Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Limburg.

599 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

vrijdag 22 juni 2018

Lint van het rolluik vervangen

Ik wil graag het kapotte lint laten vervangen van een rolluik 1. 50 m x 1. 50 m boven op de slaapkamer van buiten af moeilijk aan te komen i.v. m serre , is het mogelijk dat dit ook via het venster raam van binnen kan gebeuren ?
woensdag 20 juni 2018

Horren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag in 3 ramen een hor plaatsen. Twee ramen met een afmeting van 1.57 breed bij 1.14 meter hoog te monteren via plat dak. En 1 raam van 1.125 meter hoog bij 0.78 meter breed. Het liefst opzet hor ramen in wit, geen rolhor.
zondag 17 juni 2018

Knikarm zonnescherm monteren

Het gaat om het plaatsen van een nieuw knikarm terras zonwering systeem met handbediening met frame van 295 x 250 cm van de Praxis op de begane grond. De gevel is van steen met betonnen balk.
vrijdag 15 juni 2018

Rolluik aan buitenzijde repareren

Rolluik bij raam dakkapel gaat niet meer open. Van binnenuit lijkt dit niet hersteld te kunnen worden, dus moet van buitenaf, op schuine dak. Op het schuine dak zijn direct onder de rolluik zonnepanelen gemonteerd. De rolluik is ongeveer 2,5-3 meter breed. Graag reactie per mail, telefonisch slecht bereikbaar.
vrijdag 15 juni 2018

Raam opmeten voor jaloezieën

Bij deze wil ik vragen of een monteur mijn raam kan meten? ik wil graag horizontale jaloezieën plaatsen in de kleur wit.
donderdag 14 juni 2018

Ikea meubels in elkaar zetten

Ik heb een TV meubel om in elkaar te zetten inclusief deurtjes recht hangen, een roomdivider en een kastje voor boven de TV die ook deurtjes heeft.
dinsdag 12 juni 2018

Hordeur voor openslaande deuren plaatsen

Ik zoek een partij die een hordeur van 2 meter breed en 2.30 meter hoog kan leveren en plaatsen.
maandag 11 juni 2018

Nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken

Ik wil een bestaand rolluik elektrisch laten maken en daarnaast 2 oudere rolluiken op de slaapkamers laten vervangen voor elektrische rolluiken. Hiervoor zou ik graag een offerte ontvangen.
vrijdag 8 juni 2018

Screen plaatsen voor de zon

Er dient een screen over een breedte van 9 meter geplaatst worden verdeeld over 2 of 3 componenten. Deze moet elektrisch en eventueel draadloos zijn.
vrijdag 8 juni 2018

Bruynzeel rolhordeur plaatsen

We willen de nieuwe Bruynzeel rolhordeur (700-serie) graag geplaatst hebben. De deur is ongeveer 201 bij 80 cm.
vrijdag 8 juni 2018

Partytent Cuba laten monteren

Ik wil de Partytent Cuba 2. 95x2. 95m laten monteren.
woensdag 6 juni 2018

Zonnescherm repareren

Ik wil een zonnescherm laten repareren. Een van de knikarmen is kapot waardoor het scherm scheef hangt.
dinsdag 5 juni 2018

Rolluiken aan binnen- en buitenzijde reinigen

Reinigen van 4 rolluiken op 1ste. Verdieping. Binnen en buitenkant 5 Ramen boven van buiten wassenx160cm
maandag 4 juni 2018

Tuinschutting plaatsen

Wil graag van te voren dat er een klusjesman komt opmeten. Zodat ik weet wat ik allemaal nodig heb om een schutting te plaatsen. De tuin is via de buren bereikbaar. Graag voor 1 augustus uitvoeren.
zondag 3 juni 2018

Hordeur op maat maken en monteren

In de Gammafolder van deze week staat een Bruynzeel plissé hordeur. Ik wil deze graag kopen. De binnenkant van het kozijn gemeten maten zijn breed 96.5 cm en hoog 196 cm.
donderdag 31 mei 2018

Waterput slaan in tuin

Ik wil graag een waterput in mijn tuin voor beregening en vijver.
woensdag 30 mei 2018

Rolluik elektrisch te bedienen maken

Ik heb een rolluik van ongeveer een vierkante meter en dat wil ik electrisch bediend hebben Rolluik is voor de badkamer en is bereikbaar via het plat dak van de garage
dinsdag 29 mei 2018

Knikarmscherm demonteren en nieuwe monteren

Demonteren (en afvoeren) oude uitvalscherm (br. 335 cm)en monteren van een knikarmscherm (br. 295 cm).
dinsdag 29 mei 2018

Alpha slaapkamerkast monteren

De Alpha zweefdeuren slaapkamerkast, spaanplaat grijs eiken (afmeting 206 x 180 x 63 meter) monteren. De deuren zijn nog niet aangeschaft.
vrijdag 25 mei 2018

Behang verwijderen van muren

In mijn nieuwe woning wil ik het behang laten verwijderen in de woonkamer, keuken, bijkeuken, drie slaapkamers en beide gangen (begane grond en eerste verdieping). Dit betreft ongeveer 150m2
donderdag 24 mei 2018

Hor monteren

Ik zou graag een hordeur gemonteerd hebben. Ik twijfel wat voor een hor ik ga laten plaatsen. Ik weet ook niet wat de afmetingen zijn.
woensdag 23 mei 2018

Horren voor ramen en deuren inmeten en monteren

Ik wil graag een hor bij de achterdeur en de slaapkamerraam boven. Achterdeur is van hout en slaapkamerraam van kunststof. Graag inmeten en ophangen.
zaterdag 19 mei 2018

Montage van een Alpha zweefdeurkast

Ik zou graag een garderobekast willen laten monteren. Het betreft de volgende kast: Alpha zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat grijs eiken 206 x 150 x 63 cm.
vrijdag 18 mei 2018

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik heb een tuinhuisje (8-hoekig) dat ik graag verplaatst wil hebben het huisje bestaat uit een houtgedeelte (2 meter hoog) en een dak gedeelte (1,5 meter) het huisje is schat ik 4 x 4 meter en niet uit elkaar te halen. Ik hoor graag of iemand deze klus wilt komen dien!
vrijdag 18 mei 2018

Voordeurslot vervangen

Ik ben een sleutel van de voordeur kwijt geraakt en wil dit slot laten vervangen. Uiteraard voor een nieuw, goedgekeurd slot. Ik ben niet telefonisch bereikbaar. Reacties graag via e-mail.

Partners

Partners van Casius