Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor jaloezieën van hout laten monteren:

Jaloezieën van hout laten monteren

Ik wil 3 houten jaloezieën laten ophangen. Wie kan mij helpen?
Onze klant uit Horst (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaloezieën van hout laten monteren uit heel Nederland:

Jaloezie smaller maken

Ik wil jaloezieën smaller laten maken. Het kozijn is 69.3 cm breed en ik wil graag circa 8 mm aan beide zijden laten innemen. De hoogte is 156.5 cm. De jaloeziebak is van metaal en de jaloezieën zijn van hout.

Jaloezieën op maat monteren

Breedte 2.40 en 2 meter hoog wit hout of plissé gordijn wit

Aantal klussen uitvoeren

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: Belangrijkste daarvan is de radiator bekleding. 2 jaar geleden heb ik al een houten frame gekocht en het zelf gedaan, alleen is de bovenplank niet heel stabiel geworden. Die zou ik graag willen verbeteren. Of misschien is het mogelijk/beter een nieuwe platte radiator en die bekleden. Graag advies van de vakman. Optioneel (afhankelijk van de kosten): - Een bestaande bartafel wil ik graag verlagen, dus de poten aan 1 kant moeten gezaagd worden en aan de andere kant nieuwe poten aan bevestigd worden, ben nog opzoek naar nieuwe poten. - Eventueel jaloezieën ophangen. - Plinten tegen de muur omhoog laten leggen in bepaalde delen in het huis (geen materiaal nog voor, kan gewoon wit hout). - De buizen onder de CV ketel die boven de keuken hangt zou ik graag weggewerkt willen hebben. Geen idee hoe? Maar de ruimte daar is beperkt dus ruimtebesparend is hier sterk gewenst.

Roljaloezieën plaatsen

We hebben 7 roljaloezieen om te plaatsen, maar deze moeten wel in de breedte ingekort worden (de jaloezieën zijn 90 cm breed bij 250 hoog en de ramen zijn 68 cm breed), hoort dat ook bij de installatieservice? In de dag (hout) monteren. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk! Alvast hartelijk.

Houten jaloezie plaatsen

Wat kost een hout jaloezieën van breedte 2.63 en 1.47 lang van 50 cm breed en voor welke korting kan ik in aanmerking komen?

Jaloezieën opmeten en ophangen

Het betreft een offerte voor het laten opmeten en ophangen van 2 houten jaloezieën met afmeting van 193 centimeter lang en 110 centimeter breed. De raamkozijnen zijn van hout.

Schilderwerk in de babykamer

Ik wil 2 namen in het hout met 2 kleuren geverfd hebben, de voor- en zijkant. Ik heb ze al geschilderd maar dat is niet mooi geworden. Tevens wil ik de geverfde namen en jaloezieën laten ophangen voor 1 raam. Onze boor gaat niet diep genoeg de wand in. Het is een betonnen wand. De namen moeten zo opgehangen worden dat de bevestiging niet zichtbaar is. Heeft u daar een werkwijze voor?

Houten jaloezieën met 20 cm verlengen

Ik heb verkeerde jaloezieën besteld, en ik kom 20 cm te kort. Ze zijn wit en hout.

Monteren van houten jaloezieën

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: Inmeten, op maat maken, monteren en aanschaf materiaal: horizontale jaloezieën; 'merk gamma' hout 50 mm, kleurnr 944 I wit. Maten bij benadering: raam van 264 x 166 cm (l x b)en een deur van 243 x 145 cm (l x b). Ik hoor graag van u. Bij voorbaat dank.