Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Leek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Leek heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Leek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Leek of directe omgeving.

96 klanten uit Leek bevelen een bij Casius in Leek aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinmuurtje metselen, klussen in huis rondom verhuizing, schuurtje vervangen, huis schoonmaken en andere klussen, asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren, laminaat leggen en andere klussen, plafond witten en laminaat leggen, schilderen en andere klussen in huis, laminaat leggen, schilderen en gordijnen ophangen, kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen, schutting plaatsen, vloer egaliseren, tegels verven in de badkamer, houten vlonders op maat maken, ligbad in de badkamer plaatsen, schermen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Leek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leek:

Rolgordijnen opmeten en ophangen

Ik wil 5 rolgordijnen laten opmeten en daarna ophangen inclusief rails.

Zonwering monteren

Wij zoeken iemand die achter het huis een zonwering kan monteren.

Dakraam plaatsen en schuifwandje monteren

Ik wil graag een Velux dakraam van 70 x 40 centimeter laten vervangen. Ook wil ik graag in de garage, waar de wasmachine en wasdroger staan, een geïsoleerde schuifwand laten plaatsen zodat ze vorstvrij staan.

Buiten zonwering plaatsen

Wij willen graag een zonnescreen aan de buitenkant bij de slaapkamer boven laten plaatsen. Ook willen we een knikarm zonnescherm beneden op het terras laten plaatsen. Materiaal is niet aanwezig, dus graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van een screen en zonnescherm.

Ophangsysteem Nesling schaduwdoek repareren

Bij een zware storm van enkele maanden geleden zijn alle 4 kabels geknapt. We hebben een pergola van 4 x 4 meter, dus ons doek is ca. 3,70 x 3,70 meter. De kabels/touw en het ophangsysteem (katrolletjes) moeten worden vervangen, ook moeten deze weer worden bevestigd.

Verwijderen van vloerbedekking

Het verwijderen van 240 m2 verlijmde vloerbedekking.

Schuurtje maken voor 3 fietsen, wat ...

Schuurtje maken voor 3 fietsen, wat gereedschap en een grasmaaier.

BOERDERIJ MOET VERBOUWD ...

BOERDERIJ MOET VERBOUWD WORDEN,VLOEREN,MUREN,KOZIJNEN,DAK,DAKKAPELLEN,VEEL ! AANNEMER NODIG VOOR HET GROTE WERK.WEL ERVARING MET BOERDERIJEN HEBBEN