Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schermen plaatsen:

Schermen plaatsen

De klant wil graag een vakman inhuren om 4 tuinschermen te laten monteren, 5 betonpalen en 4 palen onder de schutting te laten plaatsen. De klant wil graag dat deze artikelen in samenspraak met hem worden aangeschaft bij de Gamma.
Onze klant uit Castenray (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schermen plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen houten schutting

Plaatsen van een houten schutting totaal circa 12 meter. (6 schermen jumbo 180 x 180 cm) palen en houten poort jumbo 180 x 90 cm inclusief afhangen en plaatsen hang en sluit werk.

Tuinschermen plaatsen

Tuinscherm plaatsen in achtertuin met houten schermen met bijbehorend plaatsingsmateriaal en verankering in de bodem door manchetten etcetera. Lengte totaal 13 meter verdeeld over 7 schermen met ankerpalen ertussen en bevestiging van schermen aan palen. Geen betonstorting, geen verdere afwerking noodzakelijk, puur plaatsen van schermen en palen en bevestigen van schermen aan palen.

Schermen, tuinhekjes en poortdeurtje plaatsen

Ik wil 4 schermen plaatsen en 2 tuinhekjes van 180 breed en 80 cm hoog en daartussen een poortdeurtje van 100 x 80 cm. De schermen komen 2 aan iedere kant en het tuinhekje moet daartussen geplaatst worden.

Schutting van glad beton antraciet met Douglas schermen

Het betreft het leveren en plaatsen van 29 meter hout-beton schutting met glad antraciet beton en Douglas schermen. De hoogte zal 2 meter worden. Daarnaast moet er een poortdeur geplaatst worden met RVS beslag en een slot. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin bij de hoek woning is goed bereikbaar. Er zijn 3 hoeken die niet haaks lopen, hier kunnen wellicht geen sleufpalen gebruikt worden.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een nieuwe schutting, de huidige is omgewaaid. Lengte schutting 11,7 meter; hoogte ongeveer 180 cm. Het is een rechte schutting zonder hoeken. De schermen moeten van hout zijn, staande op een betonplaat met betonnen palen. Houtsoort: liefst Grenen. Gaarne hiervoor prijsopgaaf. Hieronder nog 2 vraagjes: Vraag 1: wat kost het om de oude schutting te verwijderen en af te voeren? (Ikzelf ben niet in staat om de schutting af te breken). Vraag 2: bovenstaande offerte aanvraag betreft uiteraard alleen de schutting die nou is omgevallen. Maar ik heb natuurlijk ook aan de andere zijde van de tuin een schutting en ook aan de voorkant van de tuin een stukje schutting met een poortje. En mijn buurvrouw heeft - behalve onze gemeenschappelijke schutting die is omgevallen - eveneens aan de andere kant nog een schutting + de voorkant met poortje. Kan ik daarvoor nog 2 aparte prijsopgaven krijgen? Dus als volgt: a) prijsopgave voor: eenzelfde soort schutting van 11,7 meter + hoekpaal + schutting aan de voorkant van 2,8 meter inclusief poortje. B) prijsopgave voor: schutting van 8,7 meter (aan de andere zijde van de tuin).

Schutting plaatsen

We willen graag een schutting plaatsen van 23 meter bij 6 meter en 1 scherm aan de andere kant. Schermen en palen in ons bezit. Overig gereedschap niet.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Het gaat om 7 houten schermen (1.80 x 1.80 meter) en 8 palen. Ik schaf alle materialen zelf aan.

Kauwennest verwijderen en schermen plaatsen

Bij ons zit een kauwennest onder het dak. Dit wil ik graag verwijderen en zou graag een offerte willen voor het plaatsen van schermen onder de dakpannen tegen vogels

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Schutting plaatsen

Door de storm is mijn tuin schutting totaal beschadigd. Ik wil hem vernieuwen. Het gaat hier om het vervangen 5 houten schermen en 6 houten palen. De totale klus is ongeveer 9 meter lang zonder hoeken aan complete schutting indien er per meter wordt berekend. Ik heb een offerte van de complete klus inclusief materiaal en een andere offerte van het zelfde klus met beton palen voor de verzekering nodig. Ik betaal zelf het verschil tussen de betonnen palen en de houten palen.

Partners

Partners van Casius