Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kasten in elkaar zetten:

Kasten in elkaar zetten

Ik wil een 3 kledingkasten in elkaar laten zetten.
Onze klant uit Appingedam (Groningen) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten in elkaar zetten uit heel Nederland:

Kasten in elkaar zetten en plaatsen

Gaat om een schuifmaat kast delta of alpha met enkel legplanken. Dus vrij veel planken. Afmeting is ongeveer 2 x 2.20 x 0.60 m. Inclusief leveren van de kast.

Inloopkasten maken

2 kasten tegenover elkaar van elk 3 m lang, 2,60 m hoog en 60cm diep. Een zijkant valt tegen een muur, een zijkant kijk je tegenaan. Indeling breedte: 50 cm 2xhang boven elkaar, 50 cm legplanken, 100cm hang en daaronder een ladenblok met 3 lades, 50cm legplanken, 50 cm 2x hang boven elkaar. Geen deuren, wel verlichting apart opnemen in de offerte. Op de bijgevoegde tekening gaat het om slaapkamer 1 en dan het stuk van 2,60m breed

Lundia kast laten monteren

We hebben een Lundia boekenkast overgenomen. Deze is vakkundig uit elkaar gehaald. Graag willen we een scherpe offerte van een timmerman die ervaring heeft met het monteren van Lundia kasten. De afmetingen zijn: 2.80 meter hoog, 2.65 meter breed, 45 en 30 cm diep. De kastplanken en bijbehorende montage delen zijn in goede staat en liggen in mijn studeerkamer. er hoeft niet ingebouwd te worden en er is ruimte genoeg voor de opbouw. In de hoop op een goede timmerman.

Badkamermeubels monteren

Ik wil een aantal badkamermeubels laten bevestigen aan de wand in de badkamer. Het gaat om een spiegelkast, wandlamp, wastafel en wastafelkast en hoge kast. De kasten zijn al in elkaar gezet, het betreft alleen vakkundig bevestigen aan tegen wand.

Ikea keuken plaatsen

In appartement in Zwolle wil mijn moeder een ikea keuken plaatsen. Graag plaatsen in week vanaf 30 oktober. Het is een L keuken 6 Onderkasten en 5 kleine bovenkasten 5x apparatuur. Water en elektra zit zoveel mogelijk hetzelfde als in de oude keuken, Maar er zal altijd nog een beetje werk aan zijn We willen event zelf de nieuwe ikea kasten in elkaar zetten Oude keuken verwijderen we zelf

Diverse kasten in elkaar zetten

Er moeten verschillende kasten/meubels in elkaar gezet worden in het filiaal Gamma Gouda. Deze worden in de winkel getoond als showmodel. Graag zo spoedig mogelijk. In ieder geval 1 dag van 8 uur lang en misschien nog een dag erna. Graag op aanstaande maandag, dinsdag of woensdag.

Timmerklussen in huis laten doen

Het aftimmeren van een doorloop in 2 kamers. Deze kamer liggen tussen elkaar, de diepe kast hiertussen is afgebroken en dit dient te worden afgetimmerd. Daarnaast dienen er 2 deuren bij 2 kasten te worden verwijderd en de openingen hier afgetimmerd. De precieze afmetingen van alles is niet bekend. Graag laat ik dit door de vakman opmeten.

Kledingkasten laten monteren

Op 15 augustus ben ik verhuisd. Heb allerlei kasten die in elkaar gezet moeten worden. Ik wil vanaf 16 augustus deze in elkaar laten zetten. Het betreft een - keukenkast (h - 240 cm, b - 200 cm), - 3 slaapkamerkasten (van verschillende lengtes, b-370, b-300, b180, h-240cm), - 4 nachtkastjes (b-40 en 60, h-70) en - 2 badkamerkastjes (b-90, h-80). Ik en mijn zoon (18 jr) kunnen ook meehelpen. De slaapkamerkasten zijn te vergelijken met IKEA PAX kasten, zelfde concept. Grote kasten hebben allemaal verlichting. Graag iemand met eigen gereedschap. Ik schat in dat we hele dag (8-9 uur) bezig zijn met 3 personen. Ik zoek dus 1 persoon. Ik heb zelf ook gereedschap. Ik kan later tekeningen geven. We willen 't zo snel mogelijk gedaan hebben.

Kasten monteren

Ik wil graag twee Gamma-kasten laten monteren: 1 x de kast Kim 201*97*50 cm en 1 x de kast Kim 201*146*50 cm. De kasten heb ik nog niet gekocht, ik zou graag eerste weten wat het kost om ze in elkaar te laten zetten.

Kasten en bed in elkaar zetten

Materialen worden bezorgd binnen paar dagen. Het gaat om 1 persoons bed 140*200 en 2 nacht kastjes en een kleerkast.

Partners

Partners van Casius