Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kasten in elkaar zetten:

Kasten in elkaar zetten

Ik wil een 3 kledingkasten in elkaar laten zetten.
Onze klant uit Appingedam (Groningen) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten in elkaar zetten uit heel Nederland:

Rotzooi opruimen en afvoeren

Ik heb een hoop rommel op zolder die naar de afval moeten, o.a. dozen met rotsooi en een paar kasten die uit elkaar zijn gehaald. Ik heb ook een hoop dozen die bij elkaar gebundeld moeten worden.

Kvik keuken plaatsen

Ik wil graag een kvik keuken laten plaatsen. Daarbij gaat het om 3 meter aanrecht met daaronder 6 kastjes, waarvan 4 schuifladen. Aan de andere zijde worden 3 hoge kasten geplaatst: in totaal is dat samen 5 meter met de andere zijde er bij. Het gaat om het in elkaar zetten van het kastwerk (kvik) het plaatsen van het kastwerk, het plaatsen en aansluiten van de apparatuur, het aansluiten van water en gas en 2-3 weken na het plaatsen van het kastwerk, ook het plaatsen van het aanrechtblad. Al het groot materieel wordt verzorgd, inclusief de gasslang. Het kleine materiaal dient de plaatser te verzorgen. Plaatsing dient in de week van 12-16 februari te gebeuren.

Kasten in elkaar zetten

Ik wil graag 5 legkasten, die bij jullie te koop zijn, in elkaar laten zetten.

Montage kledingkasten, voorraadkast en stapelbed

Graag zou ik 2 kledingkasten een voorraadkast en een stapelbed in elkaar laten zetten. Deze heb ik al binnen. De kasten zijn inclusief handleiding. Het bed is 90 bij 2 meter. De afmeting van de kasten zal ik via de mail toe sturen.

Kasten opbouwen

2 hoge kasten die in elkaar moeten worden gezet. 1 is Jaipur schuifdeurkast(misterbed. Nl) 2 is Kledingkast HELSINGE 3deur hoogglans wit (jysk. Nl)

Kasten in elkaar zetten

In elkaar zetten van 3 gamma zweefdeurkasten en commode Indien mogelijk ook bezorgen. Graag zsm

Kasten in elkaar zetten en plaatsen

Gaat om een schuifmaat kast delta of alpha met enkel legplanken. Dus vrij veel planken. Afmeting is ongeveer 2 x 2.20 x 0.60 m. Inclusief leveren van de kast.

Inloopkasten maken

2 kasten tegenover elkaar van elk 3 m lang, 2,60 m hoog en 60cm diep. Een zijkant valt tegen een muur, een zijkant kijk je tegenaan. Indeling breedte: 50 cm 2xhang boven elkaar, 50 cm legplanken, 100cm hang en daaronder een ladenblok met 3 lades, 50cm legplanken, 50 cm 2x hang boven elkaar. Geen deuren, wel verlichting apart opnemen in de offerte. Op de bijgevoegde tekening gaat het om slaapkamer 1 en dan het stuk van 2,60m breed

Lundia kast laten monteren

We hebben een Lundia boekenkast overgenomen. Deze is vakkundig uit elkaar gehaald. Graag willen we een scherpe offerte van een timmerman die ervaring heeft met het monteren van Lundia kasten. De afmetingen zijn: 2.80 meter hoog, 2.65 meter breed, 45 en 30 cm diep. De kastplanken en bijbehorende montage delen zijn in goede staat en liggen in mijn studeerkamer. er hoeft niet ingebouwd te worden en er is ruimte genoeg voor de opbouw. In de hoop op een goede timmerman.

Badkamermeubels monteren

Ik wil een aantal badkamermeubels laten bevestigen aan de wand in de badkamer. Het gaat om een spiegelkast, wandlamp, wastafel en wastafelkast en hoge kast. De kasten zijn al in elkaar gezet, het betreft alleen vakkundig bevestigen aan tegen wand.

Partners

Partners van Casius