Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Groningen.

335 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Groningen:

woensdag 27 mei 2020

Gaas vervangen door hamstra rolhor

Gaas vervangen door 2 stuks hamstra rolhor met de maat van 91 x 111 cm.
zondag 17 mei 2020

Plaatsen schuif hordeur/plisse 98x205

Plaatsen van een schuifhordeur. Plisee 98x205 cm.
zaterdag 16 mei 2020

Installeren houtkachel zonder bestaand rookkanaal

Wij wilen graag een houtkachel aanschaffen maar heben hulp nodig om deze te installeren. Zo moet er bijvoorbeeld een pijp via de buitenmuur naar buiten worden gerealiseerd, een rookkanaal en moet dit uiteindelijk goed geïnstalleerd worden. Ik nodig u graag uit om te kijken wat de werkzaamheden inhouden en hier een offerte voor op te stellen.
zaterdag 16 mei 2020

Scheur in douchebak repareren

Hallo, in onze douchebak zit een scheur een scheur van ca. 8 cm. Deze wil ik (laten) repareren of een reparatieset + advies bij u kopen.
zaterdag 9 mei 2020

Zonnescherm laten verplaatsen

Zonwering electrisch bedienbaar van 5 meter verplaatsen van benedenwoning naar 1e etage in Groningen.
donderdag 7 mei 2020

Isoleren van wanden en dak van garage

Betreft een enkelwandig garage aan huis. De wanden en dak dienen geïsoleerd te worden. De garage is gemetseld van ongeveer 6 x 3. Het dakoppervlak is dan ongeveer 18m2.
woensdag 6 mei 2020

Kleine badkamer renovatie vloertegels

Ik zoek een tegelzetter die de vloertegels van mijn badkamer kan vervangen. Het gaat om 200 bij 400 cm. Hier zij nog geen nieuwe tegels voor aanwezig.
maandag 4 mei 2020

Keukenkraan vervangen

Ik zoek een loodgieter die mijn oude kraan kan vervangen. Dit wil ik door een nieuwe Grohe keukenkraan.
woensdag 29 april 2020

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik wil graag een schaduwdoek van ongeveer 3 x 4 meter op ons terras laten plaatsen. Hoeft niet waterdicht te zijn. Palen voor bevestiging vind ik niet mooi. Ik denk dat bevestiging aan gevel, garage en schuttingpaal kan, maar weet dat niet zeker.
maandag 20 april 2020

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik wil graag een schaduwdoek van ongeveer 3 x 4 meter op ons terras laten plaatsen. Hoeft niet waterdicht te zijn. Palen voor bevestiging vind ik niet mooi. Ik denk dat bevestiging aan gevel, garage en schuttingpaal kan, maar weet dat niet zeker.
donderdag 2 april 2020

Toileten en badkamer renovatie

Ik wil het toilet en de badkamer verbouwen. Het toilet is op beganegrond. Er is nu een oud toilet (dou toiletten) die moet u verwijderen. In de badkamer, is er een dou toilet, een douche, en sink. Ik wil een nieuw inbouw toilet, een douche cabinet/deuren, nieuw wastafel realiseren. De oude dingen moeten worden verwijdert gestript en afgevoerd. Ik wil ook nieuw tegelvloer voor de badkamer. Denk dat de vloer ongeveer 10m2 is. Graag gaan wij zelf opzoek naar de materialen, maar u mag ook een aantal zaken leveren.
woensdag 1 april 2020

Zonnescherm bevestigen aan buitenmuur

Uitval zonnescherm aan de muur bevestigen, hij is 250 breed. Hij komt als het goed is rond eind april binnen, gewoon aan de muur bevestigen.
dinsdag 31 maart 2020

Zolder trapgat maken en nieuwe trap plaatsen

Ik zoek een aannemer die een vast trap naar mijn zolder verdieping kan realiseren. Het gaat om het dichtmaken van het huidige trapgat, een nieuwe uit de betonnen vloer zagen en een vaste trap hieraan monteren.
zaterdag 28 maart 2020

