Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gordijnen en rails inmeten en monteren:

Gordijnen en rails inmeten en monteren

Ik zoek een vakman die voor mij rails en gordijnen kan komen inmeten. Ik heb die nodig in mijn woonkamer, bij de voordeur en in 2 slaapkamers. Er hangen nog geen rails. Ik wil hulp bij het bestellen of anders alles laten leveren. Daarna moeten de rails en gordijnen gemonteerd worden. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.
Onze klant uit Zetten (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gordijnen en rails inmeten en monteren uit heel Nederland:

Raamdecoratie aanbrengen en lampen ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Opmeten van gordijnen 3 x, ophangen van de gordijnen en rails (beton) in woonkamer en twee slaapkamers, blinderende raambedekking (plastic folie al in de flat) laten aanbrengen op keuken raam. Ophangen van 2 lampen aan het plafond.

Rails monteren en gordijnen ophangen

Ik wil graag 3 gordijnrails aan mijn betonnen plafond laten bevestigen van 405, 300 en 102 cm lang. Hieraan moeten vervolgens gordijnen worden bevestigd. Dat kan ik niet zelf i.v.m. de ziekte van Parkinson. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Ik moet de gordijnen overigens nog bestellen. De rails kunt u in overleg eventueel meebrengen.

Gordijnen ophangen

Ik wil een aantal gordijnrails laten ophangen, glas gordijnen en overgordijnen. Huiskamer en 2 slaapkamers in totaal 6 rails.

Rails voor gordijnen monteren

Ik ga 6 gordijnrails met verschillende afmeting kopen en wil die graag laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Het gaat om de volgende afmetingen: 2 x 350 cm 1 x 280 cm 1 x 230 cm 1 x 200 cm 1 x 100 cm

Gordijnrails ophangen

Ik wil in de woonkamer over een breedte van 5. 6 meter rails voor gordijnen laten ophangen. (3 ramen en deur, recht van muur tot muur, geen bochten, liefste zonder stop in het midden) Benieuwd wat kosten zijn om dit te laten doen.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Wij willen voor 3 ramen de gordijnen en benodigde rails laten inmeten en na levering van de materialen laten monteren. Wij kopen de materialen zelf bij Gamma.

Behangen en rails monteren

Ik wil een slaapkamer en een woonkamer laten behangen en 2 rails voor gordijnen laten monteren. In de slaapkamer moeten 6 of 7 rollen behang worden aangebracht. In de woonkamer moet eerst het oude behang worden verwijderd en daarna moeten er 12 rollen behang worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gordijnrails en gordijnen ophangen

Ik wil graag gordijnrails laten ophangen (KS rails) Het gaat aan 1 kant om 3. 47 meter en aan de andere kant om 269 plus 270 cm (met daartussen een bocht). Tevens waarschijnlijk nog een extra set rails voor vitrage (maar dan zonder bocht).

Gordijnrails en gordijnen ophangen

Ik zou graag twee gordijnrails (een voor 'onder'gordijnen en een voor een bovengordijn) willen laten ophangen, en de gordijnen daaraan laten bevestigen. De gordijnrails moeten van de woningbeheerder opgehangen worden aan een houten balk aan het plafond. Deze balk is ongeveer 2 a 3 cm dik en ongeveer 190 cm lang. De gordijnen zelf (gamma kant en klaar gordijnen) heb ik reeds in huis, de rails en gordijnhaken ben ik van plan om ook van Gamma aan te schaffen. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.

Inmeten van rails voor gordijnen

Graag wil ik gordijnrails ingemeten en geplaatst hebben voor een ronde erker. Hierbij zou ik gebruik willen maken van de inmeetservice

Partners

Partners van Casius