Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Limburg.

669 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

dinsdag 2 juni 2020

Rolluiken koord vervangen

Rolluik koord is geknapt deze moet vervangen worden Graag zo snel mogelijk vervangen.
dinsdag 2 juni 2020

Behang repareren/vervangen

Mijn kat heeft een paar hoeken van de muren gekrabd en ik wil het laten repareren. Beschadigde delen moeten per baan vervangen worden. Er zijn ongeveer 8 banen die vervangen moeten worden. Ik heb de naam van de behang gekregen van mijn huurbaas; intervos, dessin nummer 607, artikel 10, vinylbehang.
zaterdag 30 mei 2020

Behanger nodig trapgat + kinderkamer

Deel van het trapgat dient op nieuw behangen te worden. Bijna helemaal behang klaar gemaakt. Alleen het bovenste deel boven de trap komen wij zelf niet bij op een veilige manier. Dit moet dus nog gedaan worden. De kinderkamer is ongeveer 14 m2 schat ik. Alle wanden dienen behangen te worden. Behang is aanwezig en lijm. Gelieve een Emil te sturen met offerte. Gelieve niet te telefoneren.
woensdag 27 mei 2020

Plissé-schuifhor leveren en monteren aan een schuifpui

Graag een plisse schuifhor leveren en monteren op mijn houten schuifpui
zaterdag 23 mei 2020

Dakkapelafwerking binnenkant

Wij willen graag onze dakkapel van de binnenkant afgewerkt hebben inclusief een vensterbank. Foto kan gedeeld worden met een specialist. Op dit moment de dakkapel helemaal leeg en is hier nog niks aan gedaan.
dinsdag 19 mei 2020

Doek van zonnescherm naden opnieuw stikken met UV bestendig draad of lijm

Ik wil de naden van het doek van een zonnescherm opnieuw laten stikken of lijmen. Als dit niet mogelijk is zou een nieuw doek ook een mogelijke optie zijn. Afmeting 5,50 - 2,50 mtr. Tevens de elektrische motor vervangen.
zondag 17 mei 2020

Nesling Coolfit zonwering monteren

Ik wil graag mijn coolfit zonwering laten monteren. Daarvoor heb ik het bevestigingsmateriaal en flexibele paal inmiddels in huis. Het zeil (3x4m) kan aan twee zijden aan de houten gevelbekleding bevestigd worden. Hoek nr. 3 middels het plaatsen van een flexibele paal in het gazon
donderdag 14 mei 2020

Hordeur afhangen

Ik wil een hordeur laten bijstellen omdat de deur zakt.
dinsdag 12 mei 2020

Schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag een deel van mijn schutting laten vervangen. Het gaat om een gedeelde schutting met de buurman, waarvan 1 paal met aan beide zijden een houten toogschuttingdeel scheef staat. Beplanting kan verwijderd worden. De afmetingen van het deel zijn 1,80 bij 1,80 m. Oude deel dient eerst verwijderd te worden. Het gaat dus om het plaatsen 1 nieuwe paal met aan 1 zijde een nieuw schuttingdeel. Bereikbaarheid vanaf straat is goed. Graag ook ook oude rommel naar stort Weert afvoeren.
maandag 11 mei 2020

schuifkast maken in garage

Ik wil mijn garage herinrichten en denk dat een op maat gemaakte en afgemonteerde schuifwand kast een prima aanwinst is om de garage beter en overzichtelijke in te richten. Afmetingen die ik zoek zijn ca 3,50 m breedte totaal, ca 2,25 m hoog en ca 50 cm diep (binnenmaat). Inrichting van de kast vnl legplanken en een aantal lades. Details hierover in verder overleg Het moet een stevige kast zijn, maar design is zeker niet nodig.
maandag 11 mei 2020

Oude dakraampje vervangen door ongeveer eenzelfde 4-pans raam

Oude dakraampje van 45 x 57 vervangen door ongeveer eenzelfde 4 pans raam. Ik heb zelf een aantal opties gezien op het internet, maar als u ook een raam kan leveren graag meenemen in de offerte. Het mag een kunststof kozijn worden met simpel glas.
zondag 10 mei 2020

