Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Groningen.

333 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Groningen:

woensdag 19 februari 2020

WC-pot vervangen

Wil graag op een bestaande Geberit een nieuw bedieningspaneel en complete wc vervangen
dinsdag 11 februari 2020

Schutting opnieuw plaatsen

Ik wil graag een prijs opgave voor het vervangen van een door van een storm schade aangetaste schutting. Er moet er allemaal nieuwe palen in, een nieuwe poort en de schutting is helemaal kapot. Het zal gaan om 5 panelen, inclusief poort en palen
dinsdag 21 januari 2020

Badkamer renovatie

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Een simpele badkamer zonder hoogstandjes. Tegels: 3.8m2 vloertegels 17.3m2 wandtegels Wanden willen we betegelen met witte tegels 60cmX30cm. Vloer willen we betegelen met zwarte keramic antracite tegels van 60cmX 60cm. Tegels regelen we zelf. Nieuwe kraan en douchekop inclusief stang al in bezit. Er kan over de tegels in de badkamer heen getegeld worden aangezien er geen vocht achter zit. Verwarming in douche eventueel verplaatsen (Verlengen stukje buis of nieuwe buis plaatsen voor verwarming) of een electrische. Renovatieput plaatsten.
woensdag 27 november 2019

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil een tuinhuis van ongeveer 4 bij 3 laten slopen en afvoeren. Daarnaast wil ik een afdak van ongeveer 5 meter laten verwijderen en afvoeren. Daarbij heb ik ook nog een 60 vierkante meter laminaat in huis wat eruit moet en afgevoerd. Alles is goed toegankelijk.
maandag 25 november 2019

Badkamervloer tegelen

Graag laat ik de vloer van de douchecabine betegelen. Er zit namelijk een lekkage bij de douchecabine, waardoor wat tegels los zitten. In de douchecabine moeten een paar nieuwe tegels gelegd worden en een gootje gemaakt worden, maar ik zou graag wat advies omtrent deze klus willen hebben. Ik weet niet goed waar de lekkage vandaan komt. De badkamer is ongeveer 6 bij 3 m.
maandag 18 november 2019

Voorzetwand plaatsen

Aanbrengen van een geluidsisolerende voorzetwand. Afmetingen 7,6 x 2,65 meter hoog.
vrijdag 18 oktober 2019

Zand zuigen en puin verwijderen uit de kruipruimte

Ik wil graag vloerisolatie in mijn woning. Nu ben ik er achter gekomen dat mijn kruipruimte te laag is. De schatting is dat er 6 kuub uit moet. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 65 m2 en de ruimte tussen de vloer en de bodem is erg ongelijk, van ongeveer 50cm tot 20cm. Ik zou graag de kosten hiervan willen weten. Alvast bedankt
maandag 14 oktober 2019

Toilet vernieuwen

Ik wil een nieuwe wastafel en spiegel in mijn badkamer laten plaatsen en ik ben benieuwd wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 10 oktober 2019

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een nieuwe douchecabine plaatsen met achterwand. En de oude stoomdouche verwijderen en meenemen.
maandag 7 oktober 2019

Installeren pelletkachel

Pelletkachel (gekocht bij Praxis) installeren. Model Fiorina 74.0. De nacontrole wordt extern gedaan, dat is bekend. Alleen hulp nodig bij installatie.
maandag 7 oktober 2019

Huisje isoleren

Huisje van 1930 gekocht waar totaal geen isolatie materiaal aanwezig is, houten balken met houten vloer er op.( Muren mogen ook meegenomen worden voor het uitbrengen van een offerte.) Deze van de onderkant isoleren en bedekken met gipsplaten. Wel rekening houden met een minimale R waarde van 3,5 m2 K/W INCLUSIEF verklaring aannemer installateur. Dit ivm energie bespaar lening en subsidie.
zaterdag 5 oktober 2019

Badkamer opnieuw tegelen

In de badkamer de bestaande vloertegels weghalen en afvoeren. De badkamer is ongeveer 6.4 m2. De vloer zo nodig egaliseren. Daarna nieuwe vloertegels aanbrengen en afvoegen en kitten. Offerte uitbrengen exclusief tegels.
zondag 29 september 2019

Radiator vervangen badkamer, herstellen spotjes en nieuw sanitair badkamer

Graag laat ik een aantal klussen in mijn badkamer uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - nieuwe badkamer radiator in onze badkamer beneden (zie fotos) - boven in de slaapkamer een nieuwe radiator. - nieuwe wastafel met laden meubel plus spiegel met lamp in onze bad kamer beneden plaatsen nog uit te zoeken (zie foto,s van te verwijderen wastafel plus badkamer kastje met plus foto's van onderkant wastafel) - herstellen spotjes badkamer beneden, van de 10 doen het er nog 2 ( zie foto,s) - aansluiting radiator beneden slaapkamer lekt als de kraan dicht zit ( zie foto's) - nieuwe radiator kraan badkamer 1 ste verdieping is afgebroken, deze graag vervangen. De oude radiator graag afvoeren.
zaterdag 28 september 2019

