Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Groningen of directe omgeving.

3000 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Groningen:

Plaatsen schuif hordeur/plisse 98x205

Plaatsen van een schuifhordeur. Plisee 98x205 cm.

Installeren houtkachel zonder bestaand rookkanaal

Wij wilen graag een houtkachel aanschaffen maar heben hulp nodig om deze te installeren. Zo moet er bijvoorbeeld een pijp via de buitenmuur naar buiten worden gerealiseerd, een rookkanaal en moet dit uiteindelijk goed geïnstalleerd worden. Ik nodig u graag uit om te kijken wat de werkzaamheden inhouden en hier een offerte voor op te stellen.

Zonnescherm laten verplaatsen

Zonwering electrisch bedienbaar van 5 meter verplaatsen van benedenwoning naar 1e etage in Groningen.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik wil graag een schaduwdoek van ongeveer 3 x 4 meter op ons terras laten plaatsen. Hoeft niet waterdicht te zijn. Palen voor bevestiging vind ik niet mooi. Ik denk dat bevestiging aan gevel, garage en schuttingpaal kan, maar weet dat niet zeker.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik wil graag een schaduwdoek van ongeveer 3 x 4 meter op ons terras laten plaatsen. Hoeft niet waterdicht te zijn. Palen voor bevestiging vind ik niet mooi. Ik denk dat bevestiging aan gevel, garage en schuttingpaal kan, maar weet dat niet zeker.

Toileten en badkamer renovatie

Ik wil het toilet en de badkamer verbouwen. Het toilet is op beganegrond. Er is nu een oud toilet (dou toiletten) die moet u verwijderen. In de badkamer, is er een dou toilet, een douche, en sink. Ik wil een nieuw inbouw toilet, een douche cabinet/deuren, nieuw wastafel realiseren. De oude dingen moeten worden verwijdert gestript en afgevoerd. Ik wil ook nieuw tegelvloer voor de badkamer. Denk dat de vloer ongeveer 10m2 is. Graag gaan wij zelf opzoek naar de materialen, maar u mag ook een aantal zaken leveren.

Zolder trapgat maken en nieuwe trap plaatsen

Ik zoek een aannemer die een vast trap naar mijn zolder verdieping kan realiseren. Het gaat om het dichtmaken van het huidige trapgat, een nieuwe uit de betonnen vloer zagen en een vaste trap hieraan monteren.

Badkamer renovatie

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Een simpele badkamer zonder hoogstandjes. Tegels: 3.8m2 vloertegels 17.3m2 wandtegels Wanden willen we betegelen met witte tegels 60cmX30cm. Vloer willen we betegelen met zwarte keramic antracite tegels van 60cmX 60cm. Tegels regelen we zelf. Nieuwe kraan en douchekop inclusief stang al in bezit. Er kan over de tegels in de badkamer heen getegeld worden aangezien er geen vocht achter zit. Verwarming in douche eventueel verplaatsen (Verlengen stukje buis of nieuwe buis plaatsen voor verwarming) of een electrische. Renovatieput plaatsten.

Zand zuigen en puin verwijderen uit de kruipruimte

Ik wil graag vloerisolatie in mijn woning. Nu ben ik er achter gekomen dat mijn kruipruimte te laag is. De schatting is dat er 6 kuub uit moet. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 65 m2 en de ruimte tussen de vloer en de bodem is erg ongelijk, van ongeveer 50cm tot 20cm. Ik zou graag de kosten hiervan willen weten. Alvast bedankt

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een nieuwe douchecabine plaatsen met achterwand. En de oude stoomdouche verwijderen en meenemen.

Installeren pelletkachel

Pelletkachel (gekocht bij Praxis) installeren. Model Fiorina 74.0. De nacontrole wordt extern gedaan, dat is bekend. Alleen hulp nodig bij installatie.

