Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor raamdecoratie op laten meten:

Raamdecoratie op laten meten

Wij willen graag raamdecoratie laten opmeten voor een offerte en daarna ook eventueel monteren. Betreft in totaliteit 8 stuks horizontale lamellen.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamdecoratie op laten meten uit heel Nederland:

Raamdecoratie inmeten en monteren

Ik wil graag raamdecoratie in laten meten en dit daarna laten plaatsen. Het gaat om 2 deuren en 9-10 ramen.

Raamdecoratie inmeten en plaatsen

Ik zoek iemand die 4 stuks rol jaloezieën op kan laten meten en laten plaatsen. Afmetingen 3 maal 900 x 1750 mm (bxl) op maat laten maken en 1 maal 600 x 1400 mm (bxl). Graag hoor ik van u.

Horizontale jaloezieën laten inmeten en monteren

Ik wil graag iemand langs hebben voor het meten van de ramen voor de horizontale jaloezieën en ontvang graag een vrijblijvende offerte. Deze raamdecoratie wil ik bij GAMMA bestellen en door jullie laten monteren.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Meten en ophangen van raamdecoratie voor 5 ramen.

Zonwering opmeten, adviseren, bestellen en monteren

Ik woon in een woning met een vide die naar binnen loopt vanuit het terras, voorzien van grote ramen. Deze ramen zorgen voor veel zonlicht, wat ik wil afschermen met zonwering. Ik weet niet wat wijs is (lamellen, jaloezieën, rolgordijnen etc). De ramen zijn ongeveer 170 x 230 cm breed (x2) en bevinden zich zo'n 2 meter van de vloer. Graag zou ik een adviseur langs krijgen om dit specifiek op te meten en advies te geven over materiaal etc. Daarna bestel ik de raamdecoratie graag bij Gamma en laat ik deze graag monteren. Graag hoor ik van u.

Raamdecoratie inmeten en plaatsen

Ik ben naar Gamma Maastricht geweest voor plissé gordijnen (rolsysteem) volgens de folder. Gekozen voor kleur: 6021 zand - wit verduisterend. Graag wil ik u vragen om 8 ramen op te komen meten en daarna de rolgordijnen te monteren.

Opmeten en plaatsen van raamdecoratie

Wij zijn een bedrijf dat graag gebruik zou maken van jullie diensten. Het gaat om raamdecoratie voor de gang en zitruimte, dat is 2 hele grote ramen en 3 kleine. Wij willen het graag door jullie laten meten, bestellen en ophangen. Ik zou daar graag een offerte van willen hebben. Misschien kunnen wij een afspraak daarvoor maken?

Opmeten en ophangen van raamdecoratie

Ik wil al mijn ramen oplaten meten en Raamdecoratie bv Jaloezien laten ophangen . Raam voor 5 kamers .

Raamdecoratie in de woonkamer monteren

Wij willen graag 3 rol/plissé gordijnen laten ophangen met het top down bottom up systeem. Raam 1: 220 x 184 centimeter; raam 2: 66 x 184 centimeter; raam 3: 162 x 215 centimeter. Raam 3 zijn twee openslaande deuren. Voor deze zou het fijn zijn als het rolgordijn uit 1 stuk bestaat, Raam 1 is één groot raam, bij deze mogen het ook twee delen zijn. Voor alle ramen zouden we ook graag de rails willen laten ophangen, en alles laten op meten voordat we de materialen gaan bestellen.

Raamdecoratie meten en monteren nieuwe woning

Ik wil graag alle ramen opmeten, aanschaf en bestellen van roljaloezieën /rolgordijn/gordijn voor een hele eengezinswoning. Moet snel, wil namelijk eind mei verhuizen. Het gaat om de ramen van 3 slaapkamers, de badkamer, op zolder zitten twee ramen, beneden zit een achterpui.

Partners

Partners van Casius