Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Baarlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Baarlo heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Baarlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Baarlo of directe omgeving.

12 klanten uit Baarlo bevelen een bij Casius in Baarlo aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Baarlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer renovatie, garage afbreken en puin afvoeren, schilderwerk en laminaat leggen, vaste trap naar zolder, keukeneiland maken, kelder laten uitzuigen, electrische bediening zipscreens monteren, toiletrenovatie, vloer- en montagewerk in de woning, klussen in een winkelruimte, schilderwerk in huis en advies over voortuin, zonnewering plaatsen, stutten van een schouw, dubbel chalet waterpas zetten, kruipruimte opschonen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Baarlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Baarlo:

Repareren van een zonnescherm

We hebben een elektrisch zonnescherm op de begane vloer in het achterterras. Deze rolt zonder problemen uit. Maar wanneer we deze willen terug oprollen stopt hij na een paar centimeters. Om het zonnescherm toch in te rollen moeten we de terugrolknop indrukken, loslaten, indrukken, loslaten, indrukken, et cetera. We willen het zonnescherm graag laten repareren of als het mogelijk is, er een handmatig bedienbaar zonnescherm van laten maken.

Balkon veilig maken voor dementerende bewoners

Ik wil graag een balkon veilig laten maken voor dementerende bewoners. Bestaand balkon heeft een breedte 3 meter bij een lengte van 4.70 en een hoogte van ongeveer 1.20 meter. Is een bestaand balkon op de eerste verdieping in een zorginstelling. De deuren die toegang geven tot het balkon gaan naar buiten open. Ik wil de railing verhogen, zodat er niemand op een stoel kan gaan staan en er overheen valt. Graag met glas of plexiglas. Wel wil ik ook graag een gedeelte open houden voor frisse lucht. Daarom vragen wij een offerte aan dat we dit kunnen voorleggen aan de directie.

Kraaltjesgordijn en rolgordijn ophangen

Het betreft een aanvraag voor het ophangen van een rolgordijn en een vliegengordijn van kraaltjes. Ik kan dit helaas niet zelf dus ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen.

Schilderen van buitenmuur van hout en kozijnen

Voor de buitenzijde van onze houten buitenmuur en kozijnen (zelfde houtkleur) van 100 m² Licht bij-schuren met echt allerfijnste schuurpapier, graag mechanisch of handgeschuurd. In overleg uit te voeren. Geen voorschot-goede afspraak-garantie voor 2 man een hele dag werk gedetailleerde offerte graag. Al het materiaal is al aanwezig, verf ,schuurpapier mengbakjes nieuwe kwasten en roerhoutjes.

ik wil graag een deur van de keuken naar ...

ik wil graag een deur van de keuken naar de garage,breekwerk, stucwerk, deur en kozijn.

Het maken van een boei met overstek , ...

Het maken van een boei met overstek , jaren 30 stijl, op een dubbele garage. Het gaat +/- om 20 meter met 2x een hoek. Materiaal trespa of rockpanel. De Unidek platdakelementen liggen er al op met een overstek van 20cm.

- plaatsen dakkapel van 4 meter op de ...

- plaatsen dakkapel van 4 meter op de buitenmuur - maken vaste trap, en tevens verwijderen vlizotrap - aanpassen en uitbreiden elektricitei (geen uitbreiding groep) - afwerking binnenzijde (muren afwerken en plafond) evt aanleg douchecel en verleggen verwarmingleidingen tekeningen en constructieberekeningen zijn reeds gemaakt