Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Groningen of directe omgeving.

2928 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, vervuilde tuingrond afvoeren, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Groningen:

Repareren van een zonnescherm

Er zit een bout los aan de linkerkant van het zonnescherm waardoor hij scheef hangt. Moet met een ladder erbij om vast te maken.

Roljaloezieën inmeten en ophangen

Ik wil twee rol jaloezieen laten inmeten en ophangen.

Vloer- en verfwerk in huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten monteren: - laminaat en ondervloer leggen 37 m2 en plinten leggen in meerdere ruimtes - verven wit hele woning 61 m2 Ik heb nog geen materialen gekocht. Er hoeven geen oude materialen verwijderd te worden.

Hor monteren op een aluminium kozijn

Graag laat ik een hor monteren op een aluminium kozijn. De hor heb ik vandaag via internet bij Gamma besteld (Bruynzeel 800, maat 100 x 235). Hij hoeft waarschijnlijk niet op maat gemaakt worden. De binnenafmeting van het kozijn is 89,5 x 230 cm. Het gaat om een hor voor een balkondeur en de plaats is goed toegankelijk. Het betreft een naar buiten draaiende hordeur aan het buitenkozijn.

Zonwering boven terras ophangen

Ik wil graag een terraszonwering op laten hangen. De zonwering is 5 meter breed en 3 meter uitval. Betreft de begane grond. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden.

Nieuwe zonwering laten plaatsen

Nieuwe zonwering plaatsen en oude verwijderen. De oude zonwering is 3 meter breed, handbediend. De achtertuin is van buitenom goed te bereiken. De nieuwe zonwering is 3 meter breed met een uitval van 2.5 meter en elektrisch bedienbaar. De nieuwe zal ik aanschaffen, mits ik een goede offerte ontvang.

Hordeur laten plaatsen

Graag zou ik een hordeur (Bruynzeel 300 serie) willen laten plaatsen. De oude moet worden verwijdert en de nieuwe moet worden opgehangen. Wij hebben houten kozijnen. Ik denk dat hij precies passend zal zijn want het is dezelfde als die er nu hangt (zelfde afmetingen) Ook graag een slanghaspel met 25 meter slang ophangen. Er zitten schroeven bij maar ik weet niet of dit de juiste zijn. Alle materialen zijn reeds gekocht.

Rolhordeur plaatsen op een kozijn

Ik wil een rolhordeur van Bruijnzeel plaatsen bij de achterdeur (met houten kozijn) de oude is stuk de afmeting is 95 x 233 cm graag uw reactie. De oude rolhordeur moet nog verwijdert worden. De te plaatsen deur is al in bezit.

Maatwerk jaloezieën monteren

Graag 3 nieuwe jaloezieën op maat maken en ophangen.

Duivennet en duivenpinnen plaatsen op een balkon

Ik woon in een appartement op de 4e verdieping in een complex waar veel overlast is van duiven. Ik heb op de rand van mijn balkon van ongeveer 10 m² al voor een deel duivenpinnen bevestigd, maar dat is niet voldoende. Ik wil nu overal duivenpinnen laten aanbrengen en ook een duivennet. Het zou fijn zijn als u ook een hogedrukspuit hebt, om de balkonvloer schoon te spuiten. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Klussen in huis

Graag zou ik zien dat er een aantal klussen gedaan worden. Onder andere +/- 20 m2 zeil leggen,verlichting aanbrengen en een plank in de keuken ophangen.

Horren monteren in houten kiepramen

Wij willen graag in 3 slaapkamers horren laten plaatsen. We hebben reeds 1 hor in bezit, het bleek lastiger dan gedacht om het zelf te doen. Het gaat om kiepramen met houten kozijnen op de eerste verdieping.

Rails van een gordijn monteren

Ik wil graag weten wat het kost om een gordijn van ongeveer 14 meter te laten bevestigen. We hebben een gestuct plafond en willen daar een rails met gordijn (van Gamma) aan bevestigen. Het gordijn in stroken aan de ene lange rail (met 1 hoek er in) zodat we langs 4 ramen gordijnen kunnen laten hangen. Zaterdag heb ik het gordijn in concept besteld (met korting, definitieve bestelling moet nog). Graag zo snel mogelijk een offerte (anders is korting niet meer geldig). Het is een jaren 30 woning.

