Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hout in bovenlichten plaatsen en drempels verven:

Hout in bovenlichten plaatsen en drempels verven

We hebben 3 deuren in de gang boven. 1 deur is al gedaan, 2 moeten nog afgemaakt worden. Het glas moet dichtgemaakt worden met hout en in de zelfde kleur geverfd worden als het andere houtwerk. En 2 drempels moeten nog geverfd worden. Een klein beetje houtvuller is nodig. Verder: 1 deur sluit iets te moeilijk (n verband met nieuwe tochtstrips), dat willen we graag laten verhelpen. Uitdaging: We weten niet welke kleur wit het was/is (proberen we nog te achterhalen). Wel dat het wit glans was, op basis van oplosmiddelen. Als een en ander goed loopt zijn er nog een aantal klusjes te doen.
Onze klant uit Wamel (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hout in bovenlichten plaatsen en drempels verven uit heel Nederland:

Kozijnen schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning. Alles is van hout. Op de begane grond gaat het om 3 raamkozijnen, op de eerste verdieping om 4 raamkozijnen en op de tweede verdieping een raamkozijn en een balkondeur. Verder zijn er nog 2 deurposten en bovenlichten en de houten lijsten onder de dakrand.

Dichtmaken van bovenlichten

Ik wil graag de bovenlichten in de hal dichtmaken (met hout of gipsplaat) van twee deuren (toilet en woonkamer deur). Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en hoeveel dit gaat kosten. Het betreft stalen kozijnen met een houten opdekdeur.

Ventilatierooster met HR++ glas in bovenlichten plaatsen

Het gaat hier om 4 bovenlichten: - 1 x formaat circa 84 x 42 cm binnenkant kozijn, is nu enkelglas klepraam - 1 x ca. 79 x 32 cm, is nu enkelglas klepraam - 1 x ca. 80 x 15,5 cm, is nu dubbelglas - 1 x ca. 84 x 19 cm, is nu dubbelglas In deze bovenlichten dienen er zelfregelende ventilatieroosters, DucoLine 23 ZR, ral 9010, geplaatst te worden, op deze wijze hoeven de ramen niet meer open, in combinatie met hr++ dubbel glas. De kozijnen zijn van hout.

Stalen kozijnen met bovenlichten vervangen

Opdracht is: De bovenlichten & stalen kozijnen van de binnendeuren verwijderen. Het zijn er 5 stuks, verdeeld over 2 verdiepingen, en nieuwe kozijnen plaatsen. De nieuw kozijnen en deuren waarschijnlijk van hout. De nieuwe deuren plaatsen. De gehele hal stuken (2/3 verdiepingen. Wanden en plafonds. Er zit nu spachtelputz op de wanden. De hal/overloop schilderen wat gestuct. Graag een gedetailleerde kostenindicatie (materiaal en arbeidsloon, inclusief BTW)

Binnendeuren, kozijnen en bovenlichten plaatsen

Mijn appartement heeft nu aluminium deurkozijnen en bovenlichten. Alle 6 wil ik laten vervangen. Kozijnen, deuren en bovenlichten. Wellicht geen aluminium meer maar hout. Graag een offerte, ik heb geen voorkeur voor stompe of opdekdeuren.

Uitbouw aan een jaren '30 woning bouwen

Ik behartig de zaken van mijn zoon die zijn jaren 30 woning in breda aan de achterzijde over de volledige breedte wil uitbouwen. Afmeting 5. 20 x 3. 00, Achterpui steen en hout. Kozijn openslaande tuindeur met aan weerszjjden een raam. Het geheel voorzien van bovenlichten. Plafondhoogte bestaande bouw 2. 95 Er zal een stalen balk moeten worden ingebracht om de bestaande gevel op te vangen. Platdak uitbouw te voorzien van lichtstraat over gehele breedte (indien mogelijk) Uitbouw glad afstucen. Verwarmijng aanpassen, Electra aanleggen

