Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Limburg.

619 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre bouwen, parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en (draaikiep)ramen realiseren, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

vrijdag 12 juli 2019

Serre bouwen

Wij willen graag een serre maken aan de achterkant van het huis. Wij willen in de vloer van de serre vloerverwarming aanleggen. Het gaat om 3 bij vier meter ongeveer. Het moet van hout of staal gemaakt worden, en compleet opgeleverd worden. Er hoeft alleen geen elektra in, en er hoeft ook geen fundering in.
woensdag 10 juli 2019

Balkon (beton) herstellen

De toplaag van het balkon laat los en is reeds gescheurd zodat vocht kan indringen. Dit is tijdelijk gedicht met duck tape om verdere schade te voorkomen. Het is een doorlopend balkon van twee woningen onder een kap. lengte ± 12 meter, (2 woningen), breedte ± 1,25 meter.
vrijdag 5 juli 2019

Hor plaatsen achter een raam

Ik zoek een zonweringsspecialist die een hor kan plaatsen achter een kantelkiepraam. Het raam is ongeveer 146 bij 93 cm groot.
donderdag 4 juli 2019

Luifel boven de voordeur laten maken

Ik ben op zoek naer een bedrijf die voordeurluifels verkoopt die oude verwijdert en die nieuwe goed doet plaatsen. Lengte is 137.5 cm diepte is 48.5 cm.
donderdag 4 juli 2019

Stacaravan en schuur slopen en afvoeren tegels verwijderen

Aluminium Stacaravan (3x10 m) slopen en afvoeren, 20 m2 tegels (30x30 cm) verwijderen en afvoeren. Houten schuur 2x2,5 slopen en afvoeren. De caravan staat op een camping en is rondom goed bereikbaar. Genoeg ruimte om containers te plaatsen.
dinsdag 2 juli 2019

Hordeur

Wil graag een hordeur in de deur die naar het balkon open gaat 90 breed en 200 lang. Ben 74 jaar en heb niemand die het voor me kan doen.
maandag 1 juli 2019

Bestrating

Achtertuin van 41 vierkante meter bestraten met een 60 x 60 tuin tegel. De tegels hebben wij al besteld. Onze voorkeursdatum gaat uit naar 29/07.
zaterdag 29 juni 2019

Velux dakraam plaatsen

Bij deze wil ik vragen wat het kost om een Velux dakraam te plaatsen de maten hiervan 55 bij 78. Dit dakraam heb ik al thuis liggen. De ruimte is makkelijk te bereiken en ik ben zelf bereid om te assisteren.
maandag 24 juni 2019

2 tuinmuren stucen of met hout bekleden

Het gaat om twee aparte gemetselde muren in de tuin, met een totale oppervlakte van 90 m2. Ik wil beiden laten stucen of met hout laten bekleden. Voor beide opties wens ik graag een offerte.
maandag 24 juni 2019

Afdakje of luifel realiseren

We willen graag een afdakje of luifel laten maken van 102 x 72 cm bij de voordeur. Het materiaal maakt ons niet heel veel uit, het liefst niet te duur.
zondag 23 juni 2019

Montage badmeubel en aansluiting afvoer

Complete montage van nieuwe badmeubels (wastafelkast, spiegelkast en hoge kast). Inclusief aansluiten afvoer en kraan.
donderdag 20 juni 2019

Airco plaatsen in de slaapkamer

Airco in slaapkamer 3,5 bij 4,5 meter. Er zit van oudsher een rookkanaal waar vroeger de gaskachel heeft gestaan, wellicht te gebruiken voor de airco. Even een overleg wat de beste optie is voor de ruimte een mobiele of airco met buiten motor.
woensdag 19 juni 2019

Klussen in huis

Ik wil een aantal zaken in mijn badkamer laten monteren. Het betreft een douchecabine (douchebak is al geïnstalleerd), twee badkamerlampen (plafond/muur), en een handddoekrail. Materialen heb ik in mijn bezit.
dinsdag 18 juni 2019

Renoveren van berging

Ik wil een bestaande berging die grenst aan de keuken volledig opknappen. Zowel de vloer, wanden en plafond moeten vernieuwd worden en ik wens ook isolatie.
dinsdag 18 juni 2019

