Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Landgraaf of directe omgeving.

326 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, wC verbouwen, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Landgraaf:

Overkapping schoonmaken

Ik wil mijn terrasoverkapping vakkundig laten schoonmaken: zwarte strepen en groene aanslag krijg ik zelf niet meer verwijderd. Wel steeds 2-3 keer per jaar schoongemaakt. Afmeting: 6 x 3 meter.

Monteren van elektrisch rolluik

Ik wil graag een elektrisch rolluik laten monteren, het rolluik heeft de volgende maten 311 cm breed en 187 cm hoog. Het gat voor doorvoer kabel is reeds gemaakt

Parket herstellen

Door een lekkage van een radiator zijn er twee parket plekken gaan wellen. Deze moet worden vervangen. Dat betekent ook, dat de vloer 38 m2, volledig geschuurd en gelakt moet worden, naar dezelfde kleur. Graag zou ik een gratis offerte willen aanvragen, van een hersteller in de buurt .

beschadigde laminaat vervangen

Graag beschadigde laminaatdelen vervangen/vloer ophalen en terug leggen (ongev.25m3). Laminaat is bij de praxis gekocht. Beschadigingen zie bestand. Het gaat om enkele delen die vervangen dienen te worden.

Kruipruimte bouw ventileren

Na een verbouwing ongeveer 25 jaar geleden zijn de bestaande ventilatie gaten en roosters achter een nieuwe muur en gipsplaten verdwenen. Hierdoor heb ik regelmatig overlast van stank. Ik heb hierover info ingewonnen. Het zou opgelost kunnen worden door ventilatie roosters in de kruipruimte te plaatsen, en gaten te boren. Graag zou ik hier iemand naar laten kijken. Het betreft een rijtjes huis type drive in woning bouwjaar ongeveer 1972.

Zwembad verwijderen

vrijblijvende offerte voor verwijderen zwembad, kosten voor het opvullen ervan. We zijn benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn. Zwembad is 7 bij 4 meter.

Elektrische vloerverwarming leggen en betegelen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze woning kan betegelen (60 m2), en vloerverwarming kan leggen (46 m2). De tegels kopen we zelf, ze hoeven dus alleen maar gelegd te worden en de rest moet de installateur ook meenemen. We horen graag wat de kosten hiervoor zijn.

Radiatoren dompelen

Ik ga binnenkort verhuizen naar mijn nieuwe woning, en ik ben daarom op zoek naar iemand die alle radiatoren in mijn huis kan dompelen. Ze zijn namelijk verkleurd en we willen ze weer strak wit hebben.

Vlizotrap laten inbouwen

Wij zoeken een goede vlizotrap, de oude moet eruit! Wel moet hij makkelijk in het luik passen niet te zwaar en het liefst met handvaten, want mijn moeder is al wat ouder zodat ze makkelijk de zolder op kan komen. Graag wellicht eens kijken

RVS rookkanaal trekken door een schoorsteen

Het gaat om het aanleggen van een flexibele rvs buis (rookkanaal) door een bestaande gemetselde schoorsteen voor de houtkachel. De lengte is ongeveer 8 tot 9 meter. Ik heb een gesloten houtkachel.

Rookkanaal en houtkachel plaatsen

Plaatsen van een houtkachel en rookkanaal, kan eventueel en indien mogelijk, door een bestaand kanaal. Deze moet wel eerst nog gecontroleerd worden. De vloer is overigens van beton, dus waarschijnlijk is er geen hittebestendig vloerplaat nodig.

Screen plaatsen voor de zon

Er dient een screen over een breedte van 9 meter geplaatst worden verdeeld over 2 of 3 componenten. Deze moet elektrisch en eventueel draadloos zijn.

Oude bank ophalen en afvoeren

Ik zou graag offerte willen hebben voor afvoer van 2 banken een 2 zitter en een 3zitter

Gaten boren in betonnen tegels

Wij hadden graag in 2 betontegels van 60 x 60 x 6 cm 1 gat van 3.8 cm geboord.

Inloopdouchewand plaatsen

Plaatsen glazen inloopdouchewand afmeting 120 x 200 x 1 cm. Die heb ik al in bezit. Nieuw te plaatsen douchewand bevindt zich op verdieping badkamer. U-profiel is al geplaatst. Stabilisatiestang is aanwezig.

Zonnescherm repareren

De screen op het balkon buitenkant is niet normaal weer te bedienen. ( appartement eerste verdieping) Het nylon koord hangt er los bij, als deze screen wordt afgelaten, en gaat niet helemaal omhoog! De tweede screen heeft in 2016 ook al een reparatie gehad, met gebroken koord(en). Dit heeft men toen opgelost met het verzwaren van de" onderlat" met loodstrippen, en het koord weggelaten.

Antislipstrips in een trap frezen

Ik heb een hard houten trap waar ik graag anti slip strips in gefreesd zou willen hebben. Het zij rubber of RVS. Deze keuze zou ik graag pas malen na uitleg wat veiliger is. Het moet gebeuren in week 32. De trap bestaat uit 14 of 15 tredes.

Hor monteren op houten kozijn

Het gaat om de montage van 1 hordeur uit 500 serie Bruynzeel, 100 x 215 cm wit op een houten kozijn. Deze deur is gekocht bij Gamma Echt en is niet voorzien van een montagevoorbeeld.

Raamhor op de 1e verdieping plaatsen

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning een kunststof kozijn van ongeveer 108 x 121,2 cm met daarin een raam dat naar binnen open gaat. Ik wil op de buitenzijde van dat kozijn een raamhor laten monteren. Ik heb nog geen raamhor gekocht en wil daarover graag uw advies. Ik laat de hor hier graag inmeten en ontvang daarna uw offerte met daarin een aparte post voor de hor.

Trespa

Ik ben op zoek naar een trespa plaatje op maat gezaagd. Liefst wit glad ca. 6 mm dik RAL 9016. Maat: 290mm x 320mm. Kunt u dit leveren, en wat is de prijs.

Rolluiklinten vervangen

Van 2 rolluiken op de eerste etage willen wij het lint vervangen hebben. Wie kan dat voor ons doen?

Kabeldoorvoer in een betonvloer boren

Ik heb een gat nodig in mijn betonnen plafond naar de slaapkamer. Het gaat om een doorvoer van kabel.Er is al een gat met kabel, maar dat is te klein. Alvast bedankt en groet.

Raamfolie opplakken

Ouderen klanten willen graag raamfolie op de ramen geplakt hebben en de oude gordijnrail met gordijnen afgemonteerd hebben wat zijn hier de mogenlijkheden van en de kosten van niet mailen maar bellen aub.....

Rolhordeur laten plaatsen

Ik wil graag een rolhordeur bij mijn balkondeur laten plaatsen. We moeten her hor nog kopen. Het is voor een appartement in Landgraaf.

Doek van het markies vervangen

Ik wil van 2 markiezen het doek laten vervangen. Een heeft een breedte van 1 meter en hangt op de begane grond en de andere heeft een breedte van 2 meter en hangt op de eerste verdieping. Beide worden handmatig bediend.