Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor bestaand tuinhuis verplaatsen:

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik zoek een vakman die een houten tuinhuisje van 3 bij 8 meter kan verplaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een tuinhuisje wat staat op betonbandjes. Daarnaast heeft het huisje een bitumen dak. Of er een fundering of bestrating moet komen ten behoeve van de nieuwe locatie voor het huisje graag in onderling overleg.
Onze klant uit Gennep (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaand tuinhuis verplaatsen uit heel Nederland:

Bestaand tuinhuis verplaatsen

In de achtertuin heb ik een houten tuinhuisje van 2.50 bij 1.50 meter en 2.50 meter hoog. Het huisje wil ik graag 2 meter naar achteren laten plaatsen. De tuin is goed te bereiken.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik heb een tuinhuisje (8-hoekig) dat ik graag verplaatst wil hebben het huisje bestaat uit een houtgedeelte (2 meter hoog) en een dak gedeelte (1,5 meter) het huisje is schat ik 4 x 4 meter en niet uit elkaar te halen. Ik hoor graag of iemand deze klus wilt komen dien!

Betontegels verplaatsen

Verleggen van betontegels 60 x 60 cm, 18 m2 In dezelfde tuin, 3 meter verder, als fundering voor een tuinhuis. Zand ligt er. Het moet alleen aan getrild worden en wellicht een m2 erbij in verband met zakken door aantrillen. Het moet wel voor of op donderdag gebeuren (3 mei)

Tuin- schutting, fietshuis en grote struiken verwijderen

We zijn verhuisd en hebben een prima onderhouden tuin, maar willen wel wat opknappen. De belangrijkste klussen zijn: Een deel van de schutting verplaatsen (8 meter) en verbreden. We willen een parkeerplek voor het tuinhuis/garage bij de tuin trekken. Dit is een afmeting van ongeveer 2 x 3 meter. Verder moet er nog een fietsenhuis komen. Dit moet worden uitgegraven en gebouwd (2 x 1 meter). En er moeten een aantal grote struiken (Dit gaat niet handmatig) weggehaald worden. Daarnaast staan we open voor tips voor een nieuwe indeling en willen we de tuin op termijn opnieuw betegelen.

Tuinhuis en kas verplaatsen

Een tuinhuis van ongeveer 6 m2 van aluminium en een tuinkas van glas van ongeveer 8 m2 moeten worden verplaatst. Het zal deels gedemonteerd moeten worden. Het is van een tuin naar een andere tuin niet heel ver daar vandaan (1,5 km). De fundering (tegels) wil ik ook laten verplaatsen. Het huisje bij voorkeur zo snel mogelijk, de kas kan nog even wachten, maar moet wel dit jaar zijn gebeurd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verplaatsen van een chalet

Ik wil mijn chalet van 15 bij 9 meter verplaatsen vanuit Duinlust te Kaatsheuvel naar de Kurenpolder in Hank. Daarbij heb ik een partij nodig die het chalet uit elkaar en in elkaar kan plaatsen alsmede het vervoeren naar Hank. Eventueel alleen het uit- en in elkaar plaatsen is voldoende. Het geheel kan niet in 1 keer vervoerd worden (hij moet in 2 losse delen verplaatst worden) Voor het vervoeren in 2 losse delen dient het dak losgemaakt te worden, de vloerverwarming ontkoppeld te worden en het plafond losgemaakt te worden. In de tuin staat een los tuinhuis wat ook verplaatst moet worden.

Tuinhuis in de tuin verplaatsen

Wij hebben op dit moment een blokhut in onze tuin staan van 6 bij 4 meter en willen deze laten verplaatsen naar een ander plek in de tuin. De blokhut heeft in de huidige situatie een fundering van hardhouten palen. Er dient een nieuwe fundering te worden gemaakt en het tuinhuis zal dan in zijn geheel verplaatst moeten worden op deze fundering.

Tuinhuis verplaatsen en plaatsen nieuwe kapschuur

Ik wil ons oude tuinhuisje laten verplaatsen en op deze plaats een grotere kapschuur (3 bij 4 meter) laten plaatsen/monteren. Hier liggen tegels. Op de nieuwe plaats voor het oude tuinhuisje ligt nog niets op de grond. Gelieve hierover contact op te nemen.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik wil graag een houten tuinhuis verplaatsen naar achter in de tuin. Het tuinhuis is circa 5 x 5 meter. Hij staat op tegels. Ik kan er een link met foto mailen.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik heb een tuinhuis van 3 x 4 meter, met luifel en dubbele deur en zijruiten. Een kant is van glas. Het tuinhuis zou ik graag een meter naar achteren willen plaatsen. Hij staat gewoon los op composiet balkjes. Is dit mogelijk en wat kost zoiets? Aan alle kanten is ruim 1.5 meter werkruimte.