Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schutting repareren:

Schutting repareren

Ik wil een paar palen vervangen, eventueel schuttingplanken vervangen.
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting repareren uit heel Nederland:

Schutting met stormschade herstellen/vervangen

Vanwege harde windvlagen is het grootste deel van onze schutting losgeraakt of omgewaaid. Graag hoor ik van u hoeveel het zou kosten om de schutting te herstellen/te repareren + plaatsing van eventuele vergelijkbare schutting. Het gaat om en nabij om 24 meter schutting. Er is een achterom. Graag laten we de oude schutting afvoeren. Als bijlage een aantal foto's ter indicatie. Graag ontvangen we een offerte die we bij de verzekering kunnen voorleggen.

Betonnen schutting en houten tuinpad repareren

Klus 1) Een betonnen schutting is aan 1 kant aan het verzakken. Wat kost het rechtzetten ervan? Klus 2) Langs de vijver ligt een houten pad, waarvan enkele planken los zitten, omdat het hout eronder waar de planten op vastgeschroefd zijn, verrot is. Wat gaat dit ongeveer kosten? Het gaat om ca. 6 planken.

Schutting na storm repareren

De schutting in de achtertuin is beschadigd als gevolg van storm. De schutting hangt helemaal scheef. Zover we kunnen zien, zijn de twee palen in het midden deels gespleten, waardoor ook de bovenpanelen los zijn geraakt. De schutting staat wel, maar hij is niet echt stabiel. De schutting is bijna 9 meter en bestaat uit 6 palen en 5 schuttingdelen. Als bijlage een aantal foto's. Graag ontvangen we een offerte voor het herstel van onze schutting. Mocht herstellen niet mogelijk zijn, dan ontvangen we graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe eenvoudige schutting.

Gevels herstellen en mogelijk isoleren

Er zitten wat scheuren in de buitenmuur, graag wil ik weten wat er mogelijk is om dit te repareren. De gevel is met een cementlaag gepleisterd. Er zitten meerdere scheuren in de gevel, ik ben bang dat het met nieuw pleisterwerk niet opgelost blijft. Ik vrees dat er dan weer scheuren in komen. Ik zou hier graag advies over krijgen. Ook wil ik graag weten wat er mogelijk is met isolatie. Misschien da tempex met spachtel werk mogelijk is? Het gaat om de voor- en zijgevels van ongeveer 70 - 80 m2. Er is wel bij te komen, aan een zijkant zou mogelijk een deel van de schutting weggehaald moeten worden. Aan de voorkant kan een hoogwerker geplaatst worden.

Schutting en tuindeur repareren

De tuindeur is beschadigd en moet gerepareerd en vervangen worden, even als de schutting ik ken de exacte afmetingen niet. De breedte van het huis is wel 5 meter 10. Het betreft een achtertuin.

Gemetselde tuinmuur van 11 meter repareren

Ik heb een Tuinmuur van 11 meter x 1,78 hoog. Deze staat niet meer solide, er zit speling op. Her en daar zitten de voegen ook los. Is dit nog te repareren of moet deze vervangen worden? Mocht het niet te repareren zijn, zou het gesloopt moeten worden. Er staan planten voor deze zouden eventueel weggehaald moeten worden. Alles zou dan afgevoerd mogen worden in overleg. De nieuwe schutting zou dan een bakstenen muur mogen worden met houten schotten. De muur grenst aan een gang waar gemeente grond aan grenst. Het huis heb ik net gekocht en dit blijkt een verborgen gebrek. De offerte heb ik nodig om te kunnen bespreken wie dit gaat betalen. Het moet wel echt worden uitgevoerd.

Schutting na storm repareren

De schutting in de achtertuin is beschadigd als gevolg van storm. De schutting hangt helemaal scheef. Zover we kunnen zien, zijn de twee palen in het midden deels gespleten, waardoor ook de bovenpanelen los zijn geraakt. Inmiddels hebben we de schutting provisorisch wat rechter gezet, maar hij is niet echt stabiel. De schutting is bijna 9 meter en bestaat uit 6 palen en 5 schuttingdelen. Als bijlage een aantal foto's. Graag ontvangen we een offerte voor het herstel van onze schutting. Mocht herstellen niet mogelijk zijn, dan ontvangen we graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe eenvoudige schutting.

Schutting repareren

het repareren van 17 meter schutting staat op verschillende plaatsen scheef.

Schutting repareren na schade door scheefgegroeide boom

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van een houten schutting en enkele palen die schade heeft opgelopen door een scheefgegroeide boom. Het gaat hierbij om circa 4 meter schutting. Zodra de boom door de woningcorporatie is verwijderd kan men aan de slag. De tuin is tevens alleen bereikbaar door de woning.

Schutting repareren, goed vastzetten in de grond

Graag wil ik een offerte voor de reparatie van mijn schutting. Deze is afgelopen maart door de hevige stormen los gaan staan in de grond. Dus hij wiebelt heen en weer. Het gaat om een schutting van ongeveer 10 meter, hij staat bij mijn stacaravan op een camping in Klein Zundert hij moet weer stevig verankert worden in de grond. Ik weet niet wat het beste is, of langere pinnen aan de palen of dat de pinnen worden vastgezet in cement. Dit laat ik over aan de vakman.