Een traprenovatie uitvoeren met aanwezige materialen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan renoveren. Wij hebben een dichte trap, 15 treden en willen met overzetredes en stootborden de trap renoveren. Materialen hebben we zelf, we zoeken iemand die de materialen wil inmeten en plaatsen.
dinsdag 3 maart 2020

Oude keuken slopen en afvoeren

Oude U-keuken slopen en voorbereiden elektrische inductie koken. Het zou gaan om ongeveer 16 kastjes van 60cm per stuk. Daarnaast moet het gehele aanrecht worden gesloopt. Er moet een nieuwe groep komen, de gasaansluiting moet afgeslopen worden en een perilex aansluiting. Graag ook de oude keuken afvoeren.
woensdag 19 februari 2020

WC-pot vervangen

Wil graag op een bestaande Geberit een nieuw bedieningspaneel en complete wc vervangen
dinsdag 11 februari 2020

Schutting opnieuw plaatsen

Ik wil graag een prijs opgave voor het vervangen van een door van een storm schade aangetaste schutting. Er moet er allemaal nieuwe palen in, een nieuwe poort en de schutting is helemaal kapot. Het zal gaan om 5 panelen, inclusief poort en palen
dinsdag 21 januari 2020

Badkamer renovatie

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Een simpele badkamer zonder hoogstandjes. Tegels: 3.8m2 vloertegels 17.3m2 wandtegels Wanden willen we betegelen met witte tegels 60cmX30cm. Vloer willen we betegelen met zwarte keramic antracite tegels van 60cmX 60cm. Tegels regelen we zelf. Nieuwe kraan en douchekop inclusief stang al in bezit. Er kan over de tegels in de badkamer heen getegeld worden aangezien er geen vocht achter zit. Verwarming in douche eventueel verplaatsen (Verlengen stukje buis of nieuwe buis plaatsen voor verwarming) of een electrische. Renovatieput plaatsten.
woensdag 27 november 2019

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil een tuinhuis van ongeveer 4 bij 3 laten slopen en afvoeren. Daarnaast wil ik een afdak van ongeveer 5 meter laten verwijderen en afvoeren. Daarbij heb ik ook nog een 60 vierkante meter laminaat in huis wat eruit moet en afgevoerd. Alles is goed toegankelijk.
maandag 25 november 2019

Badkamervloer tegelen

Graag laat ik de vloer van de douchecabine betegelen. Er zit namelijk een lekkage bij de douchecabine, waardoor wat tegels los zitten. In de douchecabine moeten een paar nieuwe tegels gelegd worden en een gootje gemaakt worden, maar ik zou graag wat advies omtrent deze klus willen hebben. Ik weet niet goed waar de lekkage vandaan komt. De badkamer is ongeveer 6 bij 3 m.
maandag 18 november 2019

Voorzetwand plaatsen

Aanbrengen van een geluidsisolerende voorzetwand. Afmetingen 7,6 x 2,65 meter hoog.
vrijdag 18 oktober 2019

Zand zuigen en puin verwijderen uit de kruipruimte

Ik wil graag vloerisolatie in mijn woning. Nu ben ik er achter gekomen dat mijn kruipruimte te laag is. De schatting is dat er 6 kuub uit moet. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 65 m2 en de ruimte tussen de vloer en de bodem is erg ongelijk, van ongeveer 50cm tot 20cm. Ik zou graag de kosten hiervan willen weten. Alvast bedankt
maandag 14 oktober 2019

Toilet vernieuwen

Ik wil een nieuwe wastafel en spiegel in mijn badkamer laten plaatsen en ik ben benieuwd wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 10 oktober 2019

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een nieuwe douchecabine plaatsen met achterwand. En de oude stoomdouche verwijderen en meenemen.
maandag 7 oktober 2019

Installeren pelletkachel

Pelletkachel (gekocht bij Praxis) installeren. Model Fiorina 74.0. De nacontrole wordt extern gedaan, dat is bekend. Alleen hulp nodig bij installatie.

Partners

Partners van Casius