Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hout-met beton schutting met poort leveren en plaatsen:

Hout-met beton schutting met poort leveren en plaatsen

Ik wil de schutting die tussen mijn garage en die van de buren staat gaan vervangen. Ik haal de oude weg en wil de nieuwe door een vakman laten plaatsen. De totale lengte van de schutting is ongeveer 250 cm en er zit een knik in van 120 graden. Er moet ook een poortdeur in worden geplaatst. Ik wil graag betonnen palen en platen en houten schermen. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hout-met beton schutting met poort leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Inbraakbestendige lichtkoepel plaatsen

Ik zou graag een inbraakbestendige (100 x 100 cm) lichtkoepel laten plaatsen op het platte bitumen dak om zo meer licht in onze badkamer te krijgen, daar zit geen enkel raam dus het zou prettig zijn als de koepel ook open kan om te luchten. Of u door hout of beton heen moet weet ik even niet, dus ik zou graag beide opties zien op de offerte.

Schutting met antraciet palen plaatsen

Er dient een schutting van 14 meter lang en 1.80 meter hoog geplaatst te worden. De palen en de onderplaten moeten van beton zijn en de schuttingsdelen met 21 planks hout. Er is geen erfafscheiding aanwezig.

Gezamenlijke schutting plaatsen

Graag zouden wij gezamenlijk met de buren een schutting willen plaatsen. De schutting zal over een lengte van ongeveer 22 meter moeten komen. Met aan zowel de straatzijde als aan de bosrand een voor beide huizen een poort, 4 in totaal. Waarvan aan de straatzijde van huisnummer 84 een lage poort moet komen en de overige 3 hoog. De schutting komt dus in een soort van H vorm. De schutting welke wij op het oog hebben is een ‘hout/beton’ schutting. Met rots motief in de klaar antraciet. De palen mogen een vlakke kop hebben.

Nieuwe tuin aanleggen

Voor mijn nieuwe woning in Almere wil ik graag een nieuwe tuin aanleggen. Wil iets hebben waardoor het niet opvalt dat de grond verzakt. De schutting wil met beton en hout hebben, of een andere optie die bij de woning past. Graag wil ik een jacuzzi plaatsen in de achtertuin en een beschutting dat de buren niet altijd mee kijken. (de leidingen hiervoor moeten wel worden aangelgd). De achtertuin is 11 meter lang en 6 meter in de breedte. De voortuin is 3 meter lang en 6 meter breed. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt.

Betonnen keldervloer egaliseren

Ik wil graag 24 m2 keldervloer (beton) netjes recht maken. Hoeft niets (hout/zeil) opgelegd te worden. Wellicht wat vocht.

Schuttingen plaatsen aan beide tuinkanten

Wij willen onze tuin gaan renoveren in de eerste/tweede week van november. Wij willen onder andere een nieuwe schutting plaatsen, omdat onze huidige houten schutting aan vervanging toe is. Het betreft 2 kanten (zij- en achterkant) van een hoekhuis. De schutting gedeeld met de buren is nog prima. De zijkant is 9,45m lang, en de achterkant is 1,95m lang. In de huidige situatie zit de deur naar onze tuin aan de lange zijwand (in het midden). Deze deur willen wij naar de achterkant verplaatsen (naast de schuur), de foto's verduidelijken de situatie. We willen graag de schutting bestaande uit de 20cm basis van beton, en daarop de schutting van geïmpregneerd hout (2 meter totale hoogte). Wij zijn gebonden aan de volgende data: 8-12 november. Nu gaat onze voorkeur uit om de schutting te plaatsen op 8 of 9 november. Daarom de volgende vragen: - Is het voor U mogelijk deze data te hanteren? - Kunt U ons een offerte sturen voor een schutting van hardhout en daarnaast ook voor een Lariks-Douglas hout schutting. - Kunt U bevestigen dat dit de prijs zal zijn voor de schutting met deur die op slot kan (met sleutel), en plaatsen inclusief. - Is het mogelijk om arbeidskracht te huren, wanneer wij zelf de schutting aanleveren? Hoeveel zou dat per uur zijn?

Schutting met betonnen palen plaatsen

Ik wil dat er een hout-beton schutting van 24 meter wordt geplaatst. Er moet 1 hoek in zitten. De bestaande haag wordt verwijderd door een hovenier.

Garden Elements hout/betonschutting plaatsen

Ik wil bij Gamma een hout-met-beton schutting kopen en wil die hier laten monteren. Het gaat om een Gamma Garden Elements schutting met betonnen palen, tussenpalen, betonelementen aan de onderzijde en houten schuttingdelen. De betonnen palen moeten in beton worden gezet. Ik wil voor 2 opties een prijsindicatie: plaatsing van 9 delen van 180 cm of 13 delen van 180 cm.

Betonvloer storten in kruipruimte

Hout ondiepe kruiprui. Te verwijderen ca 13 vk m afvlakken zand betonlaag ca halve meter hoog afwerken cement dekvloer voor laminaat of eiken vloer afhankelijk van dikte beton. Te ens offerte voor hele vloet 27 m vk optioneel notk. De werkplek is goed bereikbaar.

Schimmel in kruipruimte bestrijden

Wij hebben recent een jaren '30 woning gekocht in Utrecht. Een deel van de kruipruimte is volgestort met beton. Onder een deel van de woonkamer niet. In dat deel van de woonkamer (circa 27 m2) liggen houten vloerbalken met daarop een zandcementdekvloer en tegels. Daaronder zit een open kruipruimte. In de kruipruimte is glaswol isolatie materiaal aanwezig. Op dat materiaal is schimmelvorming geconstateerd. Daarnaast hangt er een schimmellucht. Tevens is hout (vloerbalken en vloerhout) onder de betonvloer geconstateerd dat mogelijk aangetast kan zijn door zwam- of schimmelvorming. Wij willen graag een inspectie, waarbij vastgesteld kan worden hoe een en ander opgelost kan worden. Die oplossing zetten wij dan ook bij de betreffende partij. Het moet op zeer korte termijn, aangezien het terugplaatsen van de laminaatvloer en het plaatsen van onze nieuwe keuken nu vertraging oploopt (en wij al wonen in de woning). Foto's zijn bijgevoegd. Wij zien de vrijblijvende offerte(s) graag tegemoet.

Partners

Partners van Casius