Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Groningen of directe omgeving.

3000 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen, luxaflex ophangen in kantoorpand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Groningen:

Nieuwe rolgordijnen inkorten en ophangen

Ik heb drie rolgordijnen die moeten worden ingekort en opgehangen.

Luxaflex ophangen in kantoorpand

We willen graag luxaflex (luxaflex perfo als dit mogelijk is) laten plaatsen voor de ramen in een kantoorpand. Er zijn nog geen maten opgemeten.

Plissehordeuren monteren

We willen in 3 deuren plissehorren van Bruynzeel (500 serie) laten monteren. De maten zijn bij benadering: 200 x 80 cm 200 x 80 cm 208 x 80 cm. Maar we willen graag dat er eerst iemand langs komt om de precieze maten op te nemen.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil diverse rolgordijnen laten ophangen.

Nesling schaduwdoek monteren

Laten monteren van nesling shaduwdoek aan de gevel en paal in de tuin. Niets aanwezig, alles moet nog neergezet worden. Graag uw hulp bij de montage gewenst. Gaat om vierkant nesling doek. Graag offerte per mail, daarna neem ik contact met u op.

Horizontale jaloezie ophangen

Ik wil graag een horizontale jaloezie laten monteren. De kwaliteit van de muur en het kozijn waar de jaloezieën aan moeten worden opgehangen is niet goed. Bij het boren komt snel gips los. Ik zoek een vakman die desondanks de raamdecoratie kan monteren.

Behang laten verwijderen

Ik wil het behang in mijn woning laten verwijderen. De woning (3 kamers) is ongeveer 90 m2. Ik wil het zodanig opgeleverd krijgen dat ik daarna kan sauzen.

Traphekjes monteren

Ik koop straks 2 traphekjes in verband met mijn kleinzoon en daarvoor moet geboord worden in de muur. Ik wil daarom een klusjesman die voor mij een traphekje bovenaan de trap en beneden aan de trap kan bevestigen. Een boormachine heb ik ook niet. Liefst zo spoedig mogelijk.

TV met beugel ophangen

TV ophangen in de slaapkamer en aansluiten op het kabelnet in de kamer. Heb zelf een beugel, maar geen aansluitsnoeren. De afstand is minimaal 20 meter.

Plafonds en muren schilderen en klik-PVC leggen

Ik wil graag dat er een vakman komt die de klik PVC vloer van 50 m2 kan plaatsen. Daarnaast wil ik ook graag dat er 4 deuren en kozijnen worden geschilderd.

Douchedeur en douchewand plaatsen

We willen een douchedeur en douchewand van Get Wet by Sealskin, I AM serie, laten plaatsen. Er moet namelijk een nis worden opgesteld.

Deurhor monteren in een kunststof kozijn

Ik wil een deurhor laten monteren. Deze is 80 cm bij 2 meter.

Drill holes in a wall

Hello, the job that I am requesting is very simple: I have a white school board that I want to hang on the wall and for that I need to drill some holes but I don't have the driller and also don't have the skills. I would also like to hang a scarf/carpet in the wall but don't know what's the best way to do it/don't have the materials. Thank you.

Plafond en wand sauzen en rolgordijnen ophangen

Ik wil een aantal zaken in huis opknappen zoals woonkamer plafond, verven 30 m2 en muur 17 m2. Ook wil ik 2 rolgordijnen ophangen in de slaapkamers. Ik wil binnen nu en twee weken beginnen met een aantal dingen in mijn huis opknappen. Het plafond en een wand moeten gesauzd worden. Dat gaat om 30 m2 en 17 m2. Daarnaast moeten er ook twee rolgordijnen opgehangen worden die ik inmiddels al thuis heb.

Wasmachine en droger verhuizen

Ik wil een wasmachine verhuizen binnen groningen en op het nieuwe adres ook een wasmachine laten verwijderen. Het betreft een verplaatsing van de wasmachine van de begane grond naar de 2de verdieping.

Ramen in laten meten

Ik wil dat er jaloezieën en rolgordijnen worden geplaatst en daarvoor wil ik 9 ramen in laten meten.

Behangen en laminaat leggen

Graag wil ik laminaat laten leggen en behangen Laminaat leggen 40 m2 En behangen in huiskamer

Repareren van een zonnescherm

Er zit een bout los aan de linkerkant van het zonnescherm waardoor hij scheef hangt. Moet met een ladder erbij om vast te maken.

Roljaloezieën inmeten en ophangen

Ik wil twee rol jaloezieen laten inmeten en ophangen.

Vloer- en verfwerk in huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten monteren: - laminaat en ondervloer leggen 37 m2 en plinten leggen in meerdere ruimtes - verven wit hele woning 61 m2 Ik heb nog geen materialen gekocht. Er hoeven geen oude materialen verwijderd te worden.

Hor monteren op een aluminium kozijn

Graag laat ik een hor monteren op een aluminium kozijn. De hor heb ik vandaag via internet bij Gamma besteld (Bruynzeel 800, maat 100 x 235). Hij hoeft waarschijnlijk niet op maat gemaakt worden. De binnenafmeting van het kozijn is 89,5 x 230 cm. Het gaat om een hor voor een balkondeur en de plaats is goed toegankelijk. Het betreft een naar buiten draaiende hordeur aan het buitenkozijn.

Nieuwe zonwering laten plaatsen

Nieuwe zonwering plaatsen en oude verwijderen. De oude zonwering is 3 meter breed, handbediend. De achtertuin is van buitenom goed te bereiken. De nieuwe zonwering is 3 meter breed met een uitval van 2.5 meter en elektrisch bedienbaar. De nieuwe zal ik aanschaffen, mits ik een goede offerte ontvang.

Hordeur laten plaatsen

Graag zou ik een hordeur (Bruynzeel 300 serie) willen laten plaatsen. De oude moet worden verwijdert en de nieuwe moet worden opgehangen. Wij hebben houten kozijnen. Ik denk dat hij precies passend zal zijn want het is dezelfde als die er nu hangt (zelfde afmetingen) Ook graag een slanghaspel met 25 meter slang ophangen. Er zitten schroeven bij maar ik weet niet of dit de juiste zijn. Alle materialen zijn reeds gekocht.

Rolhordeur plaatsen op een kozijn

Ik wil een rolhordeur van Bruijnzeel plaatsen bij de achterdeur (met houten kozijn) de oude is stuk de afmeting is 95 x 233 cm graag uw reactie. De oude rolhordeur moet nog verwijdert worden. De te plaatsen deur is al in bezit.

Maatwerk jaloezieën monteren

Graag 3 nieuwe jaloezieën op maat maken en ophangen.