Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Brunssum of directe omgeving.

277 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen, vloer renovatie door te tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brunssum:

Spanplafond schoonmaken

Ik heb een plameco spanplafond die ik wil laten schoonmaken. Het gaat om een oppervlak van 35 vierkante meter.

Storemax schuifdeur op zolder

Wij willen graag de beide schuine delen van onze zolder voorzien van schuifdeuren (storemax systeem). De afmetingen zijn circa 290 cm x 86 cm per zijde. Dus er zijn twee schuifdeurwanden van de genoemde afmetingen nodig. De feitelijke maten dienen voor levering ingemeten te worden. De meubelpanelen kunnen in wit worden vervaardigd. Een foto van 1 zijde is als bijlage toegevoegd. Mocht er voor het uitbrengen van een offerte meer informatie nodig zijn verneem ik dat heel graag. Een bezoek ter plaatse is uiteraard mogelijk / zelfs wenselijk.

Binnendeur opmeten

Ik wil de binnendeur opmeten of de scharnieren kloppend zijn. Als het past, wil ik deze laten plaatsen. De afmeting heb ik niet.

Kast op maat laten maken

De tv kast moet 170 cm breed, 40 cm hoog en 40 cm diep worden, in hoogglans wit, met een klep en drie vakken. Hij moet aan de muur hangen.

Deuren afhangen en verwarming ophangen

Ik wil graag 2 CanDo binnendeuren laten afhangen. Waarschijnlijk dienen de gaten voor de deurscharnieren te worden geboord en het deurbeslag moet worden geplaatst. Tevens is 1 van de deuren voor het toilet bedoeld, er dient dus een slot in te komen. Graag een prijsopgave. Verder moet een verwarmingsradiator worden vervangen. Ik heb deze nog niet aangeschaft en ik zou graag worden geadviseerd hierover. Uiteraard dient de ook op te worden gehangen. Graag een aparte prijsopgave, losstaand van de offerte betreffende de 2 deuren. Zowel de deuren alsook de radiator dienen zo snel mogelijk te worden geplaatst.

Klussen in een winkelruimte

Ik wil een aantal klusjes in mijn winkelruimte laten uitvoeren. Zoals het leggen van een laminaatvloer 75 m2, het monteren van kledingwandsysteem 16 meter (vastschroeven aan muur) en het verwijderen van een systeemplafond 75m2. De klusjes dienen op korte termijn te worden uitgevoerd. De vloer en het wandsysteem zijn al in bezit.

Raam opmeten voor jaloezieën

Bij deze wil ik vragen of een monteur mijn raam kan meten? ik wil graag horizontale jaloezieën plaatsen in de kleur wit.

Montage van een Alpha zweefdeurkast

Ik zou graag een garderobekast willen laten monteren. Het betreft de volgende kast: Alpha zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat grijs eiken 206 x 150 x 63 cm.

Rolluik bandje vervangen

Ik heb in totaal 4 rolluiken. 1 ervan is bandje afgebroken. 3 andere zijn nog aanwezig maar wil ik toch vervangen. Offerte voor €30 heb ik al ontvangen. Kan het goedkoper?

Bank, fauteuils en kast afvoeren

Ik wil graag dat mijn bank (2,5 m breed), 2 fauteuils en een massief houten servieskast worden weggegooid. Mijn woning bevind zich op de 3e etage en is per lift te bereiken.

Metalen plateau zonder trap maken en monteren

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een metalen/ijzeren plateau kan maken van 280 x100 cm lang en breed. Hieraan komt een ijzeren trap die ik al in bezit heb.

Vloerbedekking van dichte trap verwijderen

Het verwijderen van vloerbedekking op dichte trap 13 treden en 15 treden.

Stucwerk reparatie op wand en plafond

Het plafond moet gerepareerd worden en op de zijwanden moeten nieuwe gipsplaten aangebracht worden. Het is 2 a 3 dagen werk: 15 gipsplaten aanbrengen, oude eruit en nieuwe erin. De offerte moet eerst goedgekeurd worden door de verzekeraar. Graag een offerte.

Rolluik repareren

Motor hoor je wel draaien maar hij haalt het rolluik niet meer omhoog. Het rolluik is ongeveer 220b bij 250l.

Overkapping schoonmaken

Wij hebben een overkapping en daar wilde ik graag het dak van laten reinigen oppervlak is 6 bij 3 meter Graag had ik een prijs van jullie gehad B.v.d

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een prijsopgave voor het monteren van Zanzibar swingdeuren van 90 cm bij 190 cm. Waar het geplaatst moet worden is het 90 cm bij 90 cm. De douchewanden worden op de grond geplaatst dus er komt geen grondstuk.

Rolluik repareren

Ik zou graag mijn rolluik willen laten repareren. Het rolluiklint is geknapt.

Wiel van het rolluik vervangen

Een wiel van een rolluik vervangen. De motor loopt, maar het rolluik gaat niet omhoog of omlaag.

Linten van rolluiken vervangen

Ik wil linten vervangen van mijn rolluiken op eerste verdieping, in totaal vier stuks.

Rolluiklint vervangen

Rolluiklint vervangen op 1e etage aan voorzijde, geen ingebouwd rolluik!

Rolgordijnen in laten korten

Ik heb graag 4 rolgordijnen in de breedte ingekort. Ben hier zelf niet toe in staat. Wil ik bij Praxis in Brunssum kopen.

Rolluik repareren

Het ophaallint van het rolluik in de woonkamer is geknapt. Graag zou ik dit gerepareerd willen hebben.

Plafondventilator plaatsen

We need a ceiling fan to be installed into our living room. We already have the fan, we just need it installed. Ik wil graag een ventilator op laten hangen in de woonkamer. Er zit een elektrapunt in de woonkamer. We hebben de ventilator al aangeschaft. Ik ben Engels sprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Rolluik repareren

Mijn rolluik is elektrisch bedienbaar maar zit vast? Het motortje hoor je wel maar er gebeurt niets.

Knikarmzonwering laten monteren

Ik wil graag een knikarm zonwering van 500 centimeter breed laten monteren met elektrische afstandbediening.