Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zutphen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zutphen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zutphen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zutphen of directe omgeving.

275 klanten uit Zutphen bevelen een bij Casius in Zutphen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zutphen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zutphen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zutphen:

Zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie

Ik wil graag een woonkamer een zijraam van 1 vierkante meter verwijderen en dichtmaken. Daarna stucen. Daarbij wil ik ook graag de spouwmuren laten opvullen. De oppervlakte is zo'n 109 m2. En ik wil graag geïnformeerd worden over een vloerisolatie van een betonnen vloer van ongeveer 61 m2. Woning is uit 1976.

Vloerbedekking verwijderen uit diverse kamers en trap

Ik wil graag vloerbedekking laten verwijderen 3 slaapkamers overloop, zolder. 64 m2 en trap 12 treden welke is vastgelijmd. Woonplaats Zutphen. Eventueel optie afvoeren. Dit is ook zelf mogelijk.

Het aanbrengen van brandwerende platen in drie kamers

3 kamers van gemiddeld 3 x 3 meter, hangen nu particleboard platen in, moet brandwerend (bijvoorbeeld gipsplaat) worden. Uiteindelijk moet het glad afgewerkt worden, liefst zonder houten latje langs de bovenrand zoals nu.

Airco plaatsen

Wij willen graag een airco, een split unit, laten plaatsen op onze slaapkamper op zolder.

Lampen hangen

Ik wil een lamp ophangen in de slaapkamer en in de woonkamer. Ook wil ik twee buitenlampen laten ophangen.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen voor twee kamers. Het gaat om een totaal van 31 m2. Er moet ook een ondervloer en plinten komen. De oude vloer verwijder ik zelf.

Systeemplafond met ledspotjes op de begane grond realiseren

Ik wil in mijn hal, eetkamer en zitkamer een systeemplafond van gipsplaten met daarin ledspotjes. De hal heeft een smal gedeelte van 190 x 135 en een breed deel van 179 x 225. De eetkamer is 390 x 295 en de zitkamer is 400 x 340. De open verbinding tussen eet- en zitkamer heeft nog een oppervlak van 325x 205. In de zitkamer is er nog een vaste kast en een schouw/schoorsteen tot aan het plafond. Daar komt dus geen plafond. Alles bij elkaar is de oppervlakte van het aan te brengen systeemplafond zo'n 38 m2.

Schutting plaatsen en tegels leggen in de tuin

Ik wil graag 28 meter schutting met deur laten plaatsen. De schutting moet een constructie van betonpalen hebben, een betonnen onderkant en houten bovenkant. Waarschijnlijk zijn er 21 panelen nodig en een deur van 1.10 breed. Daarnaast wil ik graag antraciet tegels (30 x 20 x 4,7 cm) in de tuin (ongeveer 9 x 6 meter) laten leggen. De oude schutting en tegels halen we er zelf uit. Ik ben er nog niet uit of ik de materialen zelf aanschaf, of via de vakman. Vandaar dat ik graag een gespecificeerde offerte zou willen ontvangen voor deze klus.

Kattenren op het balkon maken

Ik wil op het balkon van 12 vierkante meter een katten ren laten bouwen. Bovenkant met net in verband met een zonnescherm. Voor en zijkanten gaas met hout of aluminium.

Toiletrolhouder aan de tegelmuur bevestigen

Ik wil graag een toiletrolhouder aan de tegelmuur laten bevestigen in het toilet.

Garderobekasten monteren

Ik heb 3 garderobekasten besteld en ontvangen van de Gamma, maar ik kan geen wijs worden uit de handleiding. Ik zou graag een vakman van uw dienst voor willen inschakelen om de 3 kasten te monteren. De garderobekasten zijn 130 x 60 x 60 cm ongeveer.

Leen bakker dressoir en tv kast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van deze meubels, dressoir en tv kast (lowboard)

Magnetronbeugels ophangen

Ik wil 2 magnetronbeugels laten ophangen in de keuken.

