Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Twello te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Twello heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Twello u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Twello of directe omgeving.

29 klanten uit Twello bevelen een bij Casius in Twello aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Twello bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, schutting op maat maken x2, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Twello staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Twello:

Badkamertegels schilderen

Graag zou ik de mogelijkheden en de kosten willen weten voor het schilderen van de tegels van de badkamer. De oppervlakte zal ongeveer 16 m2 zijn.

Roljaloezieën in slaapkamer ophangen

Ik wil graag 4 roljaloezien in de kamer laten ophangen.

Douchecabine en poortdeur monteren

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen. Ik heb een reclame gezien in de folder van jullie (Bruynzeel douche-cabine 189 x 90 x 90 voor €281,25). En ik wil ook de portdeur voor achtertuin vervangen. De afmeting weet ik niet. Ik wil graag weten de kosten.

Plaatsen van een spanplafond

Ik wil een spanplafond laten installeren in mijn badkamer. In dit spanplafond dienen ook een aantal inbouwspots gemonteerd te worden. Materialen heb ik in mijn bezit. Afvoer van het afval wordt door de klant. het plafond is 2,5 meter bij 1,85 meter

Spanplafond op de begane grond aanbrengen

Ik wil graag een spanplafond aan laten brengen in onze nieuwbouwwoning. Ik wil graag een wit, mat plafond met spotjes. Afmetingen van de bijkeuken zijn 2.5 x 2.60 meter, de keuken is 6 x 5 meter(+2 spotjes), de woonkamer is 4 x 6 meter (+2 spotjes), de gang is 6 x 1.20 meter (+3 spotjes) en de toiletruimte is 1.40 x 1 meter (+1 spotje). De woning wordt naar verwachting in mei opgeleverd.

Bielzen uit de tuin verwijderen en afvoeren

Er moet ongeveer 20 meter biels verwijderd en afgevoerd. Het zijn oude en deels verrotte bielzen die als tuinbank zijn geplaatst. Het moet redelijk snel gebeuren.

Spanplafond in de huiskamer

Woonkamer 6 meter breed bij 5.23 meter lang wat met een sprong vervolgd wordt in 4 meter breed bij 3.13 meter lang totaal 40 m2. Zie bijlage plattegrond waarbij bij de trap een uitsparing komt omdat deze rondom wordt afgetimmerd.

Zonwering inmeten en plaatsen

Ik wil graag hulp bij het inmeten en plaatsen van zonweringen voor keukendeur/raam en kamerraam. Het gaat om 2 zonweringen, deze zijn nog niet aangeschaft. De afmetingen zijn onbekend, hier heb ik hulp bij nodig.

Gat boren voor de afzuigkap

Het gat in de gevel, voor de afzuigkap, zit op de verkeerde plek voor de nieuwe keuken. Deze opening moet opnieuw geboord worden en het andere gat moet gedicht worden.

Zonwering monteren op de begane grond

Zonwering op begane grond monteren. Voor en achterzijde. Ook moet het elektrisch worden aangesloten zodat ze beiden met dezelfde afstandsbediening zijn te bedienen. Voor zover ik het zelf heb opgemeten moeten ze aan beide zijdes passen.

Schaduwdoek plaatsen

Via de site hebben we diverse mogelijkheden bekeken en onze voorkeur gaat uit naar het Coolfit schaduwdoek 5x5x7.10 maar we vragen ons af of het past en hoe het het beste gemonteerd kan worden. Uiteraard is daarnaast de vraag wat de kosten zijn van het doek incl montage. Het is bedoeld voor een terras van ongeveer 7 x 7 meter. Doek kunnen we zo mogelijk via Nesling kopen.

Daklijst en afdeklatjes vervangen

Vervangen daklijst aan zijkant van twee-onder-één-kap woning. Vervangen afdeklatjes raamkozijnen voor- en achterkant woning.

Deel renovatie dakgoot

We willen delen van de houten onderkant van onze houten dakgoten laten vervangen. 4 kopse kanten waarvan 2 erg rot en de andere twee deels rot. Rotte plekken zijn niet groter dan 1 meter.

6 stoelen (merk: pastoe) stofferen, ...

6 stoelen (merk: pastoe) stofferen, waarvan 2 met armleuning. Ongeveer een meter stof nodig voor 1 stoel. Stof kunnen we aanleveren.