Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Vuren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Vuren heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Vuren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Vuren of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vuren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer plafonds van zeventig appartementen vervangen, badkamer renoveren, het stucen van alle wanden in een nieuwbouwwoning, dakteras omtoveren tot tuinkamer, trap verplaatsen en draagmuren doorbreken, zwevend plafond realiseren om lucht en geluid te isoleren, badkamer renoveren, realiseren van een dubbele glazen deur, laminaat leggen, vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie, betonvloer storten, een plafond verlagen en isoleren, wC vervangen, gasslang vervangen en gipsplaat plafond plaatsen, realiseren van een overkapping over onze vlonder, renoveren van de badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Vuren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vuren:

Lampen monteren

Ik wil twee nieuwe (Praxis) plafondlampen laten ophangen in de woonkamer. Lamp 1: De oude lamp boven de eettafel moet eerst verwijderd worden. Dat hoort ook bij de klus. De nieuwe tafellamp is een lamp met drie grote glazen bollen met leds die aan een plafondbalkje (66 cm lang) komen te hangen. Pluggen en schroeven zitten erbij. Lamp 2: De 2e lamp komt op een plek waar nu nog niets hangt. Stroomaansluiting is er natuurlijk. Ik kan eventueel assisteren: oude lamp aannemen, nieuwe bollen aangeven et cetera.

Reparatie plafond

Wij zoeken iemand die een kleine reparatie aan het plafond kan verrichten. Wij hebben hier een wandje tussenuit gehaald, waardoor nu een stuk openstaat. Benodigdheden hiervoor zelf verzorgen.

Timmer- en schilderwerk in en om huis laten doen

Op 2 september ontvangen wij de sleutel van de door ons gekochte dijkwoning. Daar moeten een aantal klussen gedaan worden voordat we eind september verhuizen. Het gaat om timmer- en schilderwerk. Er moeten 3 traphekjes worden geplaatst bij een binnentrap. Er moet een tuinhekje met poort worden geplaatst en een traphekje bij een ijzeren buitentrap. Verder moeten er stellingen op maat worden gemaakt in twee bergruimtes, moet er een nis worden omgebouwd tot kast en moet er een maatwerk leuning gemonteerd worden bij de trap van de dijk naar de woning. Ook willen we een inbouw slaapkamerkast laten demonteren en later laten terugplaatsen met een kleine aanpassing. Het schilderwerk bestaat uit het schilderen van 4 wanden en het opknappen / bijwerken van een aantal vervuilde muren bij afzuigpunten. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Keerwand laten storten

Keerwand storten om mesthoop van 24 meter lang en 1.40 meter hoog. Het gaat om het plaatsen, de bekisting en het beton storten. Betreft een hobby boerderij, die makkelijk bereikbaar is.

Middennaad doek knikarmscherm herstellen

Middennaad los van doek knikarmscherm, is dit te herstellen.