Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Tiel of directe omgeving.

391 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tiel:

Electra en inbouw apparatuur installeren

Zelf ben ik van plan mijn gaskookplaat in m’n keuken te vervangen door een inductie. Daar dienen wat aanpassingen te worden gedaan. Voor zover ik weet een meerfase aansluiting en wat veranderingen in mijn groepenkast. Ook wil ik vragen of u, de door mij aangeschafte inductie en evt. elektrische oven, kunt installeren. Graag uw antwoord en offertes. Bij voorkeur eerst contacten via mail nvhzoelen@gmail.com of 0618145911. Uiteraard wil ik eerst weten wat de mogelijkheden en kosten zijn. B.v.d.

Schutting plaatsen 7,5 m2

Ik wil graag een standaard schutting laten plaatsen in de achtertuin. Het gaat om 7,5 m2. Eventueel incl slopen en afvoeren van de bestaande schutting. Ik ben van plan zelf de schutting aan te schaffen.

Ophangen van twee rolgordijnen

Ik wil twee rolgordijnen laten ophangen. Het betreft een gordijn van breed 298 cm en hoog 183 cm en een gordijn van breed 282 en hoog 183. De gordijnen moeten nog gemaakt worden en de levering kan wel 3 weken duren

Kleine klussen in huis laten doen

Wij hebben een nieuwe keuken gekregen en er dienen kleine delen laminaat gelegd te worden. Dit zal bij elkaar ongeveer 2 m2 zijn. Verder moet er nog een buitenlamp en een keukenwandrek gemonteerd worden.

Plafondventilator Ravenna ophangen

Plafondventilator monteren.

Kapot zonnescherm naar milieustraat afvoeren

Wegens een harde windstoot is onze zonnewering omlaag gevallen. Wij hebben het volledig van de muur gedemonteerd en opgeruimd, maar kunnen het niet zelf naar de dichtstbijzijnde mileau straat afvoeren. Hij is ong 8 meter lang.

Zonwering plaatsen

Betreft een terrasscherm van 5 meter breed en uitval 3 meter. Moet nog besteld worden. Begane grond achterzijde huis, heeft er al 1 gehangen zelfde afmeting. Betreft motorloos en draaibediening handmatig.

Rolgordijnen inmeten en monteren

Inmeten en plaatsen van rolgordijnen

Kledingkast in elkaar laten zetten

Wij willen onze kledingkast na ontvangst in elkaar laten zetten.

Hordeur installeren

We zijn bezig geweest om een rolhor te installeren in ons huis. Echter wil de rolhor bij het uitschuiven van het gaas niet op zijn plek blijven staan. Dus dat gaasdoek wordt vastgezet.

Schapdragers ophangen

Graag een paar gaten boren en schappen ophangen. Het zijn blinde schapdragers van het merk Duraline, ik heb een compleet systeem bij de Praxis aangeschaft. Het is maar een kleine klus, maar wij kunnen dit helaas niet zelf. Zou u contact kunnen opnemen om de details te bespreken?

Bokszak ophangen en advies over raam

Ik wil graag op zolder een bokszak ophangen van ongeveer 50 KG. Dit wil ik graag door een vakman laten doen. Mijn 2e vraag is de volgende: Wij hebben een raam wat gewoon vast zit, maar daar willen we een draairaam van laten maken, dan wel vervangen. Het raam is ongeveer 60 cm breed bij 130 cm hoog. Graag wil ik weten of dit überhaupt mogelijk is.

Monteren knikarm zonwering

Ik wil een zonwering laten monteren in de achtertuin.

Behang en radiator monteren

Ik wil vliesbehang en een radiator laten monteren. 1. Behang monteren: Het gaat om 3 muren naast elkaar. Afmeting muur 1: 391 cm x 243 cm Afmeting muur 2: 220 cm x 243 cm Afmeting muur 3: 136 cm x 243 cm Er is geen behang aanwezig, de muren zijn ongeveer een jaar geleden wit geverfd. 2. Oude radiator verwijderen en een nieuwe plaatsen. De oude radiator is een hoog model, de nieuwe radiator word een laag model.

Behang aanbrengen en radiator monteren

Ik wil vliesbehang en een radiator laten monteren. 1. Behang monteren: Het gaat om 3 muren naast elkaar. Afmeting muur 1: 391 cm x 243 cm Afmeting muur 2: 220 cm x 243 cm Afmeting muur 3: 136 cm x 243 cm 2. Oude radiator verwijderen en een nieuwe plaatsen.

Gaatje boren en sleufje frezen

Ik wil graag een gat in een spouwmuur (twee keer stenen) laten boren voor een afzuigkap (150 mm) en een geultje voor een elektroleiding laten frezen in de binnenmuur (ongeveer 1 meter lang, en zo stofvrij mogelijk). Graag zou ik willen weten wat dat kost en op wat voor termijn het uitgevoerd kan worden. Het moet voor 15 november gedaan zijn, dan komt de nieuwe keuken.

Houten dakranden schoonmaken

Houten dakranden aan voor, zij en achterkant schoonmaken.

Kroonluchter installeren

Ik heb een kroonluchter die moet in de woonkamer worden opgehangen en een nieuwe schakelaar moet worden aangesloten op de kroon.

Linnenkasten en een eendeurs kast monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren van twee 2-deurs linnenkasten van het merk "Tim" en een 1-deurs kast, ook van het merk "Tim" van de Gamma.

Markies ophangen op de eerste verdieping

Het ophangen van de markies 2.7 meter breed op de eerste verdieping

Zonnenscherm ophangen

Ik wil deze week een zonnescherm bij de Gamma kopen van 300 cm breed. Graag wil ik weten wat het kost deze op te laten hangen door de Gamma montage service.

Spanplafond in de badkamer laten monteren

Wij willen graag een spanplafond laten monteren in onze bestaande badkamer. Op dit moment zitten er lamellen aan het plafond. De aansluiting voor 2 lichtpunten zijn reeds aanwezig. De badkamer is 3 meter lang en 2 meter breedt, dus kleine badkamer. Ook moet er een nieuw kantelraam worden geplaatst in de badkamer, kunststof. Graag eerste reactie per mail.

Spanplafond in badkamer maken

Onze badkamer is nu helemaal klaar, op het plafond na. Wij willen hier graag een spanplafond laten plaatsen in een matte uitvoering met 4 lichtpunten. De badkamer heeft een afmeting van 320 x 230 cm. De wanden zijn tot ongeveer 3 cm vanaf het huidige kanaalplaatplafond betegeld. Graag ontvangen wij vooraf een prijsindicatie voor de totale kosten voor levering en plaatsing van het spanplafond.

Knikarmscherm vervangen

Ik wil graag een handmatig bediend knikarmscherm vervangen door een elektrisch scherm. Locatie is een flat, appartement ligt gelegen op de 2e verdieping. Er is een steiger nodig om het zonnescherm te monteren. Graag een offerte inclusief de nieuwe zonwering, het verwijderen en afvoeren van de oude zonwering en het plaatsen.

Appartement sauzen en flexxfloors laten leggen

Ik wil mijn appartement van 75 m2 laten sauzen, de muren zijn reeds gestuukt. Ook wil ik flexxfloors met plak achterkant laten leggen op een oppervlakte van 75 m2. De flexxfloors en de verf is al aangeschaft.