Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kasten in elkaar zetten:

Kasten in elkaar zetten

Ik wil een 3 kledingkasten in elkaar laten zetten.
Onze klant uit Appingedam (Groningen) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten in elkaar zetten uit heel Nederland:

Kasten in elkaar zetten

Ik heb 4 ladekasten en 2 boekenkasten die ik graag in mekaar gezet wil hebben. Heb foto's bijgesloten van de ladekast en deboekenkast.

Maatwerk kasten in elkaar zetten

I am going to buy a closet and need someone to assemble it. The closet will be 4 by 2 meters.

Klein kamertje glad stuken

Ik wil graag een klein kamertje laten stucen. En snap dat jullie liever grote klussen aannemen. Dus mijn vraag is of jullie voor 12m2 wand en 4,4m2 plafond naar Zoetermeer komen? Heb ook nog een zolderkamer die Gestuct moet worden. Alleen staan daar nu de hoge kasten uit elkaar gehaald die in dat kleine kamertje moeten. Momenteel niet in het huis maar is waarschijnlijk ook nog zo\n 16m2. Alleen kan niet tegelijk gedaan worden, nadeel:( Wat voor bij komende kosten zitten er verder nog aan verbonden? :) Graag verneem ik van u. Vriendelijke groetjes wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kasten laten monteren

Wij willen graag 2 kasten aanschaffen en gemonteerd hebben: -zweefdeurkast-gelamineerd-spaanplaat-grijs-eiken-206x150x63-cm/p/B509928 Wij zijn benieuw wat het kost om beide kasten naast elkaar in een slaapkamer te laten monteren. Wij horen graag van u!

Kasten bouwen in huis

Ik wil een 1,95 meter hoekkast met 50 cm aanbouwkast Modul-it en een 3 x 100 cm opbouwkasten aan elkaar met divers interieur van legplanken, kadeblokken draagkorven en schoenendraadkorven laten bouwen in een kamer. We hebben een boodschappenlijst bij Gamma gemaakt en reeds besteld. Het wachten is nu op de definitieve levertijd van de Gamma.

Kasten in elkaar zetten

Ik heb 2 kasten besteld bij de Gamma en ik zou graag willen weten hoeveel het kost om in elkaar te laten zetten door jullie. Het zijn twee Alpha zweefdeur kasten van 1.80 meter.

Bed met kasten uit elkaar halen, verhuizen en in elkaar zetten

Het bed met kasten (zie foto's) staat in Rijswijk in een eengezinswoning op zolder (2e verdieping, geen lift). Dit moet verhuisd worden 3 kilometer verderop in Rijswijk. Hiervoor zal het uit elkaar gehaald moeten worden. Het huis waar het heen moet zit in een flatgebouw op de eerste etage (lift aanwezig). Hier moet het bed samen met de kasten volledig in elkaar gezet worden in 1 van de slaapkamers.

Kasten monteren in een slaapkamer

Ik zou graag 2 kasten willen laten monteren in een slaapkamer en dat deze kasten tegen elkaar aan komen te staan. De afmetingen zijn ongeveer 150 x 200 cm en 100 x 200 cm. Beide kasten zijn draaideurkasten.

IKEA kast aanpassen en monteren

Ik heb een boekenkast van Ikea, bestaande uit 4 aparte kasten. Pas toen ik die naast elkaar zette, viel het mij op dat zowel de vloer, als de muur in mijn woning niet recht lopen, waardoor de kasten niet aansluiten. Graag wil ik informeren naar de mogelijkheden om de kasten tot één geheel te verbinden en aan de muur te bevestigen. Zie bijlage voor foto's. Overigens hoort er nog een bovendeel bij, dus er komt per kast nog een los compartiment bovenop. Ik zou graag nog een aanpassing aan de kast willen; enkele gaten in de hardboard achterkant van de kast Ik verneem graag van u. Met vriendelijke groet, Emily van Hees

Lundia kledingkasten in elkaar zetten

We hebben 2 tweedeurs en 2 driedeurs kasten en die willen we graag weer in elkaar laten zetten.

Partners

Partners van Casius