Algemeen: hoogtes van de muren verschillen. Gemiddelde hoogte van de muren 250 cm. Bandbreedte 150 cm tot 350 cm. Oppervlaktes: Woonkamer: lengte 740 cm x breedte 360 cm Terras: lengte 220 cm x breedte 220 cm Overloop: lengte 220 cm x breedte 160 cm Slaapkamer: lengte (1) 220 cm x breedte (1) 200 cm + lengte (2) 230 cm x breedte (2) 320 cm Berging (slaapkamer): lengte 300 cm x breedte 230 cm. In principe zorg ik zelf voor het laminaat, verf en ondervloer, maar is bespreekbaar.

Ophangen vouwgordijn

Ik wil graag een vouwgordijn laten ophangen van 2240 x 1750 mm tegen een houten kozijn aan. Er zit nu een luxaflex tegen aan.

Ophangen van jaloezieën en een controleren

Ik zoek een specialist die 2 jaloezieën op kan hangen en 1 laten controleren. De muren en het plafond zijn nogal broos. De jaloezieën zijn al op maat, het gaat alleen om het ophangen. De materialen zijn al aanwezig.

Laminaat (door)leggen in hele huis

Ik zou graag laminaat laten leggen in woonkamer met open keuken, doorleggen naar hal, op vloer met vloerverwarming (water) en boven op 3 slaapkamers en overloop, zonder vloerverwarming. Tevens het aanbrengen van de ondervloer en de plakplinten. Totaal ongeveer 70 m2.

Reparatie keukenkastje

Ik heb een keuken met greeploze kastjes, waarvan één kastje waarschijnlijk uit het lood is geraakt en nu niet meer open kan. Ik zoek iemand die mij kan en wil helpen om deze kastjes weer open te krijgen en daarnaast alle kastjes te voorzien van grepen. Dit is namelijk al de tweede keer dat dit gebeurt en bij grepen is dit ongemak niet meer mogelijk

Lampen verplaatsen, behangen en plankjes en een schilderij ophangen

Graag had ik een elektricien, om lamp te verplaatsen, ook een lamp nakijken die het niet doet. Een behanger om een muur van 230 m2 te behangen. Behang en plaksel heb ik zelf. Enkele plankjes op te hangen. + schilderij

Klusbedrijf nodig voor kleine klussen

Service van Envida (vroeger heetten we Groene KruisService) is op zoek naar een klusbedrijf dat voor de leden kleine klussen in en om (tuin) de woning kan doen.

Tuin renovatie

We hebben een kleine tuin waar we twee klussen in willen laten uitvoeren. We willen een vlonder laten plaatsen van ongeveer 3 bij 3 meter. De vlonder komt aan twee kanten tegen een muurtje/schutting aan te liggen en aan twee kanten tegen een gazon. We willen de schutting met klimop bekleden, dus misschien kan de vlonder niet direct tegen de muur aan. De tweede klus betreft het vervangen van 10 m schutting met hekwerk voor klimop. De schutting staat nu op een stenen muurtje, we willen het muurtje houden, maar daar een hekwerk voor klimop van ongeveer 1 m 80 hoog. De schutting maakt één hoek van 90 graden, begint tegen een stenen muur van de garage en eindigt tegen een muurtje van ongeveer 1 m 20 hoog.

Duoblok WC plaatsen

Ik heb een nieuw duoblok toiletpot gekocht en deze zou ik graag willen laten plaatsen.

Woonklaar maken nieuwbouwwoning

Werkzaamheden: * muren witten * laminaat leggen * lampen ophangen * trap verven * douchcabine installeren * gordijnen ophangen * tuin aanleggen (schuttingen, tegels) En verdere kleine werkzaamheden Woonoppervlak 120 m2, woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers

Systeemplafond aanbrengen

Ik zoek een partij die mijn hal een systeemplafond kan plaatsen. Het plafond moet ongeveer 120 bij 250 cm groot zijn. Boven dit toekomstige plafond zit de boiler. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Deuren schilderen

Vier donker eikendeuren die wit geschilderd moeten worden inclusief kozijnen (zie bijlage). Een deur met glas. Ik weet de afmetingen van de deur niet. Kan de vakman dit voor mij meten?