Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Blijham te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Blijham heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Blijham u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Blijham of directe omgeving.

18 klanten uit Blijham bevelen een bij Casius in Blijham aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Blijham bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer renovatie, garage afbreken en puin afvoeren, schilderwerk en laminaat leggen, vaste trap naar zolder, vloer- en montagewerk in de woning, klussen in een winkelruimte, schilderwerk in huis en advies over voortuin, zonnewering plaatsen, stutten van een schouw, dubbel chalet waterpas zetten, kruipruimte opschonen, dubbele randloze glazen deur plaatsen, horren plaatsen in een bovenwoning, klussen in huis laten uitvoeren, laminaat vloer leggen (PVC) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Blijham staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Blijham:

Waterbron/ waterput slaan

Graag wil ik een water bron laten boren/ slaan voor het sproeien in de tuin. Materialen leveren door de vakman.

Waterput Slaan met pomp

Wij willen een put laten slaan, zodat wij de tuin kunnen besproeien, incl pomp etc. Wij hebben een perceel van 970 m2.

Klus binnen: vervangen enkelvoudige wandcontactdoos wasmachine in badkamer door dubbele

Ik wil graag in de badkamer een enkelvoudige wandcontactdoos voor wasmachine laten vervangen door dubbele met wisselschakelaar zodat droger er ook veilig op kan. Ik wil een bestaande radiator in de badkamer laten vervangen, een lamp in de badkamer, en ik wil in de woonkamer 2 lampen laten ophangen

Laminaat vloer leggen (PVC)

Leggen van PVC vloer in woonkamer, ongeveer 40m2 met plinten en nette afwerking. Graag contact via de email.

Kim kledingkasten in elkaar zetten

Ik heb 2 garderobekasten van Kim besteld. 1 kast is een 3 deurs kast en 1 kast een 2 deurs kast. Ik wil ze graag in elkaar laten zetten. En vraag me af wat dat kost. Beide kasten zijn 2 bij 2 meter ongeveer.

Horren monteren op houten kozijnen

Ik zoek een partij die 6 horren kan monteren. Het zijn standaard breedtematen. Lengte van de geleiders moet worden aangepast.

Zonwering plaatsen

Ik zou graag een prijsopgave willen voor de volgende klus: Het leveren en plaatsen van een markies voor beneden, met een breedte van 330 cm en uitval 100 cm, dit inclusief een aluminium cassette en een uni kleur doek en handbediening.

Nieuwe rolgordijnen inkorten en ophangen

Ik heb drie rolgordijnen die moeten worden ingekort en opgehangen.

Luxaflex ophangen in kantoorpand

We willen graag luxaflex (luxaflex perfo als dit mogelijk is) laten plaatsen voor de ramen in een kantoorpand. Er zijn nog geen maten opgemeten.

Sunline zonnescherm repareren

Ik heb een probleem met mijn zonwering van merk Sunline; betreft een elektrische zonwering - de knop doet de zonvering naar beneden maar niet meer naar boven.

Kastplanken in vaste kasten maken

In twee bestaande vaste (hang)kasten willen wij graag per kast 4 of 5 planken.

Deurdrangers monteren

Graag zou ik graag twee deurdrangers willen laten monteren.

Zonnescherm plaatsen

Ik wil een zonnescherm laten plaatsen die volledig voor het raam langs geplaatst moet worden. Het scherm is 2765 mm bij 1970 mm.

Maatwerk plisségordijnen monteren

Mijn plisségordijnen maatwerk besteld bij de Gamma zijn geleverd nu nog monteren! 2 van 70 cm. breed en 2 van 90 cm. reed. Tevens een rolgordijn van 190 cm. breed ook van de Gamma. Wil ze erg graag binnen 2 week geplaatst!

Plissehordeuren monteren

We willen in 3 deuren plissehorren van Bruynzeel (500 serie) laten monteren. De maten zijn bij benadering: 200 x 80 cm 200 x 80 cm 208 x 80 cm. Maar we willen graag dat er eerst iemand langs komt om de precieze maten op te nemen.

Kattenluik in dubbelglas monteren

Aanbrengen van een kattenluik in dubbelglas.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil diverse rolgordijnen laten ophangen.

Rolgordijnen ophangen

Ik heb 1,5 jaar terug 2 intensions day en night blind rolgordijnen gekocht die nog op maat gemaakt moeten worden en bevestigd. Wat kost het me wanneer u dat kunt doen? Dit moet 150 en 90 cm breed worden.

Nesling schaduwdoek monteren

Laten monteren van nesling shaduwdoek aan de gevel en paal in de tuin. Niets aanwezig, alles moet nog neergezet worden. Graag uw hulp bij de montage gewenst. Gaat om vierkant nesling doek. Graag offerte per mail, daarna neem ik contact met u op.

Horizontale jaloezie ophangen

Ik wil graag een horizontale jaloezie laten monteren. De kwaliteit van de muur en het kozijn waar de jaloezieën aan moeten worden opgehangen is niet goed. Bij het boren komt snel gips los. Ik zoek een vakman die desondanks de raamdecoratie kan monteren.

Gordijnrail monteren aan het plafond

Ik heb begin deze week bij de Praxis in Hoogezand een uitschuifbare gordijnrail gekocht en wou graag weten wat het kost als ik die laat monteren. Ik ben zelf al begonnen maar het wil niet lukken met gaten boren enz. Er moeten vier gaten geboord worden en de beugeltjes monteren. Toevallig zaten er nog 2 gaatjes in het plafond maar de rest lukt niet dus zou heel graag hulp willen.

Jaloezieën monteren

Twee op maat gemaakte jaloezieën monteren op de houten kozijnen. Het is een groot raam van ongeveer 2,03 meter en een wat kleiner raam is ongeveer 1 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Radiator ombouw van CanDo monteren

Wil graag een aangeleverde radiator ombouw van CanDo laten monteren (2.60 x 70 cm).

Montagewerk in de woonkamer

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uit voeren: - 25 meter plinten op staand; - Spiegel op hangen; - Lamp aan de muur ophangen; - Plank demonteren boven de wasmachine.

Behang laten verwijderen

Ik wil het behang in mijn woning laten verwijderen. De woning (3 kamers) is ongeveer 90 m2. Ik wil het zodanig opgeleverd krijgen dat ik daarna kan sauzen.