Vervangen hardstenen dorpels

Wij zijn een studentenvereniging in Maastricht, waarbij wij in onze sociëteit dorpels hebben. Deze dorpels liggen voor onze zalen. Echter zijn enkele toe aan vervanging. Wij hebben zelf een groep mensen die de meeste kleine klusjes voor ons doen. Voor het vervangen van de dorpels willen wij echter dat het professioneel gedaan wordt, zodat er ook geen waterschade kan ontstaan. Het gaat over 2 dorpels van 220 x 38 cm. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn om deze te kunnen vervangen.
woensdag 12 juni 2019

Binnenmuren verven en laminaat leggen

Vloer leggen (laminaat) en verven van de binnenmuren, plafond en overige. Algemeen: hoogtes van de muren verschillen. Gemiddelde hoogte van de muren 250 cm. Bandbreedte 150 cm tot 350 cm. Oppervlaktes: Woonkamer: lengte 740 cm x breedte 360 cm Terras: lengte 220 cm x breedte 220 cm Overloop: lengte 220 cm x breedte 160 cm Slaapkamer: lengte (1) 220 cm x breedte (1) 200 cm + lengte (2) 230 cm x breedte (2) 320 cm Berging (slaapkamer): lengte 300 cm x breedte 230 cm. In principe zorg ik zelf voor het laminaat, verf en ondervloer, maar is bespreekbaar.
dinsdag 11 juni 2019

Deur plaatsen

Ik wil een stalen binnendeur laten monteren. Het moet eerst opgemeten worden. Ik zal zelf voor de deur zorgen.
dinsdag 4 juni 2019

Ophangen vouwgordijn

Ik wil graag een vouwgordijn laten ophangen van 2240 x 1750 mm tegen een houten kozijn aan. Er zit nu een luxaflex tegen aan.
maandag 3 juni 2019

Ophangen van jaloezieën en een controleren

Ik zoek een specialist die 2 jaloezieën op kan hangen en 1 laten controleren. De muren en het plafond zijn nogal broos. De jaloezieën zijn al op maat, het gaat alleen om het ophangen. De materialen zijn al aanwezig.
zondag 2 juni 2019

Het isoleren van plafonds van slaapkamers

Ik zoek een isolatiespecialist die 3 kamers kan voorzien van isolatiemateriaal aan het plafond. Het gaat om een woning met een plat bitumen dak boven de kamers. Het gaat om het verwijderen van de plafondboards, isoleren tussen de balken en isolatie/gipsplaten terug plaatsen. De kamers zijn: 3,5 bij 4 meter groot, 2,5 bij 4 meter groot en 2 bij 4 meter groot.
zondag 2 juni 2019

Zwembadfolie aanbrengen

Ik wil een gemetseld en geïsoleerd zwembad laten bekleden met een folie hiervoor zou ik graag een offerte ontvangen. De afmetingen zijn 8 x 4 x 1,60 meter met een gemetselde hoektrap van 3 treden.
woensdag 29 mei 2019

Betonrot latei herstellen

Ik ben op zoek naar iemand die het betonrot van de latei van mijn garage kan herstellen. Ik ontvang graag een offerte,
donderdag 16 mei 2019

Laminaat (door)leggen in hele huis

Ik zou graag laminaat laten leggen in woonkamer met open keuken, doorleggen naar hal, op vloer met vloerverwarming (water) en boven op 3 slaapkamers en overloop, zonder vloerverwarming. Tevens het aanbrengen van de ondervloer en de plakplinten. Totaal ongeveer 70 m2.
dinsdag 14 mei 2019

Meer dan 20 klussen in en om het huis

Door een verbouwing van de woningbouwvereniging is in mijn huis en rond mijn huis heel wat aan schade ontstaan. Ik ben op zoek naar iemand die meer dan 20 punten kan herstellen. Zoals muren en kozijnen in de kelder schilderen, rosette buitenkraan vervangen, nieuwe hordeur ophangen, grind vervangen, rolluiken afkitten, luifel boven de deur van bouwtroep reinigen. En er zijn meerdere soortgelijke klussen uit te voeren. In eerste instantie is er een offerte nodig voor de rechtszaak. Degene die mij een passnede offerte kan aanbieden komt in aanmerking voor de uitvoering van het werk.
vrijdag 3 mei 2019

Lampen ophangen

Ik ben op zoek naar iemand die lampen voor mij op kan hangen. De lampen zijn in bezit, het betreft 6 lampen die zijn aangeschaft bij de Praxis.

Partners

Partners van Casius