Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hordeur installeren:

Hordeur installeren

We zijn bezig geweest om een rolhor te installeren in ons huis. Echter wil de rolhor bij het uitschuiven van het gaas niet op zijn plek blijven staan. Dus dat gaasdoek wordt vastgezet.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hordeur installeren uit heel Nederland:

Hordeur installeren

Ik wil in het bedrijf waar ik werk een deurhor vervangen. De oude is stuk en ik zou graag een nieuwe willen laten installeren. We hebben een houten kozijn. Betreft gewoon een standaard deur. Ik heb nu een Hamstra hor, type 06.

Plissé hordeur bij de schuifpui laten installeren

Ik wil een plissé hordeur bij mijn schuifpui laten installeren. De hordeur is nog niet aangeschaft. De afmetingen zullen globaal 1.40 meter bij 1.90 meter zijn.

Diverse horren installeren

Ik wil graag voor drie ramen horen geplaatst hebben en bij de achterdeur een hordeur.

Hordeur installeren

Installeren van een plissé hor in de balkondeur. Binnenkozijn maten: breedte is 85 cm en de hoogte is 205 cm.

Hordeur monteren

Ik kom niet uit de beschrijving en zou het fijn vinden als iemand voor mij de hordeur verder zou installeren. De onder en bovenrand zijn op maat, maar de rest is mij niet duidelijk. Betreft een bruynzeel plissé hordeur maxx. Graag ontvang ik per email een prijsindicatie.

Bruynzeel plissé hordeur installeren

Mijn moeder heeft recent een Bruynzeel plissé hordeur gekocht bij Praxis. Het plaatsen vinden we toch wel ingewikkeld en willen we graag vakkundig laten verzorgen. Wij ontvangen graag vooraf een prijsindicatie.

Installeren van een Maxx lamellen hordeur

Het betreft het in elkaar zetten van een lamellen hordeur en ook graag ophangen.

Hordeur aanpassen en monteren

Ik wil graag een hordeur laten monteren en installeren. Bij Praxis ga ik de Plus hordeur kopen van 215 x 100 cm. De deurbreedte is 88 cm, dus dit dient nog wel aangepast te worden.

Nieuwe rolhordeur installeren

Een oude rolhordeur verwijderen en een nieuwe hordeur plaatsen.

Screen en hordeur opmeten en installeren

Wij zijn geinteresseerd in een terrasoverkapping/zonnescherm Madeira Limited edition, bestaande uit een screen en een plissehordeur. Breedte 5,5 meter bij 4 meter uitval, aan het uiteinde betonnen poeren in de grond. We hebben een goede offerte voor de levering van de materialen maar zoeken een vakman voor het inmeten (het screen) en het monteren. Graag willen wij weten wie dat kan en wat dat gaat kosten.