Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hordeur voor openslaande deuren plaatsen:

Hordeur voor openslaande deuren plaatsen

Ik zoek een partij die een hordeur van 2 meter breed en 2.30 meter hoog kan leveren en plaatsen.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hordeur voor openslaande deuren plaatsen uit heel Nederland:

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 4 horren monteren in openslaande deuren op de begane grond. De kozijnen zijn van hout. Het betreft: 4 x Bruynzeel lamellen hordeur 700 serie grijs 120 x 260 cm. Deze heb ik reeds gekocht, uitvoeren vanaf 16 mei.

Uitbouw met veiligheidsglas bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: - Uitbouw van 2.50 meter diepte en 4.50 meter lengte (wij wonen op een hoekwoning rijtjeshuis) - Er mag over de erfgrens gebouwd worden. - Uitbouw met openslaande deuren (voorzien van veiligheidsglas) en houten kozijnzijlichten. - Lichtpunt verplaatsen op het plafond. 2 dubbele wandcontactdozen voorzien van 1 data aansluiting aan weers zijden een. - Verleggen/aansluiten van een buiten kraan - In afdekvloer vloerverwarming aansluiten op de bestaande of vervangende groep - In de openslaande deuren een hordeur gemonteerd. - Osb platen achter gipsplaten gemonteerd. - Muren en plafond hoeven niet gestuukt te worden alleen bevestigen van de platen - Geen trespa platen aan de bovenkant van de pui, graag de bakstenen door laten lopen tot aan het platte dak.

Dubbele hordeur laten plaatsen

Plaatsing dubbele rolhordeur van ongeveer 160 cm breed en 215 cm hoog. Het betreft twee openslaande deuren met houten kozijnen. Ik zou graag willen dat iemand de hordeuren komt inmeten zodat ik ze kan aanschaffen. Daarna dienen ze op maat gemaakt en opgehangen te worden.

Hamstra rolhordeur repareren

Het betreft een rol hordeur voor een dubbele openslaande deur hordeur wil echter niet meer inrollen Idem bij dakraam hor

Horren aanschaffen en monteren

Ik wil graag in huis een hordeur laten plaatsen bij de deur in de woonkamer (naar buiten open) met houten kozijnen. Daarnaast wil ik voor 3 openslaande slaapkamerramen (van ongeveer 65 cm breed en 100 cm lang) een hor, die je omhoog en naar beneden kunt schuiven. Alle kozijnen zijn van hout. Kunt u een offerte hiervoor maken?

Dubbel hordeur plaatsen bij openslaande deuren

Wij zijn van plan om 2 rolhordeuren (van Bruynzeel) voor de dubbele openslaande deuren te plaatsen. We zien het niet echt zitten om ze zelf in te korten en willen het dus laten doen. De hordeur is 2,29 m hoog en de binnenmaat van de deur is 2,26 m dus deze moet iets worden ingekort. Kunt u aangeven wat dit ongeveer gaat kosten.

Deurhor naar de tuin monteren

Mijn hordeur naar de tuin moet vervangen worden. Dit moet een rolhordeur worden. Het zijn openslaande deuren naar buiten. Aan een kant moet dus de hordeur . Alleen het gaas is stuk van de bestaande hordeur. Van de bestaande hordeur (Hamstra) is alleen het gaas kapot. Het liefst zou ik dat alleen vervangen, maar weet niet of dat mogelijk is

Hordeuren plaatsen

Ik wil graag 5 hordeuren laten plaatsen: openslaande tuindeuren, in welke deurkozijnen twee maal dubbele hordeuren en eenmaal een enkele hordeur geplaatst moet worden. De horren zullen nog iets op maat gemaakt moeten worden.

Deurhor inmeten en plaatsen

Mensen, Graag ontvangen wij vrijblijvend offerte en advies voor 1 schuifrolhordeur, die onze 2 naar buiten openslaande deuren bestrijkt. De vrijblijvende offerte en advies gaat zowel om welk type hordeur het beste past, als wel om de montage daarvan. Alvorens wij de opdracht zouden geven zouden wij willen dat er eerst iemand ter plaatse komt kijken wat mogelijk is. Dit verzoek is dus nog geen opdracht. De twee openslaande deuren hebben samen een breedte van 161 centimeter en een hoogte van 228 centimeter.

Raam- en deurhorren monteren

Klant wenst deur- en raamhorren gemonteerd te hebben in de woning. Klant is voornemens de horren te kopen bij GAMMA. Het betreft raamhorren voor 3 slaapkamerramen en een deurhor voor openslaande deuren. Met name voor de deurhor wenst klant op voorhand advies met betrekking tot hetgeen ze het beste kan aanschaffen, want: "De linker openslaande deur laat ik meestal dicht dus aan de rechterkant kan de hordeur worden geïnstalleerd. Ik vraag me alleen af of ik dan nooit meer beiden deuren kan openslaan?". Graag wordt de klant bezocht voor advies waarna ze de horren zal aanschaffen en de vakman deze dient te monteren.