Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Putten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Putten heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Putten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Putten of directe omgeving.

82 klanten uit Putten bevelen een bij Casius in Putten aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Putten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Putten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Putten:

Wasemkap monteren

Onze RVS Atag-wandschouw type Centur is 14 jaar oud en moet worden vervangen. We vragen dus offerte aan om deze gelijkwaardig te vervangen door een Bosch type DWP 96BC50, plus deze te monteren.

Wastafel plaatsen

Wastafel aansluiten met kraan.

3-deurs Kim garderobekast monteren

Kunt u voor mij de Garderobekast Kim 3-deurs gelamineerd spaanplaat eiken monteren voor a.s. zaterdag 7 juli?! In afwachting van uw reactie,

Stacaravan laten slopen en alles afvoeren

Het betreft een houten stacaravan 8 x 3 meter met een aanbouw van circa 4 x 2 en 3 x 1,5 meter Daarnaast ligt er nog een betonvloer en moet de kavel in z'n geheel leeg worden gemaakt inclusief de coniferen aan de voorzijde van de kavel. De aansluitingen (propaangas, elektra en water) afsluiten. Alles slopen en afvoeren.

Rolluik repareren

Het touw is geknapt en de band opwinder is kapot, dit zou ik graag vervangen willen hebben

Hor monteren in een houten kozijn

1 rol monteren op de begane grond breedte 220 cm hoogte 160 cm.

Horren inmeten en plaatsen bij ramen en deuren

Omdat wij in en rond onze woning veel overlast hebben van wespen, wil ik voor diverse ramen en deuren horren laten plaatsen. Het gaat om enkele raampjes in de slaapkamers boven, om een keukendeur, een slaapkamerdeur en 2 openslaande deuren in de woonkamer. Wij hebben ook nog een klepraampje, dat is een bovenraampje, waar ik een hor voor wil. Het is een oud huis en ik vind het lastig om alles goed in te meten. Ik maak daarom graag een afspraak met een vakman die hier alles komt inmeten en ons kan adviseren. Ik ontvang graag een offerte.

Klussen in een stacaravan

In de grote slaapkamer twee hoekkasten verwijderen met 4 staande planken. Wandkastjes verwijderen boven bed en verplaatsen naar de andere slaapkamer. De werkzaamheden vinden plaats in een stacaravan gelegen op een vakantiepark.

Chalet bekleden met kunststof

Ik wil mijn chalet graag laten bekleden met kunststof dellen (horizontaal) momenteel is deze bekleed met verticale grote panelen, helaas deze zijn aan het rotten. Graag een offerte met en zonder materiaal. Het gaat om een chalet van ongeveer 70 m2. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Spanplafond plaatsen

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht en willen er spotjes en speakers in hebben, nu is mijn vraag als ik de spotjes en speakers plaats kunnen jullie dat dan verwerken in het plafond of zijn hier speciale spotjes en/constucties voor nodig? Het gaat om een ruimte van 50 vierkante meter. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en de prijs. Met vriendelijke groet,

Zonnescherm ophangen

Wij hebben een zonnescherm gekocht en opgehangen maar er is iets niet goed gegaan want hij komt uit de muur zetten. Inmiddels hebben wij het zonnescherm dus weer van de muur moeten verwijderen. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor het opnieuw laten monteren van het zonnescherm, de vakman zal zelf nieuwe bevestigingsbouten moeten aanleveren. Het is een knikarm zonnescherm 450 centimeter, Cordoba grijs.

Rolluik reparatie

Ons aluminium rolluik kan niet meer worden opgehesen. De kap aan de binnenkant zit met 4 schroeven vast; 2 voor en 2 boven. De schroeven aan de bovenkant krijg ik niet los. 1 band zit helemaal los en bij de andere band is de spoel weg. Gaat om in totaliteit om 3 rolluiken die gerepareerd moeten worden.

Tuin 'afsluiten'

Wij hebben 3 katten. Door de jaren heen zijn we 2 katten kwijtgeraakt doordat ze buiten de tuin mochten komen en dat wil ik niet meer. Een huisdier kwijtraken is zo akelig. Nu wil ik al heel lang de tuin zo afzetten dat de katten er niet uit kunnen. Dus dat is mijn klus, de tuin goed afzetten. Een zijde heeft een schutting, een zijde is een coniferen haag en er is een stukje muur. Het is een hoekwoning. Graag een oplossing om dit goed af te sluiten voor de katten.

badkamer verplaatsen

verplaatsen badkamer incl wc naar ruimte er achter.Verwijderen tegelvloer. Vergroten buiten raam.Buitendeur vervangen door raam.In muren 2 deuren maken.Verplaatsen cv ketel

Tuin hekwerk en trapleuning ( strip )

De door aangegeven bedrijven zijn langs geweest. Zouden offerte maken maar niets meer gehoord.

Ombouw vijver naar overkapping

Nu een vijver met gemetselde opstaande rand op fundering van 3 meter x 3 meter en ongeveer 0,8 meter hoog. Moet een overkapte " zitkuil " gaan worden. Werkzaamheden: Wegslopen waterval + aanhelen met natuursteen 4 hoekpalen van eiken 20cmx20cm Overkapping (Hooi schuur model) met singles en koperen dakgoot aan te sluiten op hemelwater afvoer welke er al ligt Binnen kant afvoegen Hardhouten vlondervloer Toegang slijpen in bestaande opstaande gemetselde rand Benodigde materialen leveren.

Er moeten twee gaten geboord worden in ...

Er moeten twee gaten geboord worden in een spouwmuur; één ten behoeve van doorvoer afzuigkap en één voor doorvoer ventilatiekanaal badkamer.

maken veranda bij kennissen. generenen ...

maken veranda bij kennissen. generenen van veel werk in toekomst mogelijk, wegens gat in de markt. mail mij voor foto;s veranda die dient als uitgangspunt. kwaliteit moet zeer goed zijn.

Ik wil het volgende project laten ...

Ik wil het volgende project laten uitvoeren: * Doorbraak muur woonkamer naar keuken (constructieve muur) incl. plaatsing draagbalk * Doorbraak muur woonkamer naar garage (constructieve muur) incl. plaatsing draagbalk * Uitbouw woning aan achterzijde over volledige breedte; aan weerszijden staan al muren * Plaatsing dakkapel 300 cm breed aan achterzijde woning

Vervangen huidige pannendak op 30er ...

Vervangen huidige pannendak op 30er jaren vrijstaande woning aan bosrand door een rieten dak. Dak heeft wolfseinde en 1 dakkapel en meerdere Velux dakramen. Eventueel wordt een tweede kap bijgebouwd op bijgebouw (die nieuwe kap zal waarschijnlijk in bestaande kap schieten - dwars er op).