Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Maastricht of directe omgeving.

1313 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, een gehele badkamer renoveren, schilderwerk buiten: Kozijnen (evt ook zinkwerk) // Paint work outside, nieuwbouwwoning glad stuken, de begane grond en eerste verdieping voorzien van tegels, drie opmaat gemaakte boarddeuren leveren en plaatsen, stootborden en overzettreden op twee trappen, asbestplaat verwijderen, serre dak vervangen, isoleren van kamer, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten, geluidsisolatie tussenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maastricht:

Lekkende goot reperatie

Reparatie van twee dakgootnaden op 1e etage van een rijtjeshuis. Het gaat om twee lekken in een zinken dakgoot, onze loodgieter vertelde ons dat ze gelast moeten worden.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Dit gaat om een tuinhuis 2,50-2.50 afbreken en afvoeren 2 regen tonnen eentje met plastic regenpijp. 4 aluminium plantenbak smal 30 cm hoogte 60 cm Poort en twee tuinscherm van 90 cm met palen.

Warm water boiler 150l laten installeren

Wij hebben nu een boiler die door gas wordt verwarmd en willen dit veranderen in een elektrische warm water boiler van 150l

Boren in betonnen plafond

Ik wil graag 6 gaten van 5mm geboord in een betonnen plafond voor het ophangen van een rail waar ik schilderijen aan kan hangen. Pluggen, schroeven en rail heb ik al.

Buitenbar maken

Ik wil een buitenbar maken. Daarvoor moet een spoelbak worden geplaatst. I.v.m. het te dragen gewicht wil ik die graag plaatsen in een houtconstructie met balkjes 44x44. Een tekening heb ik gevoegd. 1350 lang en dan drie verbindingen. Het te frezen gedeelte heb ik met kronkel aangegeven, graag maximaal dragend frezen en de verbinding op 860 mm zodanig laten oversteken dan er nog een plaat op kan worden gelegd. Afhankelijk van de meerkosten ook graag 6 poten van 880x44x44 er onder zetten of bijleveren.

Serre vervangen

Serre van kunstof is lelijk en isoleert slecht. Deze moet vervangen worden door een nieuwe. De serre is ongeveer 3x3 meter, 3x4 meter hoor mag deze worden.

Behanger nodig trapgat + kinderkamer

Deel van het trapgat dient op nieuw behangen te worden. Bijna helemaal behang klaar gemaakt. Alleen het bovenste deel boven de trap komen wij zelf niet bij op een veilige manier. Dit moet dus nog gedaan worden. De kinderkamer is ongeveer 14 m2 schat ik. Alle wanden dienen behangen te worden. Behang is aanwezig en lijm. Gelieve een Emil te sturen met offerte. Gelieve niet te telefoneren.

Oude dakraampje vervangen door ongeveer eenzelfde 4-pans raam

Oude dakraampje van 45 x 57 vervangen door ongeveer eenzelfde 4 pans raam. Ik heb zelf een aantal opties gezien op het internet, maar als u ook een raam kan leveren graag meenemen in de offerte. Het mag een kunststof kozijn worden met simpel glas.

Schaduwdoek plaatsen

I would like Dreamsail shades installed above my patio. Ik ontvang graag een prijsindicatie exclusief de materialen.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Tuinhuisje slopen

Douchebak en scherm plaatsen

Mijn badkamertje heeft momenteel een doorlopende betegelde vloer waarin een douchehoek zit zonder afscherming. Ik wil graag een douchebak (nog grijze/zw uitzoeken) plaatsen op deze aansluiting plus een douchescherm, 100x 80.(Get Wet van Sealskin/zwart, zijwand aanpassen ) De douchekraan wil ik ook vervangen , dezelfde aansluiting, alleen andere kraan. Evt ook nieuw badmeubel plaatsen, ook hier op de bestaande aansluitingen, dus enkel plaatsen.

Schutting plaatsen

Wij willen zowel aan de linker kant als aan de rechter kant een nieuwe schutting laten plaatsen. Links is ongeveer 12 m en rechts 6 m.

Vervangen reservoir

W.c Reservoir (laaghangend) op de eerste verdieping vervangen. Het gaat om een reservoir die op dezelfde plek terecht komt, graag ga ik in overleg met een vakman die de klus kan uitvoeren en eventueel het materiaal kan leveren.

