Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schermen plaatsen:

Schermen plaatsen

De klant wil graag een vakman inhuren om 4 tuinschermen te laten monteren, 5 betonpalen en 4 palen onder de schutting te laten plaatsen. De klant wil graag dat deze artikelen in samenspraak met hem worden aangeschaft bij de Gamma.
Onze klant uit Castenray (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schermen plaatsen uit heel Nederland:

Houten tuinschutting met gefundeerde palen plaatsen

Wegens de storm moeten er 2 gefundeerde tuinpalen in verzinkte paalhouders vervangen worden. En er moeten 3 houten schutting schermen geplaatst worden.

Schutting met paalpunthouders plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. 8 hardhouten tuinpalen voorzien van metalen paalhouderpunt. Schermen van 180 x 180 cm aangezien de schutting 1050 cm wordt moet het laatste scherm op maat gezaagd worden. Omdat de oude schutting is omgewaaid moeten er restanten van deze oude schutting uit de grond verwijderd worden.

Schermen in tuin plaatsen

Op korte termijn 3 tuinschermen plaatsen. De oude schermen moeten verwijderd worden. De onderste delen van de palen moeten worden uitgegraven. De oude schutting afvoeren. Een offerte voor nieuwe schermen en palen heb ik al van Praxis. Het werk moet zeker uitgevoerd worden, de offerte moet wel eerst naar de verzekeraar.

Tuinhekken plaatsen

Er is stormschade, dus moeten 5 schuttingdelen vervangen worden. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Dus er moet langs worden gekomen voor een gedetailleerde offerte. De schutting is samen met de buurvrouw neergezet. Nieuwe schermen koop ik bij Praxis.

Schutting plaatsen en nieuwe deur op maat zagen en plaatsen

Ik wil 2 schermen van de schutting opnieuw laten plaatsen. Dit moet vanwege de grond met één of 2 voeten van beton (in de grond) gebeuren. Daarnaast is een nieuwe deur nodig, mogelijk op maat gezaagd, die geplaatst moet worden. Het materiaal moet geleverd worden. De materiaal keuze zal eerst met de vakman moeten worden overlegd. Het gaat om een schutting die is omgevallen door de wind.

Composiet tuinschutting plaatsen

Ik wil een composiet schutting met aluminium over een lengte van 18 meter. Schermen van 180 x 180 cm met palen van 300 cm onderbroken door 3 trellis schermen van 90 cm breed. En 3 keer een tuindeur van 140 cm breed bij 180 cm hoog. Graag een offerte hiervoor inclusief plaatsen. Wij zijn benieuwd naar jullie reactie.

Hardhouten schutting installeren

Ik wil een schutting van hardhout laten plaatsen. Het gaat om 5 schermen van 180 x 180 cm, 6 hardhouten palen van 275 x 7 x 7 cm, RVS bevestigingsmateriaal, hardhouten afdeklatten, inclusief plaatsing, bezorging en BTW.

Douglas hout/betonschutting plaatsen

Wij willen 3 antraciet beton schuttingen laten plaatsen. 1x 19,5 meter met schermen van 180 cm, verticaal 19 planks. 1x 15,5 meter beide kanten Zweeds rabat. 1x 15,5 meter 1 kant Zweeds rabat met een poort van 100 cm waarvan het binnenframe zwart is. Aan de bovenkant van de schutting een afdeklat.

Composiet schutting plaatsen

Het plaatsen van ongeveer 12 meter schutting met een toegangspoort. Materiaal composiet. Graag 2 hoge schermen en dan een overloop naar laag. Dus ook met een lage poort.

Kopen en laten plaatsen van een bamboe schutting

Over een lengte van 8,26 meter willen wij een bamboe schutting laten plaatsen van bamboe-tuinschermen het liefst met een afmeting van 1,8 meter bij 1,8 meter. de klant wil graag stevige schermen en wil graag eerst het aanbod van de schermen bekijken.

Partners

Partners van Casius