Wasmachine aansluiting

Ik wil graag een aansluiting in mijn badkamer voor de wasmachine. De aansluiting kan aangesloten worden onder de wasbak, waar een koud waterleiding aanwezig is met kraantjes die dicht gedraaid kunnen worden. De afvoer kan geledigd worden in de wasbak of er moet op de afvoer van de wasbak aangesloten worden. Er is een aparte elektriciteits groep in de badkamer. De wasmachine is 1850 watt. De aansluiting mag vrij eenvoudig gemaakt worden waarbij het ook eenvoudig is om deze weer weg te halen wanneer we zouden verhuizen.
dinsdag 24 september 2019

Klussen in huis

Paneel in de trapkast verwijderen en later terugplaatsen (voor aanleg vloerverwarming). Kattenluik in de voordeur plaatsen Siebrand met verlichting in de kamer verwijderen 4 M.). Vloer van de schuur dampdicht maken (2 bij 3 meter)
dinsdag 17 september 2019

Vloer betegelen

Ik krijg een nieuwe keuken en we hebben de oude aannemer de vloer eruit laten slopen en vloerverwarming aan laten leggen. Het lukt mij niet om in contact te komen met tegelzetters, dus vandaar dat ik nu dringend opzoek ben. Het gaat om 46 m2 tegelwerk. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 17 september 2019

Monteren van een douche-cabine

Bestaande situatie: douche bak 90 x 90 cm in de hoek van de badkamer, tegen twee wanden aan en tegen de korte kant van een ligbad. Ik heb bij Praxis gekocht: GET WET type 110, een zijwand voor op de rand van het bad en een draaideur welke dus tussen een wand en het einde van de vaste zijwand moet komen. Deze is op maat gemaakt. De deur met omlijsting moet links tegen de muur en rechts tussen het bad. De rand van het bad steek 26 mm boven de douchebak uit. De ruimte voor de deur is 88,5 mm. Op de badrand komt een vaste glaswand, deze is op maat gemaakt naar 164 cm. De deur 190 cm hoog. De nieuwe douchewanden kunnen direct geplaatst worden. Ik heb alleen de dozen van de geleverde dingen, maar ben nog niet begonnen.
dinsdag 3 september 2019

Laminaatleggen in woonkamer en blokhut

In onze woonkamer (55 m2) ligt laminaat dat vervangen moet worden door nieuw laminaat van de praxis, dit hebben wij al gekocht. Het oude laminaat moet eruit worden gehaald en hergebruikt worden in de blokhut die achter in tuin (40-45 m2). Het gaat in eerste instantie om het laminaat in de woonkamer leggen.
maandag 2 september 2019

Isoleren van de zolder en het leggen van laminaat

Zolderisolatie en woon klaar maken zolderverdieping. Er moet ongeveer 60 m2 aan de binnenkant worden geïsoleerd. Verder wil ik graag wat meer verlichting op zolder en een bergingsruimte. Ook zal er een gat moeten worden gedicht van een oude trap en een laminaat worden gelegd voor 60 m2, de vloer koop ik zelf.
donderdag 29 augustus 2019

Vervangen houten vensterbanken

Graag de twee vensterbanken (zie fotootje) van plm 80 cm vervangen.
donderdag 22 augustus 2019

Kruipruimte van 50m2 opruimen en bouwafval afvoeren

Blijkbaar ligt er bouwafval in onze kruipruimte. In verband met de ventilering is ons geadviseerd om dat op te laten ruimen. Ik ga liever niet zelf daar naar beneden en wil graag weten wat het kost om de ruimte te laten opruimen. Het zou gaan om een ruimte van ongeveer 50 m2.
woensdag 21 augustus 2019

Lekkende toiletpot demonteren en opnieuw plaatsen

Ik heb een nieuwe closetpot gekocht met bril en wisa reservoir. Deze is gemonteerd, maar lekt. De verbinding tussen de spoelbak en de toiletpot lekt. Er hangt in de gang een viezige rioollucht. Graag zou ik de toiletpot opnieuw gemonteerd willen hebben, zodat deze niet meer lekt.
dinsdag 13 augustus 2019

Badkamer meubel monteren

Wij willen een nieuwe badkamermeubel laten monteren door een vakman. Nieuwe meubel hebben wij albij de praxis gekocht. Oude meubel zullen wij zelf proberen te demonteren. Daarnaast is het toilet op de benedenverdieping defect, plaat van het doorspoelen knop kort spoelen doet het niet! Ook bij de Praxis gekocht.
woensdag 7 augustus 2019

Vervangen van keukenkraan

Mijn keukenkraan zit los. Ik wil deze laten vervangen ik ga naar de gamma om een nieuwe te kopen. De oude moet vervangen worden en de nieuwe geplaatst.
woensdag 31 juli 2019

Plisséhor voor deuren

Bij de Praxis in Groningen een Bruynzeel hordeur voor deuren 500 serie gekocht. Grote problemen bij de montage, ik zoek iemand die me hierbij kan helpen.

Partners

Partners van Casius