Zwembadfolie aanbrengen

ik wil graag zwembadfolie aangebracht hebben voor ons zwembad. Het zwembad zal ongeveer 5mtr x 3mtr x1.20mtr gaan worden, er zitten 2 lampen, 4 inspuiters en 1 skimmer in. De kleur van de folie zal blauw worden. graag een offerte voor het aanbrengen van de folie incl folie of alleen voor het aanbrengen van de folie als we de folie zelf moeten regelen, alvast bedankt
donderdag 7 mei 2020

Overkapping schoonmaken

De overkapping heeft een schoonmaak beurt nodig. Is al een tijdje niet meer gebeurt. Dus er is op een aantal plekken groene aanslag. De geschatte afmetingen zijn 6 meter lang en 4 meter hoog
donderdag 7 mei 2020

Laminaat leggen en plafond laten verven

Ik zou graag in de woonkamer en open keuken en gang Laminaat leggen..En oude verwijderen Ongeveer 40m2 samen. En plafond verven
dinsdag 5 mei 2020

Tegelvloer leggen

Ik wil graag de vloer van keuken woonkamer, hal betegelen plus minus 50 m2. Het betreft allemaal de begane grond. Er ligt nu laminaat en in de keuken oude tegels. Waarschijnlijk moet dat er eerst uit worden gehaald. Graag zou ik ook advies willen krijgen over welke tegels we zouden kunnen aanschaffen.
dinsdag 5 mei 2020

Schaduwdoek plaatsen

I would like Dreamsail shades installed above my patio. Ik ontvang graag een prijsindicatie exclusief de materialen.
dinsdag 28 april 2020

aanleggen buitenkraan

aansluiten via de keuken of van boven dit in nader overleg
maandag 27 april 2020

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Tuinhuisje slopen
zaterdag 25 april 2020

Radiatoren dompelen

Graag zou ik een offerte willen voor het reinigen, roestvrij maken en dompelen van 3 kolomradiatoren met de maten: 1x 220 cm lang x 25 cm diep en 30 cm hoog, 1x 210 cm lang x 25 cm diep en 30 cm hoog en 1x 125 cm lang x 25 cm diep en 30 cm hoog. Graag met transport
zaterdag 25 april 2020

Douchebak en scherm plaatsen

Mijn badkamertje heeft momenteel een doorlopende betegelde vloer waarin een douchehoek zit zonder afscherming. Ik wil graag een douchebak (nog grijze/zw uitzoeken) plaatsen op deze aansluiting plus een douchescherm, 100x 80.(Get Wet van Sealskin/zwart, zijwand aanpassen ) De douchekraan wil ik ook vervangen , dezelfde aansluiting, alleen andere kraan. Evt ook nieuw badmeubel plaatsen, ook hier op de bestaande aansluitingen, dus enkel plaatsen.
dinsdag 21 april 2020

Reiningen woning

Het betreft binnenwanden, plafonds en vloeren het gaat om iets meer dan 100 m2 wat gereinigd moet worden.
dinsdag 21 april 2020

Douchecabine plaatsen

Ik heb een oude douchecabine. Een halfronde en deze wil ik vervangen en ook een nieuwe kraan + douchekop.
vrijdag 17 april 2020

badkamer renoveren

Ik wil de badkamer renoveren, afmeting van 2 x 4m2. Wat moet er gebeuren: plaatsen nieuwe douche, 1 glazen wand ,1 glazen deur en 2 wanden betegelen, vloer opnieuw betegelen, kolomradiator de-en monteren. Bestaande toilet is nog in orde. de muren opnieuw stucen, alleen boven de wastafels een paar rijen tegels. badkamerwastafelkastje plaatsen en daarboven een badkamerspiegelkast. Voordat deze werkzaamheden kunnen gebeuren, is het natuurlijk wel de bedoeling dat u de huidige badkamer ook sloopt en stript en afvoert. De te plaatsen elementen schaffen wij zelf aan.
dinsdag 14 april 2020

Traprenovatie

Voor de trap in mijn nieuwbouwhuis ben ik op zoek naar iemand die overzettreden op mijn trap (2 keer linksdraaiend, 15 treden) kan plaatsen.
woensdag 1 april 2020

Schutting plaatsen

Wij willen zowel aan de linker kant als aan de rechter kant een nieuwe schutting laten plaatsen. Links is ongeveer 12 m en rechts 6 m.

Partners

Partners van Casius