Kozijnen laten maken en plaatsen

Wij zijn op de begane grond toe aan nieuwe kozijnen. Ik heb foto's toegevoegd. Het gaat om de kozijnen rechts van de deur met daarbij nr 2 (het kozijn dat in 3-en verdeeld is) en het kozijn op de andere foto dat uit 1 raam bestaat. De foto van het hele huis is alleen om te laten zien wat 'de situatie ter plaatse' is. Bij deze klus horen ook de raampjes erboven (zijn nu aan de buitenkant afgetimmerd) en om nieuwe houten beplating. Die beplating zit er om te verdoezelen dat het niet netjes is uitgebroken (indeling is ooit anders geweest maar dat is een verbouwing van vorige eigenaren geweest). Afmetingen ter indicatie: Bovenlichten (die je op de binnenfoto's ziet zijn qua glas ongeveer 28 cm hoog) Hoogte van het andere glas is ongeveer 157 cm Breedte van het glas in het 'kozijn in 3-en' is ongeveer 102-84-102 cm Breedte van het glas in het kozijn in 1-en is ongeveer 131 cm We zoeken een firma die de kozijnen kan maken én plaatsen. Graag zo compleet mogelijke prijsopgave. Op basis van de aantrekkelijkste offerte (prijs, tijd, vakmanschap) nodigen we een partij uit die het komt opmeten. Komt dit overeen met het voorstel dan kunnen we van start (of we nodigen toch nog de nummer 2 of 3 uit). We willen graag echt hout. Graag advies welke soort een lange levensduur heeft. Het is een lawaaierige straat, dus graag glas met hoge geluidsisolatiewaarde. Alvast hartelijk dank voor uw moeite en tijd! Bellen alleen na 11. 00 uur!

Opdekdeuren en kozijnen vervangen

Ik wil graag 6 opdekdeuren inclusief de kozijnen van die deuren laten vervangen door kozijnen met stompe deuren. Dit mogen weer kunststof deuren en metalen kozijnen zijn maar houten deuren en kozijnen is ook mogelijk. De bovenlichten moeten blijven omdat het anders misschien te duur gaat worden. Graag een prijs voor het vervangen met metaal/kunststof en met hout.

Houten deurkozijnen plaatsen en bovenlichten dichtmaken

Voor onze nieuwbouw woning willen we de bovenlichten laten dichtmaken. De kozijnen laat ik graag vervangen door hout en stompe houten deuren plaatsen. Het gaat hierbij om 8 deuren in houten kozijnen. Vanaf de bouw worden er geen kozijnen geplaatst. Er zijn alleen uitsparingen voor kozijnen met bovenlicht. Beneden: sierdeur met glas in de hal, in de woonkamer sierdeuren in dezelfde stijl, deur zonder glas bij de trapkast, toilet en meterkast. Boven: goedkope houten deuren van 93 cm breed Bij alle 8 deuren moet het bovenlicht weggewerkt worden. Zodanig dat het gelijk loopt met de muren. Muren worden 'behangklaar' opgeleverd, daarna laten we het hele huis nog stuken. Heeft u een indicatie voor me van de kosten? De oplevering zal rond 1 februari zijn.

Verfwerk aan woning laten herstellen

Het gaat om een bovenwoning (1910) waar we onze ramen gaan voorzien van dubbelglas. Als gevolg van deze ingrepen moet het verfwerk hersteld worden. Overig verfwerk staat er nog goed bij maar moet wel gecontroleerd en opgeschuurd + gelakt worden. Verfwerk daklijst is beschadigd door lekkage. Een steiger is dus echt nodig. Achter ook controle van bestaand verfwerk, liggende delen moeten echt aangepakt worden, overige delen staan er nog goed bij. - voorkant betreft 1 voordeur + bovenlicht - 1ste verdieping 1 raam, 1 openslaande deur naar overdekt balkon (ook van hout) + 2 zijramen, incl. Bovenlichten met glas-in-lood. - 2e verdieping: 3 ramen. Daklijst. - achterkant betreft 1 openslaande deur + 2 zijramen + bovenlichten, 1 terrasdeur + raam + bovenlicht.