Hordeuren monteren en plaatsen

Ik wil graag twee Bruynzeel plissé hordeuren 100 x 209 in elkaar gezet en gemonteerd hebben. Er moet daarvoor een klein stukje van een houten vensterbank worden afgezaagd. Voor de andere deur moet misschien een aluminium hoeklat van 1.97 meter gemonteerd worden voor een goede afsluiting. (die heb ik niet in huis) of moet er ook een randje afgezaagd worden. Het is geen standaard huis, dus zijn er soms creatieve oplossingen nodig.

CanDo radiatorbekleding monteren

Ik wil bij 3 radiatoren een Cando radiatorbekleding, model Chester, laten installeren. De afmeting is 80 cm breed en 100 cm hoog. Graag laat ik de vakman de radiator nog even goed meten zodat de juiste bekleding gekocht kan worden.

Toegang voor vogels in de schoorsteen dichten

Via het lood dat bij de schoorsteen zit, komen de vogels binnen. Dit wil ik graag met een schuim dicht laten maken. En krimpscheuren heb ik in het schuine dak aan de binnenzijde. Hier wil ik graag een plint plaatsen, zodat het wat minder opvalt. Dit gaat om de zolder. Die scheuren zijn zo'n 4 meter totaal.

Kleine ophangklussen in een woning

Ik wil graag een aantal ophangklussen laten verzorgen. Ik wil een muurbeugel voor een 40-inch televisie laten monteren. Het is een Vogels muurbeugel, model 2245. Ik wil een Dyson snoerloze stofzuiger/kruimeldief laten bevestigen. Verder wil ik een wandlampje boven het bed en plank van 140 cm breed boven het hoofdeinde van het bed laten plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor deze klussen.

Oude keuken slopen en afvoeren

Ik wil een keuken van 2,5 m2 laten verwijderen, 3 kastjes onder en 2 boven. De wandtegels, 1 kookplaat en nog een open kastje laten zitten. Een container kan in de buurt geplaatst worden, als dat nodig is. Het is in een appartement op de begane grond. Het keukenblad is van kunststof. De keuken is een rechte kleine keuken. Wanneer de nieuwe keuken geplaatst wordt is nog niet bekend dus de exacte afvoerdatum ook nog niet. Er komt een Ikea keuken in. De plaatsing daarvan is al geregeld.

Afzuigafvoer naar buiten plaatsen

Ik heb een gesloten afvoersysteem met filters en wil een afvoer naar buiten

Lamellen plaatsen

Bij 2 ramen van 2.70 meter breed en 2.07 meter hoog wil ik lamellen laten ophangen. De lamellen wil ik online op jullie site bestellen. De maat die ik moet bestellen wordt 2.50 meter bij 2.50 meter. De lamellen moeten door jullie meegenomen worden en geplaatst worden. Ze moeten ter plekke ingekort worden.

Kattenluik plaatsen in openslaande tuindeuren

Ik heb 2 openslaande tuindeuren, waar ik graag een kattenluik in wil laten plaatsen.

Jaloezie ophangen

Ophangen van een jaloezie van 315 cm breed en 200 cm lang op de dag, dus aan de muur.

Lamp boven eettafel een meter verplaatsen

Ws. 2 gaten boren en snoer verlengen

Klussen in en om de woning

Ik zoek iemand voor een paar simpel uit te voeren klussen in en om de woning. Voor een betere ventilatie en minder vocht in huis. Graag een centimeter aan de onderkant van 5 deuren afzagen, de ventilatie in de douche vervangen en het dichtmaken van 4 bloembakken die aan de gevel vast zitten.

Gat in het beton laten boren

Wij willen een gat laten boren in de keuken voor een afzuigkap naar buiten in de voorgevel. Het betreft een betonmuur en komt buiten door een houten boekdeel heen