Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Kerkrade of directe omgeving.

368 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kerkrade:

Montage raamdecoraties

Ik heb recentelijk bij de Praxis maatwerk raamdecoraties gekocht en wil deze laten monteren. Het betreft 4 roljaloezieën en 7 rolgordijnen. Voor precieze afmetingen, zie de bijlage.

Hordeur

Wil graag een hordeur in de deur die naar het balkon open gaat 90 breed en 200 lang. Ben 74 jaar en heb niemand die het voor me kan doen.

Bestrating

Achtertuin van 41 vierkante meter bestraten met een 60 x 60 tuin tegel. De tegels hebben wij al besteld. Onze voorkeursdatum gaat uit naar 29/07.

Betonrot latei herstellen

Ik ben op zoek naar iemand die het betonrot van de latei van mijn garage kan herstellen. Ik ontvang graag een offerte,

Meer dan 20 klussen in en om het huis

Door een verbouwing van de woningbouwvereniging is in mijn huis en rond mijn huis heel wat aan schade ontstaan. Ik ben op zoek naar iemand die meer dan 20 punten kan herstellen. Zoals muren en kozijnen in de kelder schilderen, rosette buitenkraan vervangen, nieuwe hordeur ophangen, grind vervangen, rolluiken afkitten, luifel boven de deur van bouwtroep reinigen. En er zijn meerdere soortgelijke klussen uit te voeren. In eerste instantie is er een offerte nodig voor de rechtszaak. Degene die mij een passnede offerte kan aanbieden komt in aanmerking voor de uitvoering van het werk.

Gat in gevel maken voor afzuigkap

In verband met het plaatsen van een afzuigkap dient er een gat geboord te worden in gevel/buitenmuur.

Stuken badkamer, toilet en 2 plafonds

Ik zoek een stukadoor die een aantal stucklussen kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om het stukken van de badkamer, de plafonds van twee slaapkamers en de wanden van de toilet. Hoeveel m2 dit is en de overige specificaties graag in onderling overleg.

Terras overkapping maken

Op balkon/terras een overkapping over de hele lengte. Geen standaard maat. Ongeveer 8 meter breed 3,5 meter diep. Balkon staat op ijzeren constructie/steunbalken. Materiaal in overleg, geen specifieke voorkeur beste wat mogelijk is. Overkapping met zonwering (deels )voorkeur. Graag advies. Bereid om voor offerte, meten, materiaal gesprek te betalen.

Schutting repareren

Ik wil een paar palen vervangen, eventueel schuttingplanken vervangen.

Schutting plaatsen

7 hele schuttingen 2 x halve delen en van een schutting poort maken ongeveer 115 cm breed. Schutting + bevestigingsmateriaal is er van praxis. Merk elapant/composiet (9 in totaal). Oude schutting is weg

Hor inmeten en monteren

Ik wil een prijs voor het inmeten en monteren van een Bruynzeel hordeur.

Hordeur plaatsen

Ik wil een hordeur in de keuken te plaatsen. Ik wil dat iemand het komt opmeten en plaatsen.

Hordeur, hor inzetramen en Luxaflex monteren

Ik wil meerdere horramen laten monteren, een hordeur en een Luxaflex.

Plafond witten en laminaat leggen

Ik wil een aantal zaken in mijn huurwoning laten doen. Witten van een plafond van 42 m2 en een laminaat vloer leggen van 42 m2

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Wij willen onze jacuzzi laten verwijderen middels een kraan. Hij moet over een aanbouw getild worden op ongeveer 20 meter van de straat, en hij moet afgevoerd worden naar een afvalplaats.

Houten jaloezieën inmeten en ophangen

Stel,ik koop de houten jaloezieën van Praxis en zou ze graag laten inmeten en ophangen door iemand van jullie. Wat zijn dat de meerkosten voor het inmeten en ophangen globaal gezien. Vriendelijke groeten,

Dubbele gordijnroedes monteren

Ik zoek iemand die in mijn nieuwe appartement voor bijna alle kozijnen dubbele gordijnroedes plaatst en vitrage plus gordijnen. Het betreft ongeveer 5 ramen, door de hele woning van ieder een andere afmeting. Het liefst mooi op maat en ingehangen. Het betreft een appartement met twee slaapkamers. Wij hebben overal een betonplafond.

Paviljoen plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die snel en degelijk een paviljoen kan plaatsen en hiermee ervaring heeft. Het is een paviljoen dat ik uit Duitsland wil bestellen en je zou er een montageformulier bij krijgen. Het liefs zo snel mogelijk.

Verlaagd plafond in toilet maken

Mijn wc is nieuw betegeld, maar heeft nog een nieuw plafond nodig. Ik wil graag een verlaagd plafond laten maken, maten 1.05 x 1.08 meter. Geen spanplafond, liefst een soort (gips)plaat of iets dergelijks. Ik heb een gloeilamp, deze wil ik ook graag in het plafond laten plaatsen. Graag afwerken met lijstjes of kit.

Hordeur en inzetraam plaatsen

Ik heb iemand nodig die kan mee helpen bij het kopen en monteren van hordeur en horramen. Ik heb de maten, maar heb iemand nodig die de materialen aanschaft en de materialen monteert. Het gaat over de keukendeur en de slaapkamers (3) en een kleine bij de badkamer.

Gat in muur maken voor afzuigkap

Ik wil een gat in de buitenmuur laten maken voor een afzuigkap aansluiting.

Diverse onderhoudsklussen in een appartement

Ik heb een appartement in de verhuur gehad dat door de huurder niet netjes is achtergelaten. Voordat er een nieuwe huurder in kan, moeten er de nodige onderhoudsklussen worden verzorgd. Er moeten enkele deuren worden afgehangen, de afvoer van de keuken moet ontstopt worden, kranen moeten vervangen worden en sloten nagezien en mogelijk ook vervangen. Het gaat om een appartement op de begane grond, dat op dit moment leeg staat. Ik wil de werkzaamheden het liefst voor 10 maart laten afronden, dus ik zoek een bedrijf dat op korte termijn tijd heeft. Ik maak graag een afspraak voor het opnemen van het werk en ontvang daarna een offerte.

Touwtjes van rolluiken vervangen

Ik wil touwtjes van 2 rolluik boven slaapkamer vervangen. En wat is de offertes voor 4 boven en 4 beneden.

Doek van zonnescherm stikken

Van ons boven de serre geplaatste, elektrisch bedienbare zonneluifel laten de stiknaden los. Wat zijn de mogelijkheden en kosten. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Keuken na een brand opknappen

Schoonmaken van de muren na brand