Enkele stalen deur

Ons huis moet nog gebouwd gaan worden. Ik ben me aan het oriënteren op een stalen woonkamerdeur. De afmeting is 2. 31 bij 93 cm

Hout-met beton schutting met poort leveren en plaatsen

Ik wil de schutting die tussen mijn garage en die van de buren staat gaan vervangen. Ik haal de oude weg en wil de nieuwe door een vakman laten plaatsen. De totale lengte van de schutting is ongeveer 250 cm en er zit een knik in van 120 graden. Er moet ook een poortdeur in worden geplaatst. Ik wil graag betonnen palen en platen en houten schermen. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Wasmachine naar 2e verdieping brengen

Ik wil mijn wasmachine in Warnsveld laten ophalen en in Zutphen naar de 2e verdieping laten brengen.

Grosfillex Una vouwdeur monteren

Het monteren van een Grosfillex Una vouwdeur in de slaapkamer. Afmetingen: 0.84 x 2.05 meter. De oude (zelfde) vouwdeur moet verwijderd worden. De nieuwe is al in huis. Graag bellen want ik heb geen mailadres. Het is geen ingewikkelde klus maar we kunnen het echt niet zelf.

Grosfillex Una vouwdeur monteren

Het monteren van een Grosfillex Una vouwdeur in de slaapkamer. Afmetingen: 0.84 x 2.05 meter. De oude (zelfde) vouwdeur moet verwijderd worden. De nieuwe is al in huis. Graag bellen want ik heb geen mailadres.

Hordeur en raamhor plaatsen

Graag laat ik een plissé rolhordeur + rolhor plaatsen /op maat maken en afstellen. Zijn houten kozijnen. Oude halen we er zelf af. Horren zijn in bestelling, dus nog geen plaats datum.

Hor laten monteren

Hor laten monteren

Verwijderen van verlijmde vloerbedekking

Graag offerte voor het verwijderen van verlijmde vloerbedekking op twee slaapkamers (resp 7 en 12,5m2). Op korte termijn.

Inmeten en adviseren over gordijnen

Ik wil graag de gordijnen ingemeten hebben. Daarnaast wil ik graag advies krijgen over de verschillende plooien die mogelijk zijn. Ook het monteren van de rails en het ophangen van de gordijnen valt onder klus. Ik krijg de sleutel van de nieuwe woning op 9 maart. Kunt u mij hier bij helpen en adviseren?

Schutting, schuttingpoort en kraan plaatsen

In verband met stormschade wil ik 1 schuttingdeel geplaatst hebben. De omgewaaide schutting is verwijderd. Hele tuinafsluiting is 2 schuttingdelen breed. Aan 1 kant staat nog de paal van de oude schutting (tegen de muur van de schuur). Aan de andere kant staat een lege paalhouder. Van een 2e schuttingdeel dient een nieuwe poortdeur gemaakt te worden + restant als reststukje schutting (verhouding ongeveer 2/3 poort 1/3 schutting). Bestaande laatste stukje schutting is nog niet verwijderd. Palen kunnen blijven staan. De twee schuttingdelen en alle metaalwaren (beslag, ophanging, slot) zijn aanwezig. Graag hoor ik hoeveel dit gaat kosten. Hoe lang zullen jullie er mee bezig zijn. Komt er 1 persoon of komen er meer? Daarnaast verneem ik graag wat het monteren van een keukenkraan kost, ook in tijd.

Glaslatjes bij de raamkozijnen vervangen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor glaslatjes. Bij voorbaat dank.

Akoestisch spanplafond monteren

Ik wil vrijblijvend een e-mail offerte ontvangen voor het aanbrengen van een akoestisch spanplafond in een woonkamer van 4 x 7. 8 meter. Het huidige plafond is een strak en goed stucplafond (op gipsplaten) maar ik wil de akoestiek sterk verbeteren voor musiceren en HiFi d.m.v. een akoestisch spanplafond. Dus met aanbrengen akoestisch materiaal in het spanplafond. Het nieuwe plafond mag zo weinig mogelijk worden verlaagd t.o.v. bestaande (niet meer dan maximaal 3 cm en liefst nog minder). Het plafond moet als stucwerk eruit zien, mat zijn (niet glimmend) en zonder verlichting of spotjes. Eventueel als afwerking een plafondlijst rondom van 11 cm plat x 1 cm hoog. Graag wil ik een globale prijsopgave en informatie over het akoestische spanplafond en de dikte ervan. W. Hoogakker