Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor horizontale jaloezie ophangen:

Horizontale jaloezie ophangen

Ik wil graag een horizontale jaloezie laten monteren. De kwaliteit van de muur en het kozijn waar de jaloezieën aan moeten worden opgehangen is niet goed. Bij het boren komt snel gips los. Ik zoek een vakman die desondanks de raamdecoratie kan monteren.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horizontale jaloezie ophangen uit heel Nederland:

Lampen, spiegels en jaloezie ophangen

Ik wil horizontale aluminium jaloezieën ophangen. Ik heb zelf al alles opgemeten en de beugels al gemonteerd, maar de cassette hangt er niet goed in en ik weet niet hoe dat komt. Eenzelfde jaloezie heb ik eerder zonder problemen opgehangen. Ook moeten er twee plafondspots opgehangen worden en twee spiegels aan de muur bevestigd worden.

Horizontale jaloezie monteren

Graag monteren van horizontale jaloezie (afmeting 1.99 cm).

Elektrische bediend dakraam plaatsen

Het betreft een dakraam CK02 elektrisch bediend, stopcontact aanwezig. Ook de binnenafwerking en koof moet geplaatst worden. Handbediende jaloezie monteren en horizontale dakdragers. Maat tussen de balken is 90 cm.

Horizontale jaloezieën monteren

Zeven horizontale jaloezieën monteren. Het betreft 2 raamkozijnen met beide 1 jaloezie van 2 meter, 1 van 1 meter, 1 dubbele (totaal 4 meter) en 1 dubbel van 1 meter en van 2 meter. Inmeten is niet nodig en ik kan ze zelf iets inkorten.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Ik wil graag het inmeten, maken en ophangen van een rolgordijn (slaapkamer) en 2 horizontale jaloezie (badkamer) realiseren. Het rolgordijn moet Soft shades - 'Raffia' (verduisterend), ongeveer 230 cm breedte, 165cm hoogte zijn. En bij de jaloezieën: Loft - 'Schroef', eerste ongeveer 147 cm breedte, 150 cm hoogte: tweede ongeveer 133 cm breedte, 150 cm hoogte.

Horizontale aluminium jaloezie monteren

Ik wil bestellen en te installeren horizontale jaloezie (aluminium) kleur: WIT, productnummer: 523864, type: 180 x 180 cm, 201, lengte: 25 mm, prijs: 37,46 euro per stuk. Ik wil graag 2 (twee) stukken te bestellen. Is het mogelijk om te leveren en te installeren om zo snel mogelijk, wenselijk op maandag 26 juni? Ik zal wachten uw antwoord op mijn e-mail: Mila-

Jaloezie op maat maken en ophangen

Ik wil graag een horizontale jaloezie op maat laten maken en ophangen. Wellicht is het handig dat er iemand vooraf een en ander komt beoordelen?

Horizontale aluminium jaloezieën ophangen

Ik wil offerte voor het ophangen van een aantal horizontale jaloezieën. Betreft een vijftal standaard ramen. De jaloezieën moeten op het houten kozijn worden gemonteerd. Een jaloezie is 1720 mm breedte en 1370 hoogte, 1 x 770 breedte en 1370 mm hoogte, 1 x 1490 mm Breedte en 2030 mm hoogte, 1 x 1430 mm breedte en 2030 hoogte, 1 x 780 mm breedte en 2030 mm hoogte.

Horizontale houten jaloezie smaller maken

Ik wil graag een horizontale jaloezie aan beide kanten 2 cm laten inkorten, dus in totaal 4 cm.

Kunststof en houten jaloezieën monteren

Ik wil graag een verticale kunststof jaloezie laten plaatsen. Maat 180 x 150 cm. En ik wil graag een horizontale houten jaloezie plaatsen. Maat 180 x 150 cm. Wat gaat dit kosten?

Partners

Partners van Casius