Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor behangen en laminaat leggen:

Behangen en laminaat leggen

Ik wil 1 kamer laten behangen. Hoogte kamer 2. 40 m twee muren van 2. 80 m en een muur van 1. 20 m en 1 muur van 0. 96 m. 1 muur van 2. 80m met effen vliesbehang en de rest met patroon (32/16) vliesbehang. Dezelfde kamer laminaat leggen (6m2) met ondervloer en staande plinten. Materiaal is in mijn bezit.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen en laminaat leggen uit heel Nederland:

Behang en laminaat leggen

Ik wil graag de gang opnieuw behangen en laminaat leggen. Het betreft 7 rollen behang en 2,50 br x 4,00 l en 1,50 br bij 3,00 l laminaat + plinten. Alle materialen schaf ik zelf aan.

Behangen, schilderen en laminaat leggen

Mijn vriend en ik hebben net een nieuw appartement gehuurd. Door tijdgebrek willen wij graag alles laten doen. Het gaat dan om ongeveer 60 m2 laminaat, 110 m2 behang (waarvan 8 m2 met print), 70 m2 plafond witten (iets minder) en eventueel deuren en kozijnen wit verven (8 deuren en zo'n 30 m2 raam). We hebben alle materialen (verf en vloer) in bezit. Nu waren we benieuwd hoeveel dat zou gaan kosten. Zouden de kosten eventueel per klus opgedeeld kunnen worden?

Laminaat leggen, behangen en schilderen

Ik wil laminaat leggen op een oppervlak van ongeveer 70 m2 en glasvezel behang plaatsen over dezelfde oppervlakte en schilderen.

Behangen en laminaat leggen

Graag wil ik laminaat laten leggen en behangen Laminaat leggen 40 m2 En behangen in huiskamer

Behangen of wandpanelen plaatsen, laminaat leggen en lampen ophangen

Glasweefselbehang of wandpanelen plaatsen en laminaat vloer leggen, lampen ophangen.

Laminaat ophalen en leggen

Ik wil c.a. 65 m2 laminaat laten leggen, incl. plinten en ondervloer. Indien mogelijk binnen 1 week laten leggen (huis is nu kaal, kan nog niet in gewoond worden). Het is een appartement op de 2e etage van een flatgebouw (lift aanwezig). Graag zou ik eventueel ook de ruimte willen laten behangen (met volgens mij renovlies behang), zo'n 50 m2.

Huis laten opknappen

Wat kost het schilderen behangen en compleet nieuwe laminaat vloer laten leggen? Huis is ongeveer 60 m2. Materiaal in overleg met vakman. Moeten onze spullen er dan uit?

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Wij gaan verhuizen en zijn op dit moment aan het behangen en schilderen. Als dat over enkele weken klaar is, willen we er ongeveer 55 tot 60 m² laminaat met ondervloer en plinten laten leggen in 4 kamers. We weten nog niet of het platte of hoge plinten moeten worden. We hebben het materiaal nog niet gekocht. We willen graag uw advies en prijsopgave. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de materialen.

Slaapkamer behangen en laminaat leggen in gehele woning

Ik wil een slaapkamer eerst behangen (13.2 m2) dan in dezelfde kamer de laminaat leggen en de rest van het huis. Ook laminaat leggen (ongeveer 52 m2 totaal), de laminaat is voor het hele huis zelfde kleur. Graag wil ik mij laten adviseren in mogelijkheden van vloeren. Ik wil best wat meer betalen voor goede kwaliteit. Witte kleur. Behang ga ik zelf halen. Oude laminaat haal ik er zelf uit. In de gang zit een kleine verzakking, wellicht dat hier ook even naar gekeken kan worden.

Behangen en laminaat leggen

Ik wil de muren van mijn huis (bouwjaar 1967) laten behangen. Het is een eengezinswoning met drie verdiepingen. Ruw geschat is het ongeveer 60 m2. De muren zijn behangklaar en we willen vliesbehang of structuurbehang, zolang het resultaat maar een gladde muur is. Eventueel leggen van 80 m2 laminaat. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius