Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Limburg.

610 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: realiseren van slaap- en badkamers in luxe nieuwbouwwoning, elektrische boiler plaatsen, geiser door elektrische boiler vervangen, complete dakterras realiseren, kozijn en deuren vervangen, 2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen, plavuizen leggen, tuin renoveren, zwembad verwijderen, badkamer vernieuwen, meer dan 20 klussen in en om het huis, pergola plaatsen, spilt oprijlaan leggen en veranda met overkapping realiseren, oude vijver leegpompen en afval afvoeren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

donderdag 16 mei 2019

Laminaat (door)leggen in hele huis

Ik zou graag laminaat laten leggen in woonkamer met open keuken, doorleggen naar hal, op vloer met vloerverwarming (water) en boven op 3 slaapkamers en overloop, zonder vloerverwarming. Tevens het aanbrengen van de ondervloer en de plakplinten. Totaal ongeveer 70 m2.
dinsdag 14 mei 2019

Meer dan 20 klussen in en om het huis

Door een verbouwing van de woningbouwvereniging is in mijn huis en rond mijn huis heel wat aan schade ontstaan. Ik ben op zoek naar iemand die meer dan 20 punten kan herstellen. Zoals muren en kozijnen in de kelder schilderen, rosette buitenkraan vervangen, nieuwe hordeur ophangen, grind vervangen, rolluiken afkitten, luifel boven de deur van bouwtroep reinigen. En er zijn meerdere soortgelijke klussen uit te voeren.
vrijdag 3 mei 2019

Lampen ophangen

Ik ben op zoek naar iemand die lampen voor mij op kan hangen. De lampen zijn in bezit, het betreft 6 lampen die zijn aangeschaft bij de Praxis.
vrijdag 3 mei 2019

Verbouwing badkamer

Wij willen de badkamer helemaal verbouwen. Het bad moet eruit, in plaats hiervan een inloopdouche. Verder nieuwe tegels op vloer en wanden, nieuw plafond, nieuw badkamermeubel en nieuw toilet. Graag advies over hoe wij de ruimte het beste kunnen indelen. Wie kan deze klus in het geheel voor ons doen?
woensdag 1 mei 2019

Reparatie keukenkastje

Ik heb een keuken met greeploze kastjes, waarvan één kastje waarschijnlijk uit het lood is geraakt en nu niet meer open kan. Ik zoek iemand die mij kan en wil helpen om deze kastjes weer open te krijgen en daarnaast alle kastjes te voorzien van grepen. Dit is namelijk al de tweede keer dat dit gebeurt en bij grepen is dit ongemak niet meer mogelijk
maandag 29 april 2019

Koekoeks plaatsen in de kelder

In de kelder van een kinderopvang zouden we graag zien dat er daglicht in kan komen. We hebben een vergunning aangevraagd voor het plaatsen van koekoeken. Dit willen we graag uitbesteden aan een vakman.
woensdag 24 april 2019

Zwembad verwijderen

vrijblijvende offerte voor verwijderen zwembad, kosten voor het opvullen ervan. We zijn benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn. Zwembad is 7 bij 4 meter.
dinsdag 23 april 2019

Lampen verplaatsen, behangen en plankjes en een schilderij ophangen

Graag had ik een elektricien, om lamp te verplaatsen, ook een lamp nakijken die het niet doet. Een behanger om een muur van 230 m2 te behangen. Behang en plaksel heb ik zelf. Enkele plankjes op te hangen. + schilderij
woensdag 17 april 2019

Zonnescherm bevestigen

Ik wil graag een handmatig bedienbaar zonnescherm/uitvalscherm laten bevestigen.
dinsdag 16 april 2019

Gaten boren voor badkamers tbv afzuiging

Hallo, Ik heb geprobeerd met een diamant gatenboor van 130 mm een gat te boren door de spouwmuur heen om er een buis doorheen te doen voor afzuiging op de badkamer die verbouwd wordt. Is mij toch te gevaarlijk. Bang voor ongelukken. Boven op de badkamer wil ik ook graag nog een gat boren ook voor afzuiging. Nu is mijn vraag wat dat zou kosten als ik het door u zou laten doen. Ik heb wat maten van de dikte van de muren opgeschreven. -- De muur van de badkamer op de beneden verdieping is ongeveer 27 cm dik inclusief een spouw van ongeveer 7,5 cm 7,5 cm. -- De muur van de badkamer op de boven verdieping is ongeveer 29 cm dik inclusief een spouw van ongeveer 8 cm dik. Zou u mij een offerte willen maken? Alvast bedankt.
maandag 15 april 2019

Stalen deur plaatsen

Nog te realiseren nieuwbouwproject. Gewenst stalen deur met glas tussen hal en woonkamer. Vast deel van ongeveer 270 x 105 en pivoterend deel van 270 x 105 cm. Geen frame. Exacte maten bekend na realisatie ruwbouw (eind 2019). Welke deurvormen zijn gewenst? Kamer hoge deuren (tot het plafond), deur zonder omlijsting, pivoterende deur (scharnier in grond en plafond) Om hoeveel deuren gaat het? 2
maandag 15 april 2019

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen

Ik wil graag drie gleuven infrezen in de muur voor de bekabeling van mijn audio-speakers en tv+soundbar.
donderdag 11 april 2019

Lint van rolluik repareren

Lint van rolluik is geknapt. Betreft raam van slaapkamer op 1e verdieping. Kan iemand dit voor mij repareren? Ik ontvang graag een prijs indicatie.
dinsdag 9 april 2019

Elektrische vloerverwarming leggen en betegelen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze woning kan betegelen (60 m2), en vloerverwarming kan leggen (46 m2). De tegels kopen we zelf, ze hoeven dus alleen maar gelegd te worden en de rest moet de installateur ook meenemen. We horen graag wat de kosten hiervoor zijn.
maandag 8 april 2019

Klusbedrijf nodig voor kleine klussen

Service van Envida (vroeger heetten we Groene KruisService) is op zoek naar een klusbedrijf dat voor de leden kleine klussen in en om (tuin) de woning kan doen.
zaterdag 6 april 2019

Tuin renovatie

We hebben een kleine tuin waar we twee klussen in willen laten uitvoeren. We willen een vlonder laten plaatsen van ongeveer 3 bij 3 meter. De vlonder komt aan twee kanten tegen een muurtje/schutting aan te liggen en aan twee kanten tegen een gazon. We willen de schutting met klimop bekleden, dus misschien kan de vlonder niet direct tegen de muur aan. De tweede klus betreft het vervangen van 10 m schutting met hekwerk voor klimop. De schutting staat nu op een stenen muurtje, we willen het muurtje houden, maar daar een hekwerk voor klimop van ongeveer 1 m 80 hoog. De schutting maakt één hoek van 90 graden, begint tegen een stenen muur van de garage en eindigt tegen een muurtje van ongeveer 1 m 20 hoog.
vrijdag 5 april 2019

Keukenblad met ingefreesde spoelbak laten plaatsen

Graag zouden we een keukenblad geplaatst willen en de spoelbak ingefreesd. De afmeting is 263cm lang en 60cm diep
donderdag 4 april 2019

Rolluiken

Ik wil graag twee rolluiken van 1,5 x 1 m en 1,5 x 2 m ombouwen van hand naar elektrische bediening.
zaterdag 23 maart 2019

Schuttingen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 9 schuttingen van 1,80 voor mij kan plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materiaalkosten.
zaterdag 23 maart 2019

Tegelvloer vervangen keuken

We willen onze tegelvloer in de keuken laten vervangen, ongeveer. 7,5 vierkante meter. De tegels hebben we al een tijd geleden bij Praxis gekocht, alleen iemand vinden die deze kan leggen is moeilijker dan gedacht.. Aangezien we de kosten mogelijk terug kunnen krijgen via de inboedelverzekering hebben we een kostenraming nodig, dus een offerte is zinvol.
vrijdag 22 maart 2019

Douchecabine plaatsen

Ik wil een nieuwe douchebak en een nieuw toilet laten plaatsen. Beide meubels wil ik zelf kopen.. Het moet dus alleen geplaatst worden. Ik hoor graag of dit kan.
donderdag 21 maart 2019

Schutting op maat maken x2

Er moeten 2 schutting op maat gemaakt worden tussen muren. Zie foto's. Totale breedte per schutting is 215 cm en 118 cm maximaal hoog. Let up, deze schuttingen zijn van boven rond en zijn dus 114 cm minimaal hoog. Het zijn 10 blanken aan 2 zijden en deze zijn allemaal 2 cm dik. Verder, is er nog een standaard 180 x 180 cm nodig.
donderdag 21 maart 2019

Plaatsen douchecabine

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een douchecabine met hoekinstap van 90 x 90 cm op een tegelvloer inclusief afkitten.
maandag 18 maart 2019

Frezen in deur

Er moet een gleuf t.b.v. geleiderail aan de onderkant van een deur gefreesd worden. LET OP: offerte en rekening mag naar Praxis Beek.
vrijdag 15 maart 2019

Traprenovatie

ik wil overzettreden laten plaatsen voor een 13 treden trap met 2 x kwart draai.

Partners

Partners van Casius