Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor monteren van elektrisch rolluik:

Monteren van elektrisch rolluik

Ik wil graag een elektrisch rolluik laten monteren, het rolluik heeft de volgende maten 311 cm breed en 187 cm hoog. Het gat voor doorvoer kabel is reeds gemaakt
Onze klant uit Landgraaf (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor monteren van elektrisch rolluik uit heel Nederland:

Zonnescherm monteren

Wat kost het om een elektrisch zonnescherm van 5.50 meter breed, met binnen schakelaar, bij mij te monteren en aan te sluiten? Voor de motor zit er een aansluiting in de muur waar wij die En daarbij de oude handbediende te demonteren en te verwijderen, graag ook afvoeren.

Keukenblok verplaatsen en nieuw werkblad monteren

Ik heb een elektrisch fornuis aangeschaft, maar nu moet het keukenblok 5cm worden verplaatst om dat het fornuis nu klem staat tussen de muur en het keukenblok. Ook wil ik een nieuw werkblad, een 1 handel kraan en een nieuw spoelbak, op dit moment zit er een wafeltjesblad op hier wil ik van af. Graag ga ik met een vakman in overleg over het nieuwe kookblad en kijken wat de mogelijkheden zijn, hij is 1.80 lang.

Elektrisch zonnescherm demonteren, vervoeren en monteren op nieuw adres

Ik wil dat een elektrisch zonnescherm gedemonteerd wordt op de begane grond in Weidevenne. Daarna vervoeren naar Purmerend Zuid, ongeveer 3 kilometer verder. Op dit adres moet het scherm weer gemonteerd worden, tevens op de begane grond. Scherm is 4.7 m lang en scherm heeft verlengde steunen.

Groep voor elektrisch koken bij plaatsen

Een extra groep in de meterkast voor elektrisch koken, Kabel naar keuken Perilex monteren

Demonteren oude zonwering, monteren nieuwe zonnewering

Het betreft 2 zonnewering systemen met motor ,aangeschaft bij Praxis. De oude systemen mogen gedemonteerd en afgevoerd worden. De nieuwe ophangen en aansluiten. Beide zijn al elektrisch voorbereid. 5.50 m en 3 m.

Elektrisch zonnescherm verplaatsen en opnieuw monteren

Ik zoek een zonweringsspecialist die een zonnescherm kan verplaatsen van de begane grond naar de eerste etage (elektrisch scherm). Het scherm is ongeveer 450 cm breed. Scherm moet een paar meter worden verplaatst naar de hogere etage en worden geïnstalleerd.

Het monteren van een zonnescherm

Ik zoek een zonweringsspecialist die een zonnescherm kan monteren en installeren (elektrisch scherm). Het scherm is ongeveer 550 cm breed. Dit moet op de begane grond gebeuren. Het scherm is al gekocht.

Electrisch zonnescherm ophangen

Graag wil ik een elektrisch zonnescherm laten demonteren en een nieuwe laten monteren.

Elektrisch zonnescherm laten demonteren, vervoeren en nieuwe monteren

Ik wil het oude scherm laten demonteren en afvoeren. Het oude scherm is 5 meter. Het nieuwe scherm ligt in de tuin en moet worden opgehangen. Het scherm is ook 5 meter, alleen past niet op de oude gaten in het huis.

Zonneschen monteren op balkon

Advies over zonwering zoals de maat en dat het elektrisch bedienbaar is. Dan ook deze monteren. Het liefst zo snel mogelijk.

Partners

Partners van Casius