Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Limburg.

655 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

woensdag 26 februari 2020

7 schuttingen plaatsen in tuin

Graag had ik de vraag wat de kosten zijn om 7 houten schuttingen van 180 cm met palen te plaatsen in de tuin. Ivm stormschade.
dinsdag 25 februari 2020

Monteren inloop douchewand

ik wil een inloop douchewand in de badkamer laten monteren. Gekocht bij Praxis. Type: 100/110 x 200 AquaVive inloop douchewand lateraal Samos chroom 120 cm
maandag 24 februari 2020

Monteren van een stortdouche

monteren van een stortdouche. Gekocht bij Praxis.
maandag 24 februari 2020

Draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen

Nakijken en/of eventueel leggen van draagbalk. Tegelvloer keuken leggen (30 m2 ). Tegels verzorgen wij zelf. Keuken/bijkeuken (20 m2) stucwerk plafond en wanden. Keuken plafond vernieuwen.
woensdag 19 februari 2020

Betonrot boven plaat erker repareren

Ik heb een erker aan de voorkant van mijn huis. De plaat de er boven op slecht begint af te brokkelen aan de randen door betonrot. +- 3,5 m rand. Niet alles is even slecht. Het heeft een terrazzo uitstraling maar is niet extreem belangrijk dat het er het zelfde uit komt te zien. Eventueel ook nog de opstap naar de voordeur. Die heeft het zelfde probleem. Maar dat is afhankelijk van wat de plaat boven de erker me gaat kosten. Die heeft voorrang voor mij.
zondag 16 februari 2020

Houtwerk dakgoot, bekleding kapel vervangen en optie rolluiken

Ik ben op zoek naar iemand die met name het houtwerk van mijn dakgoot kan vervangen/ herstellen. Tevens het aanpassen van de kapellen/het vervangen van de bestaande bekleding door trespa. Ook het plaatsen van rolluiken is een optie.
vrijdag 14 februari 2020

Badmeubel aanbrengen en aansluiten

Bij mij moet een badmeubel aangebracht worden en aangesloten. Ook moet een spiegel met verlichting aangebracht worden. Het huidige badmeubel en spiegel moeten weggehaald, en dan iets hoger het op dit moment staat komt het nieuwe badmeubel terrecht.
woensdag 12 februari 2020

Wc vervangen

Ik wil graag een verhoogde wc pot, het is hiervoor de bedoeling dat de oude wordt verwijderd. De nieuwe moet ook geplaatst worden inderdaad.
dinsdag 11 februari 2020

Inkorten van drie deuren

Eind februari wordt er een vloer gelegd echter verwachten we dat de deuren dan moeten worden ingekort. Het gaat om 3 deuren, standaard opdekdeur. Ik denk dat het ongeveer een cm moet worden ingekort.
maandag 10 februari 2020

tuinschutting plaatsen

Wij willen een nieuwe schutting plaatsen, de materialen zal ik zelf aanschaffen. Het gaat om 7 schuttingdelen van 1.80.
maandag 10 februari 2020

damwandplaten vernieuwen op een dak

Door de stormschade is mijn afdak met damwandplaten beschadigd. Er zijn scheuren en gaten in. Er moeten 8 stuks nieuwe platen op een houten framewerk worden gemonteerd.
maandag 10 februari 2020

Oude airco verwijderen

Airco verwijderen Op het balkon, door de muur heen. Binnen hangt
zondag 9 februari 2020

Gaskachel verwijderen en gat dichtmaken

De gaskachel wil ik laten verwijderen in de woonkamer en het gat (naar de schoorsteen moet dichtgemaakt worden,
donderdag 6 februari 2020

Kleine schilderklus

Mijn vriend heeft de pilaar langs de trap gelakt. Helaas is dit niet al te best uitgepakt. Ben opzoek naar een ervaren persoon die dit op een nette manier zou kunnen afwerken/opknappen.
donderdag 6 februari 2020

Klussen in huis - radiator plaatsen

Ik wil een verticale radiator laten plaatsen (500x1800) in de huiskamer. De oude (horizontale) radiator is verwijderd i.v.m. nieuwe schuifpui. De afstand tot de bestaande verwarmingsbuizen is ongeveer 50 cm. Alles is al voor handen.
woensdag 5 februari 2020

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Gaarne offerte voor het slopen van een houten tuinhuisje, 3x3 meter. Inclusief afvoeren materiaal.
maandag 27 januari 2020

Luifel boven de voordeur laten maken

Ik ben op zoek naar iemand voor het volgende: Luifel leveren en monteren afmeting luifel 120 x 90 cm. Luifel met ronding van polycarbonaat.
maandag 20 januari 2020

Dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren

Ik heb een bitumen dakbekleding waar ik graag een terras op wil maken. Het oppervlakte is ongeveer 80 m2, de constructie is van snelbeton, draagkracht zal dus geen probleem zijn. Ik wil er een kunststof bedekking op en vlonders. Het is de bedoeling dat het dakterras omringt wordt met een soort hek of doek, maar de mogelijkheden om palen te plaatsen zijn er niet, wel een mogelijke constructie met doeken.
donderdag 16 januari 2020

Badkamer en toilet renovatie

Badkamer 197x272 Toilet 120x100 alles slopen inclusief tegels. Vloer tegelen alle wanden stucen, kleine Wand betegelen, 180x80x150 bad plaatsen, wandtoilet plaatsen, eventueel een leiding verleggen met ongeveer 50cm. Regendouche ophangen bestaande radiator en wastafelmeubel opnieuw ophangen. Alle materialen hiervoor zal ik voorhanden hebben.
donderdag 16 januari 2020

Diverse klussen/ breed inzet

Wij zoeken een klusbedrijf voor diverse klussen voor onze kantoorpanden in Roermond en Heerlen, wellicht ook Maastricht. Het gaat om klussen als lampen vervangen, vaatwasser kapot, muur schilderen, etc. Het is belangrijk dat klussen op korte termijn voldaan kunnen worden en dat de facturatie via 1 partij verloopt.
maandag 13 januari 2020

Leggen van keramisch parket in visgraat

Ik wil een keramisch parket laten leggen op mijn vloer in visgraat. Ongeveer 45 m2. De postcode van mijn nieuwe huis is nog niet bekend.
donderdag 9 januari 2020

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een glazen douchewand plaatsen van 100 x 195 cm op bestaande tegelvloer. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
donderdag 2 januari 2020

Reparatie rolluiken

Ik heb 2 rolluiken in appartement 3de verdieping die niet meer te bedienen zijn, hangen vast mogelijk dat intern de rol is gebroken. Aan de binnenkant waar de band overheen loopt is de rol kapot. Waarschijnlijk zijn deze rollen vanaf de binnenkant bereikbaar.
vrijdag 20 december 2019

Parket herstellen

Door een lekkage van een radiator zijn er twee parket plekken gaan wellen. Deze moet worden vervangen. Dat betekent ook, dat de vloer 38 m2, volledig geschuurd en gelakt moet worden, naar dezelfde kleur. Graag zou ik een gratis offerte willen aanvragen, van een hersteller in de buurt .
woensdag 11 december 2019

Binnenmuur geluidsdicht isoleren

Het betreft een binnenmuur in de kamer i.v.m. geluidsisolatie. Het zijn namelijk gehorige huizen, we horen veel geluid van de buren. Er is nog geen isolatiemateriaal aanwezig in de muren. Ik laat mij graag adviseren door de vakman omtrent het isolatiemateriaal. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Partners

Partners van Casius