Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor behangen en laminaat leggen:

Behangen en laminaat leggen

Ik wil 1 kamer laten behangen. Hoogte kamer 2. 40 m twee muren van 2. 80 m en een muur van 1. 20 m en 1 muur van 0. 96 m. 1 muur van 2. 80m met effen vliesbehang en de rest met patroon (32/16) vliesbehang. Dezelfde kamer laminaat leggen (6m2) met ondervloer en staande plinten. Materiaal is in mijn bezit.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen en laminaat leggen uit heel Nederland:

Herstelofferte voor waterschade aan laminaat en behang

Naar aanleiding van een waterschade: 15 m2 laminaat leggen + ondervloer sausen wanden kamer opnieuw behangen Ook de kamer leeghalen en een kast + bed uit elkaar

Nieuwbouwwoning stucen en behangen

Ik wil graag een offerte bij u opvragen voor wandafwerking in onze woning. De woning wordt volgend jaar maart/ april opgeleverd en staat in Poeldijk (gemeente Westland). We willen op de begane grond de wanden en het plafond glad gestuct en geverfd hebben. Op de 1ste en 2e verdieping behang (en eventueel verven) Het behang moet gewoon glad zijn (geen structuur). Ik heb in de bijlage een plattegrond van de woning en een berekening van het aantal vierkante meters. (berekening heb ik zelf gemaakt, weet dus niet zeker of dit 100% klopt). De vloeren op de begane grond worden betegeld, en op de verdiepingen komt laminaat. De vloerenlegger zal de wanden ook voorzien van muurplinten. Kunt u mij een prijsopgave doen van bovenstaande werkzaamheden? Ook horen wij graag als u bijv andere ideen heeft voor de wandafwerking (bijv latex spuiten) voor ons is belangrijk dat de muren strak en glad worden opgeleverd. Alvast Bedankt. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en Afspuiten latex

Behangen en laminaat leggen

Ik wil graag de gang opnieuw laten behangen en laminaat laten leggen. Het betreft 7 rollen behang en de afmetingen zijn 2.50 bij 4 meter. Het te leggen oppervlakte van het laminaat bedraagt 1.50 meter bij 3 meter inclusief de plinten. Alle materialen schaft de klant zelf aan.

Behangen, schilderen en laminaat leggen

Mijn vriend en ik hebben net een nieuw appartement gehuurd. Door tijdgebrek willen wij graag alles laten doen. Het gaat dan om ongeveer 60 m2 laminaat, 110 m2 behang (waarvan 8 m2 met print), 70 m2 plafond witten (iets minder) en eventueel deuren en kozijnen wit verven (8 deuren en zo'n 30 m2 raam). We hebben alle materialen (verf en vloer) in bezit. Nu waren we benieuwd hoeveel dat zou gaan kosten. Zouden de kosten eventueel per klus opgedeeld kunnen worden?

Laminaat leggen, behangen en schilderen

Ik wil laminaat leggen op een oppervlak van ongeveer 70 m2 en glasvezel behang plaatsen over dezelfde oppervlakte en schilderen.

Behangen en laminaat leggen

Graag wil ik laminaat laten leggen en behangen Laminaat leggen 40 m2 En behangen in huiskamer

Behangen of wandpanelen plaatsen, laminaat leggen en lampen ophangen

Glasweefselbehang of wandpanelen plaatsen en laminaat vloer leggen, lampen ophangen.

Laminaat ophalen en leggen

Ik wil c.a. 65 m2 laminaat laten leggen, incl. plinten en ondervloer. Indien mogelijk binnen 1 week laten leggen (huis is nu kaal, kan nog niet in gewoond worden). Het is een appartement op de 2e etage van een flatgebouw (lift aanwezig). Graag zou ik eventueel ook de ruimte willen laten behangen (met volgens mij renovlies behang), zo'n 50 m2.

Huis laten opknappen

Wat kost het schilderen behangen en compleet nieuwe laminaat vloer laten leggen? Huis is ongeveer 60 m2. Materiaal in overleg met vakman. Moeten onze spullen er dan uit?

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Wij gaan verhuizen en zijn op dit moment aan het behangen en schilderen. Als dat over enkele weken klaar is, willen we er ongeveer 55 tot 60 m² laminaat met ondervloer en plinten laten leggen in 4 kamers. We weten nog niet of het platte of hoge plinten moeten worden. We hebben het materiaal nog niet gekocht. We willen graag uw advies en prijsopgave. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de materialen.

Partners

Partners van Casius