Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor wasemkap monteren:

Wasemkap monteren

Onze RVS Atag-wandschouw type Centur is 14 jaar oud en moet worden vervangen. We vragen dus offerte aan om deze gelijkwaardig te vervangen door een Bosch type DWP 96BC50, plus deze te monteren.
Onze klant uit Putten (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wasemkap monteren uit heel Nederland:

Elektra verplaatsen en infrezen in een betonmuur

Offerte voor het verplaatsen van electra in een woning met verscheidene betonmuren. Lastig om te frezen wellicht. Tijdstip: 19 (vanaf 10. 00u), 20 en 21 februari 2018. Bijlagen: - Oorspronkelijke tekening van de aansluitpunten: 5717896b9aing en de gewenste tekening met electrapunten: TT_Hendriks_Amsterdam_29617. - Foto 1 en Foto 2 van de huidige situatie - Foto keuken van definitieve situatie keuken Werkzaamheden: Verplaatsen en in de muur frezen van de volgende electra: A: Combi magnetron Van 800 / h 100 naar 2240 / h 700 B: Koelkast Van loze leiding 1675 / h 100 naar 2870 / h 100 (Loze leiding vullen en WCD monteren) C: Vaatwasser Van 2100 / h 100 naar 5920 / h 700 D: Wasemkap Van 3250 / h 2200 naar 4220 / h 2350 E: WCD 1 Naar 3520 / h 1200 F: WCD 2 Naar 5220 / h 1200 G: WCD 3 Naar 6740 / h 1200 H: Perilex kookplaat Van 3300 / h 100 naar 4670 h 410 I: WCD 4 Naar hoogte 900, gelijke locatie.

Wasemkap monteren

Ik wil een wasemkap laten ophangen en aansluiten. De klant gaat zelf de wasemkap aanschaffen. De klant wil graag geïnformeerd worden over wat voor soort wasemkap zij moet kopen.

Wasemkap ophangen en andere montageklussen

Ik zoek een vakman voor een paar klussen in mijn woning. Ik wil een wasemkap laten ophangen en eventueel een achterwand voor een kast laten monteren. Ook wil ik een railset voor plankendragers laten monteren. De 1e klus is het belangrijkst, die laat ik graag snel verzorgen. Voor het overige werk is er geen haast bij. Ik heb geen email, daarom graag even bellen voor een afspraak. Het opgegeven email-adres is van de Praxis waar ik geholpen ben met het plaatsen van deze aanvraag.

Diverse klussen in een bed & breakfast

Wij hebben een klusser nodig om een loszittende toiletbril vast te zetten, 2 kluisjes monteren, sproeiinstallatie van de tuin afkoppelen, accu vervangen noodverlichting en een wasemkap afvoer aanleggen

Keuken verhuizen

Ik wil een bestaande keuken inclusief apparatuur laten verhuizen vanuit mijn appartement in IJburg naar een nieuwbouw woning in Nederhorst den Berg. Dit houdt dus in zowel demonteren als verhuizen en wederopbouw in de nieuwe locatie. De indeling van de keuken in de nieuwe locatie is 1:1 hetzelfde. De keuken heeft 6 kasten, 3 zij/steunwanden, een 2-delig werkblad van dun composiet (1 cm dikte), 4 inbouw apparaten (oven, kookplaat, vaatwasser, koel/vrieskast) wasemkap aan muur en spoelbak/kraan. De keuken is recht van uitvoering met een lengte van 4,30 meter en diepte 0,65 meter. Ik verneem graag uw gespecificeerde prijsopgave voor deze werkzaamheden. Het is voor ongeveer over 1 jaar. Voor het verhuizen zelf kan ik het mogelijk ook overlaten aan een verhuisbedrijf. Dan gaat het om het demonteren en monteren van de keuken.

Spanplafond in de keuken monteren

Er komt een nieuwe keuken waar wij een spanplafond willen laten plaatsen. De keuken loopt over naar het woonkamergedeelte, huidige plafond loopt door. De afmetingen voor het plafond zijn 2.15 x 2.80 meter. Er komt een wasemkap met een kolom richting plafond.

Douchecabine, wasemkap en keukenkastje monteren

Het betreft een aanvraag voor het plaatsen van glazen douchewanden op de vloer, het plaatsen van een wasemkap en hierboven een keukenkastje.

Vlakke inbouw afzuigkap vervangen

Onze AEG vlakke inbouw afzuigkap is kapot en deze moet vervangen worden. De afzuigkap is ingebouwd onder het keukenkastje met een directe afvoer naar buiten. Merknaam en nr. AEG vlakscherm wasemkap nr. 710D-W,: 4 snelheden 1 motor met een afmeting van 355 cm3 uit het jaar 1997. Graag wil ik een soortgelijke of dezelfde als nieuwe afzuigkap. Gaat dus om het verwijderen van de oude afzuigkap en het monteren en eventueel ook leveren van de nieuwe.

Keuken klaar maken voor nieuwe keuken

Mijn inbouwkeuken moet gedemonteerd worden en hierna moet de ruimte klaargemaakt worden voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Keuken is 2.75 meter breed, heeft een kleine tegelwand, keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasser en koel/diepvriescombinatie. Leidingwerk hoeft niet of nauwelijks verlegd te worden. Na woensdag is er een plan voor het leidingwerk aanwezig. De nieuwe keuken zullen ze wel monteren maar niet installeren. Dat moet dan ook meegenomen worden. Ben bezig de oude keuken te verkopen. Als dat lukt dan moet de huidige keuken er netjes uitgehaald worden. Graag even bellen voor een eerste indicatie.

Gevelafvoer maken voor de wasemkap

Wasemkap dient aangesloten te worden op gevel afvoer. De vorige wasemkap was aangesloten op mechanische ventilatie. Nu afzuigkap met motor. Gat maken in binnenmuur met spouw en gemetselde buitengevel. Kap monteren. Afvoer wasemkap daarop aansluiten. De bestaande afvoer (kap) naar mechanische ventilatie verwijderen. Muur en gestuct plafond egaliseren.