Badkamer opnieuw tegelen

In de badkamer de bestaande vloertegels weghalen en afvoeren. De badkamer is ongeveer 6.4 m2. De vloer zo nodig egaliseren. Daarna nieuwe vloertegels aanbrengen en afvoegen en kitten. Offerte uitbrengen exclusief tegels.

Radiator vervangen badkamer, herstellen spotjes en nieuw sanitair badkamer

Graag laat ik een aantal klussen in mijn badkamer uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - nieuwe badkamer radiator in onze badkamer beneden (zie fotos) - boven in de slaapkamer een nieuwe radiator. - nieuwe wastafel met laden meubel plus spiegel met lamp in onze bad kamer beneden plaatsen nog uit te zoeken (zie foto,s van te verwijderen wastafel plus badkamer kastje met plus foto's van onderkant wastafel) - herstellen spotjes badkamer beneden, van de 10 doen het er nog 2 ( zie foto,s) - aansluiting radiator beneden slaapkamer lekt als de kraan dicht zit ( zie foto's) - nieuwe radiator kraan badkamer 1 ste verdieping is afgebroken, deze graag vervangen. De oude radiator graag afvoeren.

Wasmachine aansluiting

Ik wil graag een aansluiting in mijn badkamer voor de wasmachine. De aansluiting kan aangesloten worden onder de wasbak, waar een koud waterleiding aanwezig is met kraantjes die dicht gedraaid kunnen worden. De afvoer kan geledigd worden in de wasbak of er moet op de afvoer van de wasbak aangesloten worden. Er is een aparte elektriciteits groep in de badkamer. De wasmachine is 1850 watt. De aansluiting mag vrij eenvoudig gemaakt worden waarbij het ook eenvoudig is om deze weer weg te halen wanneer we zouden verhuizen.

Vervangen houten vensterbanken

Graag de twee vensterbanken (zie fotootje) van plm 80 cm vervangen.

Kruipruimte van 50m2 opruimen en bouwafval afvoeren

Blijkbaar ligt er bouwafval in onze kruipruimte. In verband met de ventilering is ons geadviseerd om dat op te laten ruimen. Ik ga liever niet zelf daar naar beneden en wil graag weten wat het kost om de ruimte te laten opruimen. Het zou gaan om een ruimte van ongeveer 50 m2.

Badkamer meubel monteren

Wij willen een nieuwe badkamermeubel laten monteren door een vakman. Nieuwe meubel hebben wij albij de praxis gekocht. Oude meubel zullen wij zelf proberen te demonteren. Daarnaast is het toilet op de benedenverdieping defect, plaat van het doorspoelen knop kort spoelen doet het niet! Ook bij de Praxis gekocht.

Plisséhor voor deuren

Bij de Praxis in Groningen een Bruynzeel hordeur voor deuren 500 serie gekocht. Grote problemen bij de montage, ik zoek iemand die me hierbij kan helpen.

(rol)gordijnklus

Ik heb een rolgordijn en gordijn dat opgehangen moet worden, aan een redelijk hoog plafond of aan een balk die aan de muren wordt bevestigd.

Keukenvloer van vinyl leggen

Vinyl leggen in de keuken. Het is een vloer van 2 bij 3.70 meter.

Plaatsen glazen douche wand

Ik ben op zoek naar iemand die een (inloop) glazen douchewand voor mij kan plaatsen. Hij is 1 meter breed en ik heb hem zelf al besteld. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Bekleden van radiatoren

In de woonkamer voor 3 radiatoren Sentimo radiatorbekleding inmeten.

Sleutelkast monteren

Klant wil graag sleutelkast laten monteren. Graag telefonisch contact opnemen

Montage douchecabinedeuren aan tegelwand

Ik wil graag twee douchecabine deuren laten monteren aan de bestaande tegelwanden. Het gaat om deuren van 80 bij 80 of 90 bij 90 cm.

douchecabine laten plaatsen

Douchecabine plaatsen op tegels, kitten en monteren.