Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hordeur installeren:

Hordeur installeren

We zijn bezig geweest om een rolhor te installeren in ons huis. Echter wil de rolhor bij het uitschuiven van het gaas niet op zijn plek blijven staan. Dus dat gaasdoek wordt vastgezet.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hordeur installeren uit heel Nederland:

Hor monteren

Ik wil graag een plissé hordeur van Bruynzeel (gekocht bij de Gamma) laten installeren in ons kunststof kozijn. De hordeur is 100 bij 199 cm.

Hordeur repareren

Wij hebben een hordeur bij de Praxis gekocht. De bruynzeel plissehordeur 700 serie. Wij hebben geprobeerd deze te installeren, maar ergens doen we iets verkeerd en inmiddels weten we niet meer wat we kunnen doen. De afmetingen zijn

Deurhorren plaatsen

Wij hebben een rolhordeur in de winkel van Praxis besteld. Graag willen wij de hordeur van 1.20 meter hoog en 90 cm breed laten installeren door een vakman.

Hordeur installeren

Ik wil in het bedrijf waar ik werk een deurhor vervangen. De oude is stuk en ik zou graag een nieuwe willen laten installeren. We hebben een houten kozijn. Betreft gewoon een standaard deur. Ik heb nu een Hamstra hor, type 06.

Plissé hordeur bij de schuifpui laten installeren

Ik wil een plissé hordeur bij mijn schuifpui laten installeren. De hordeur is nog niet aangeschaft. De afmetingen zullen globaal 1.40 meter bij 1.90 meter zijn.

Hordeur installeren

Installeren van een plissé hor in de balkondeur. Binnenkozijn maten: breedte is 85 cm en de hoogte is 205 cm.

Hordeur monteren

Ik kom niet uit de beschrijving en zou het fijn vinden als iemand voor mij de hordeur verder zou installeren. De onder en bovenrand zijn op maat, maar de rest is mij niet duidelijk. Betreft een bruynzeel plissé hordeur maxx. Graag ontvang ik per email een prijsindicatie.

Bruynzeel plissé hordeur installeren

Mijn moeder heeft recent een Bruynzeel plissé hordeur gekocht bij Praxis. Het plaatsen vinden we toch wel ingewikkeld en willen we graag vakkundig laten verzorgen. Wij ontvangen graag vooraf een prijsindicatie.

Installeren van een Maxx lamellen hordeur

Het betreft het in elkaar zetten van een lamellen hordeur en ook graag ophangen.

Hordeur aanpassen en monteren

Ik wil graag een hordeur laten monteren en installeren. Bij Praxis ga ik de Plus hordeur kopen van 215 x 100 cm. De deurbreedte is 88 cm, dus dit dient nog wel aangepast te worden.