Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Heerlen of directe omgeving.

861 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Heerlen:

Plaatsen van een douchecabine

Ik wil graag de douchewand en deur op de bestaande douchebak gemonteerd hebben. De materialen mogen aangekocht worden door de vakman.

Balkon (beton) herstellen

De toplaag van het balkon laat los en is reeds gescheurd zodat vocht kan indringen. Dit is tijdelijk gedicht met duck tape om verdere schade te voorkomen. Het is een doorlopend balkon van twee woningen onder een kap. lengte ± 12 meter, (2 woningen), breedte ± 1,25 meter.

Luifel boven de voordeur laten maken

Ik ben op zoek naer een bedrijf die voordeurluifels verkoopt die oude verwijdert en die nieuwe goed doet plaatsen. Lengte is 137.5 cm diepte is 48.5 cm.

Deur plaatsen

Ik wil een stalen binnendeur laten monteren. Het moet eerst opgemeten worden. Ik zal zelf voor de deur zorgen.

Schuttingen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 9 schuttingen van 1,80 voor mij kan plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materiaalkosten.

Spouwmuur leegmaken

We hebben aan de binnenkant van de muur af en toe vochtplekjes. Ik heb gezien dat de spouwmuur vervuild is met zand/puin et cetera. Ik zou deze graag laten reinigen. Het gaat om circa 13 meter.

Achterdeur plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een houten achterdeur voor mij kan plaatsen. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Lamineren van zes binnendeuren

Ik zoek iemand voor het lamineren van 6 normale binnendeuren. Afmetingen deuren? 85 bij 195 cm.

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel installeren aan schoorsteen. Schoorsteen reeds nagekeken en schoon gemaakt.

Montage/Plaatsen van een douchewand/cabine

Plaatsen van een douchecabine/wand.

Rolluiklint vervangen

Het rolluiklint op de 1e verdieping van onze opa en oma is versleten. Deze moet worden vervangen.

Badkamer compleet renoveren

Complete badkamerrenovatie: slopen, afvoeren vloer, muren betegelen, plafond witten, inloopdouche en hangtoilet plaatsen. Alles is aanwezig. 30 vierkante meter werkplek.

Kersenpruimboom kappen

Ik zoek een hovenier die een kersenpruimboom uit mijn achtertuin kan verwijderen. Het gaat om het kappen en uitfrezen van boom van 6 meter hoog. De boom bevindt zich in de achtertuin van mijn tussenwoning welk goed bereikbaar is.

Douchedeur plaatsen

Ik wil graag een douchedraaideur in een nis laten plaatsen. Het betreft een deur van 100 cm breed en circa 200 cm hoog. Materialen heb ik nog niet in huis.

Knikarm zonnescherm ophangen

Ik wil graag een door mij reeds aangeschaft elektrisch knikarm zonnescherm laten ophangen. Het zonnescherm is 5,50 meter breed met een uitval van 3 meter. Alle bevestigingsmaterialen zijn aanwezig.

Deurhor inmeten en plaatsen

Inmeten van de hordeur voor de achterdeur opmaat maken en tevens plaatsen

Zonnescherm ophangen

Ik wil een elektrisch zonnescherm laten ophangen. Het is 5 m breed en 3 m. Uitval. Het is een woonhuis en het moet aan de tuinkant opgehangen worden. Ongeveer 3 meter hoog. Het moet wel voor buiten een elektriciteitskabels getrokken worden voor de zonnescherm en wij willen ook een buiten lamp laten plaatsen. Wij hebben geen materiaal maar als dat aangegeven worden kunnen we wel bezorgen. Wat zou deze klus kosten en wanneer zou het kunnen?

Ophangen van raamdecoratie

We willen graag 4 houten jaloezieën laten ophangen. We zullen deze komende week kopen/bestellen via Praxis. Een raam van 60 cm breed, en 3 van 90 cm breed. Alle jaloezieën komen 'in de dag' te hangen.

Knikarm zonnescherm monteren

Het gaat om het plaatsen van een nieuw knikarm terras zonwering systeem met handbediening met frame van 295 x 250 cm van de Praxis op de begane grond. De gevel is van steen met betonnen balk.

Hordeur voor openslaande deuren plaatsen

Ik zoek een partij die een hordeur van 2 meter breed en 2.30 meter hoog kan leveren en plaatsen.

Tuinschutting plaatsen

Wil graag van te voren dat er een klusjesman komt opmeten. Zodat ik weet wat ik allemaal nodig heb om een schutting te plaatsen. De tuin is via de buren bereikbaar. Graag voor 1 augustus uitvoeren.

Hor monteren

Ik zou graag een hordeur gemonteerd hebben. Ik twijfel wat voor een hor ik ga laten plaatsen. Ik weet ook niet wat de afmetingen zijn.

Voordeurslot vervangen

Ik ben een sleutel van de voordeur kwijt geraakt en wil dit slot laten vervangen. Uiteraard voor een nieuw, goedgekeurd slot. Ik ben niet telefonisch bereikbaar. Reacties graag via e-mail.

Hordeur laten plaatsen

Ik wil een plissé hordeur laten plaatsen in mijn keuken/achterdeur. De afmetingen kan ik eventueel doorgeven via de mail.

Plissé hordeur opmeten en plaatsen

Ik wil plisesedeur laten opmeten en plaatsen