Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Slochteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Slochteren heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Slochteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Slochteren of directe omgeving.

12 klanten uit Slochteren bevelen een bij Casius in Slochteren aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Slochteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: realiseren van slaap- en badkamers in luxe nieuwbouwwoning, elektrische boiler plaatsen, geiser door elektrische boiler vervangen, complete dakterras realiseren, kozijn en deuren vervangen, 2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen, plavuizen leggen, tuin renoveren, zwembad verwijderen, badkamer vernieuwen, meer dan 20 klussen in en om het huis, pergola plaatsen, spilt oprijlaan leggen en veranda met overkapping realiseren, oude vijver leegpompen en afval afvoeren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Slochteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Slochteren:

In een nieuw aangebouwde bijkeuken, ...

In een nieuw aangebouwde bijkeuken, alswel in de oude bijkeuken, wil ik de muren behangen hebben. Het behang en de lijm heb ik er al voor, maar kan me voorstellen dat een vakman eigen middelen meebrengt. De ruimtes zijn niet zo groot, de kleine ongeveer 2 bij 2 en de grotere ruimte ong. 2 bij 3,5 m. Bovendien is in de nieuwe bijkeuken een deel van de muur al betegeld. Het behang komt op gestucte muren, maar er zijn ook muren van gipsplaat. De bouw is houtskeletbouw. in de kleine ruimte zijn er wel wat rare hoekjes om af te werken. Ik zoek dus simpelweg iemand die voor me kan behangen.