Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor betonrot latei herstellen:

Betonrot latei herstellen

Ik ben op zoek naar iemand die het betonrot van de latei van mijn garage kan herstellen. Ik ontvang graag een offerte,
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot latei herstellen uit heel Nederland:

Herstel betonrot in latei

In een latei onder het raam zit vermoedelijk betonrot. Ooit is hier vuurwerk op gekomen wat een vlek achterliet. Sinds een paar maanden zien wij dat het beton loslaat. Het is een roestbruine vlek van ongeveer 3 cm. En het beton komt een beetje los, dit is nu een putje van ongeveer 1,5 cm. Breed en 3 mm. Diep. Graag repareren als dit kan. Het breidt zich steeds meer uit.

Herstellen latei

Het gaat om het repareren van een betonnen latei boven een erker (3 meter breed) welke is aangetast door betonrot.

Inspectie en reparatie betonrot van gevelbekleding

Er is een latei afgebrokkeld van een betonnen gevelbeplating bij het plaatsen van een nieuw kozijn. Hierdoor is een roestige bewapening zichtbaar. Ik wil graag een inspectie laten plaatsvinden en aan de hand van deskundig advies overgaan tot herstellen of vervanging.

Betonrot behandelen

Ik schrijf u namens de VvE Wij willen graag een offerte voor de volgende klus: In de latei van de achtergevel is betonrot geconstateerd. Advies: wapening vrijmaken, behandelen met corrosiewerend middel en aanrapen? Betonlatei. Ik ben telefonisch niet bereikbaar op dit moment. Contact via email aub.

Latei repareren

Latei met betonrot renoveren. Latei is ongeveer 3 meter lang en circa 10 cm hoog.

Betonrot latei

De latei boven het keukenraam heeft last van betonrot. Van de week viel er een hoek uit. Gaarne een offerte. Foto's beschikbaar. Hoor graag van jullie.

Betonrot latei verhelpen

In de latei boven mijn voordeur roest het beton ijzer. Het deel is ongeveer 240 cm bij 20 cm. Dit wil ik laten repareren indien mogelijk.

Latei repareren of vervangen

De vorige bewoners van ons huis hebben ooit de betonnen latei laten repareren door een kennis die waarschijnlijk niet vakkundig genoeg was. De latei was afgebrokkeld (misschien door betonrot, maar de exacte reden weten we niet). Deze kennis heeft waarschijnlijk het gat opgevuld met cement. Helaas hebben we daardoor last van cementsluier op het raam. Dit cement op de latei moet dus sowieso verwijderd worden en vervangen worden door iets wat geen cementsluier op het raam veroorzaakt. Maar misschien is de latei in zo'n slechte staat dat deze helemaal vervangen moet worden, dus het is fijn als de vakman van tevoren komt kijken, of dat de vakman 2 offertes opstelt: één voor het repareren van de latei en één voor het vervangen van de latei. Het gaat om een betonnen latei van 305 cm lang. Ook is er nog een kleinere latei daarnaast van 165 cm lang. Deze heeft een kleiner oppervlak wat gerepareerd is, dus het is de vraag of hier nog iets aan gerepareerd hoeft te worden. Beide lateien bevinden zich op de begane grond.

Latei herstellen

Herstellen stukje (circa 30 cm) betonrot latei voordeur.

Betonnen latei repareren

Wij hebben betonrot geconstateerd in de latei op de begane grond, in de voorgevel, en vragen ons af wat de kosten van de reparatie zijn. Wij zouden dit graag willen laten repareren. Zie de foto's voor de omvang.