Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hout-met beton schutting met poort leveren en plaatsen:

Hout-met beton schutting met poort leveren en plaatsen

Ik wil de schutting die tussen mijn garage en die van de buren staat gaan vervangen. Ik haal de oude weg en wil de nieuwe door een vakman laten plaatsen. De totale lengte van de schutting is ongeveer 250 cm en er zit een knik in van 120 graden. Er moet ook een poortdeur in worden geplaatst. Ik wil graag betonnen palen en platen en houten schermen. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hout-met beton schutting met poort leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Tuin renoveren

De voortuin met oprit is ongeveer 60 m2 en de achtertuin is 70 m2. Beide tuinen dienen leeg gehaald te worden, bestrating en eventueel afgraven, en het puin afgevoerd. De voortuin en oprit dienen te worden bestraat. De achtertuin zal gras en tegels worden en er moeten een hout/beton schutting geplaatst worden van 18 meter lengte en 2 meter hoogte. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Hout met betonschutting plaatsen

Schutting van 14 meter. Materiaal en plaatsen. Hout-beton schutting. Verticale planken.

Tuinschutting van hout met beton laten plaatsen

Ik wil graag een hardhouten/beton schutting met beton palen van ongeveer 14 meter lang en 2,00 meter hoog inclusief poortdeur van 1,10 meter. Daarbij nog een overkapping van ongeveer 3 bij 3,50 en 3,50 hoog op beton poeren op palen van 10 x 10 cm of 12 x 12 cm met een schuin aflopend dak maar omdat dit allemaal een beetje schuin loopt moet dit op maat gemaakt worden dit hoeft geen hardhout te zijn.

Schutting samen met de buren laten plaatsen

Wij willen samen met onze buren een schutting laten plaatsen. We willen een zo goedkoop mogelijke hout/beton schutting. De schutting zal over een lengte van ongeveer 20 meter geplaatst worden, zonder hoeken. Verder is er geen sprake van voorwerk. Zowel leveren als plaatsen. PS: Ik heb voor twee aanbiedingen gekozen. Graag zou ik ook een offerte van een enkel hout schutting ontvangen om de prijs te vergelijken met beton/hout.

Fundering tuinhuis

Ik wil een fundering laten maken voor een tuinhuis. Het gaat om een fundering van 7 bij 8 meter. Wij willen beton, tegels of hout zien als opties.

Schutting van beton met hout maken

Ik wil twee schuttingen van aan een kant 9,50 meter lang en de andere kant 2,10 meter lang. Beide kanten met de buren gedeeld, dus twee bonnen met dito namen van mij en de buren aan hun kant, verlenging van de ene kant naar circa 12,30 (2,80 meter) plus een poort met extra brede ingang (breedte circa 2,30 ) op rekening van de buurkant van 9,50 meter kant. Aan de andere kant ook een poort met extra brede ingang (ook circa 2,30 meter breed). Luxe hout beton schutting (hoge onderkant beton) met 23 planken.

Schutting van glad beton antraciet met Douglas schermen

Het betreft het leveren en plaatsen van 29 meter hout-beton schutting met glad antraciet beton en Douglas schermen. De hoogte zal 2 meter worden. Daarnaast moet er een poortdeur geplaatst worden met RVS beslag en een slot. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin bij de hoek woning is goed bereikbaar. Er zijn 3 hoeken die niet haaks lopen, hier kunnen wellicht geen sleufpalen gebruikt worden.

Hout/beton schutting laten plaatsen

Ik wil een hout/beton schutting van ongeveer 11 meter lang laten plaatsen. Ik heb een achterom.

Zwevende trap plaatsen

De draagmuur is van Porotherm keramische blokken, we willen graag weten of een andere draagmuur noodzakelijk is. De keuze voor zwevende trap is van beton of van hout. Aantal treden zijn 17 stuks van 90 cm breed.

Raam plaatsen in blinde muur

We willen graag een raam in een blinde muur om zo meer licht in de woonkamer te krijgen. Het betreft de begane grond. Er is nog geen gat aanwezig. De buitenmuur is enkelsteens en de binnenmuur in van beton. Het kozijn moet van hout worden. Het raam zal ongeveer 150 x 80 cm worden maar als u een standaard afmeting heeft liggen is dit ook goed. het moet een liggende, rechthoekige raam worden.

Partners

Partners van Casius