Vervangen houten schutting

Onze schuttingen zijn helaas gesneuveld waardoor we snel op zoek zijn naar iets nieuws. We hebben twee foto's geüpload van de huidige situatie. Het betreft twee schuttingen: een schutting tussen ons en de buren. Hiervan zijn twee delen losgerukt door de wind + enkele planken en dwarsbalk kapotgewaaid. De tweede schutting betreft onze erfafscheiding aan de straatkant. De balken zijn afgebroken van de poerten (poertpunt in beton), waardoor deze niet fatsoenlijk zijn terug te plaatsen. De schuttingdelen hebben wij nu provisorisch vastgemaakt aan de houten bank. Wij vragen ons af wat de herstelkosten voor beide schuttingen zijn. Schutting tussen ons en de buren: 7m Schutting incl. poort aan de straatkant: 10m (schuttingdelen 8,80m + poort van 1,20m) Beide schutting zijn 1,80m hoog.

7 schuttingen plaatsen in tuin

Graag had ik de vraag wat de kosten zijn om 7 houten schuttingen van 180 cm met palen te plaatsen in de tuin. Ivm stormschade.

Wc vervangen

Ik wil graag een verhoogde wc pot, het is hiervoor de bedoeling dat de oude wordt verwijderd. De nieuwe moet ook geplaatst worden inderdaad.

Inkorten van drie deuren

Eind februari wordt er een vloer gelegd echter verwachten we dat de deuren dan moeten worden ingekort. Het gaat om 3 deuren, standaard opdekdeur. Ik denk dat het ongeveer een cm moet worden ingekort.

Badkamer en toilet renovatie

Badkamer 197x272 Toilet 120x100 alles slopen inclusief tegels. Vloer tegelen alle wanden stucen, kleine Wand betegelen, 180x80x150 bad plaatsen, wandtoilet plaatsen, eventueel een leiding verleggen met ongeveer 50cm. Regendouche ophangen bestaande radiator en wastafelmeubel opnieuw ophangen. Alle materialen hiervoor zal ik voorhanden hebben.

Leggen van keramisch parket in visgraat

Ik wil een keramisch parket laten leggen op mijn vloer in visgraat. Ongeveer 45 m2. De postcode van mijn nieuwe huis is nog niet bekend.

Radiatorombouw met vensterbank

Ik wil graag bij twee radiatoren in de woonkamer een radiatorombouw plus vensterbank laten plaatsen. Aan de voorkant gaat het om een vensterbank van 250 breed op een hoogte van 65, en aan de achterkant is de vensterbank 140 breed op een hoogte van 57. Deze moet wel in een L vorm worden gemaakt vanwege een muur. Bovendien lopen er ook verwarmingsbuizen waar de vensterbank omheen zou moeten passen. Ik had ooit een radiatorbekleding van Cando, maar deze heb ik deels moeten verwijderen. De Praxis heeft geen Cando in het assortiment, maar in dat geval ga ik voor de Mix & Match selectie.

Koof realiseren op plek van oude schuifpui

De klus betreft het maken van een koof tegen een deur, op de muur. Wij hebben hier namelijk de schuifdeuren weggehaald, hier willen wij een kap omheen realiseren. Het gaat om een lengte van ongeveer 2.10 hoog, 1,85. De materialen die wij hiervoor in gedachte hadden is steigerhout.

Douchedeur plaatsen

Het plaatsen van een douchedeur in een bestaande badkamer tussen twee muren. De afmetingen komen overeen, het gaat echt om de montage en plaatsing op correcte wijze.

Vervangen van de radiator

Mijn radiator moet vervangen worden. Ik heb een nieuwe besteld die bij de Praxis wordt geleverd. Deze zal door de vakman moeten worden opgehaald, vervolgens moet de oude radiator vervangen worden. De nieuwe radiator moet ongeveer 20 cm worden verplaatst, ik heb geen instalatie materiaal, alleen de radiator. I want to change my old radiator to a new one. And the new one need to move more 20cm left side. The old one size is 90 X 72. New radiator is already ordered by Praxis. See the attached photos

Salontafel verkleinen

Ik hen een eiken salontafel waar ik graag van het blad een stuk af wil hebben. Poten kan ik er afhalen , deze zijn geschroefd. Het blad is 7 cm dik.

Betonrot balkon herstellen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het herstel van betonrot van ons balkon. Het betreft een plek van ca 10 x 5 cm.