Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor twee zweefdeurkasten in elkaar zetten:

Twee zweefdeurkasten in elkaar zetten

Het gaat om het in elkaar zetten van 2 zweefdeurkasten. Het gaat om de type Alpha met afmetingen 206 x 180 x 63 cm met 2 deuren.
Onze klant uit Echt (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee zweefdeurkasten in elkaar zetten uit heel Nederland:

Kasten in elkaar zetten

In elkaar zetten van 3 gamma zweefdeurkasten en commode Indien mogelijk ook bezorgen. Graag zsm

Bologna zweefdeurkasten afmonteren

Wij hebben 2 Bologna zweefdeurkasten gekocht en zijn al begonnen met het monteren daarvan. 1 kast is zover dat de deuren erin gehangen kunnen worden, bij de 2e kast moeten de deuren nog in elkaar gezet worden. Wij krijgen dit montagewerk van de deuren zelf niet voor elkaar en willen dit graag uitbesteden aan een vakman. Vooraf ontvangen wij graag uw prijsindicatie.

GAMMA-kasten monteren

Gaarne voor ons 2 GAMMA-kasten in elkaar zetten: 2 x ALPHA zweefdeurkasten. Voorkeursdata: vrijdag 24 februari of vrijdag 3 maart.

Alpha zweefdeurkasten laten monteren

Ik wil graag 2x zweefdeurkast Alpha van 150 breed met 2 x legplankenset en met 2 x softclosing ten behoeve van Sigma Alpha monteren. 1 x zweefdeurkast Alpha van 180 breed met 1 x legplankenset en met 1 x softclosing ten behoeve van Sigma Alpha monteren. De kasten worden 26 september geleverd. Dan moeten ze de woensdag of donderdag (28 of 29 september) erop uitgepakt en in elkaar gezet worden. Als dat niet lukt, de week erop op woensdag of donderdag.

Zweefdeurkasten Lucca monteren

Ik heb 2 zweefdeur kasten van het merk Lucca gekocht bij Praxis. Het zijn kasten met een hang en leg gedeelte. Wat gaat het kosten als de klusdienst deze 2 kasten in elkaar zet voor mij?

Zweefdeurkasten in elkaar zetten

Ik heb 2 zweefdeurkasten bij de gamma gekocht en die moeten in elkaar gezet worden. De kasten zijn ongeveer 2.22 x 2 meter. Wat kost het om ze in elkaar te laten zetten?

In elkaar zetten van 2 zweefdeurkasten

In elkaar zetten van 2 zweefdeurkasten Alpha/delta 150 cm. Legplankenset (3x),ladeblok,softclosing.

Zweefdeurkasten laten monteren

Ik wil graag 2 zweefdeur kasten met de afmetingen 59,5 bij 150 bij 200 cm in elkaar laten zetten. De kasten worden 19 december geleverd.

Zweefdeurkasten laten maken

In week 41 worden twee zweefdeurkasten geleverd van 2 meter en van 1,5 meter breed. Graag laat ik deze kasten hier in elkaar zetten door een vakman. Ik ontvang vooraf graag een kostenindicatie.

Alpha zweefdeurkasten in elkaar zetten

In elkaar zetten van 2 zweefdeurkasten van de Gamma. Het gaat om 2 x het type Alpha: 206h x 150b x 64d. Woensdag worden de kasten bezorgd en graag over twee weken monteren.