Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor stopcontacten aarden in een appartement:

Stopcontacten aarden in een appartement

Er zijn veel stopcontacten die niet geaard zijn en sommige willen we nu geaard hebben. Appartement is van ong 1970 (gelijkvloers). Nu zoek ik een elektricien die voor mij de gewenste stopcontacten kan aarden.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontacten aarden in een appartement uit heel Nederland:

Stopcontacten laten aarden

Ik wil een stopcontact laten aarden in verband met de aanleg van een airco. De meterkast bevindt zich op dezelfde verdieping als de airco op een afstand van ongeveer 11 meter.

Stopcontact aarden

Ik wil in een kamertje een vrieskist plaatsen, hiervoor schijn ik een geaard stopcontact nodig te hebben. De meterkast is in het zelfde kamertje en er zijn genoeg stopcontacten aanwezig in de ruimte. Ik wil graag de kosten weten.

Aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen

Ik zoek een elektricien die het elektra netwerk van mijn woning kan renoveren. Aarden aanleggen in het gehele huis (huis momenteel leeg). Geen aarde kabels aanwezig bij de lampen en stopcontacten in gehele woning behalve berging en misschien een aantal stopcontacten op de beneden verdieping. Ook zouden we graag extra stopcontacten willen toevoegen.

Stopcontacten laten aarden

Mijn werkplek aan huis was vroeger een slaapkamer en heeft geen geaard stopcontact. Dus moet er een aardedraad getrokken worden en het ongeaarde enkele stopcontact (met schakelaar die niets doet) zou een dubbel stopcontact met randaarde moeten worden.

Stopcontacten laten aarden

Ik woon in een huurhuis en heb geen geaard stopcontact op mijn slaapkamer. Ik mag niet zomaar al je stoppen vervangen. Echter wil ik mijn aardingslaken aansluiten wat nu niet kan. Heeft u nog een andere oplossing/ idee hiervoor?

Stopcontacten laten aarden

Er is al eerder een elektricien bezig geweest met randaarde en het vervangen van de meterkast, dit is allemaal goed. Maar ik zou nu graag alle stopcontacten geaard willen hebben. Het gaat om 10 stopcontacten.

Aarden van stopcontacten

Aarden van stopcontacten (ongeveer 8 stuks) en plaatsen van 2 LED-dimmers (huidige schakelaars zijn ongeaard).

2 Stopcontacten aarden

Ik zoek een elektricien die 2 stopcontacten kan aarden. Dit moet in verband met de installatie van een airco. De meterkast bevindt zich op dezelfde verdieping als de stopcontacten.

Vervangen electra

Nieuwe meterkast. Alle elektra aarden. Stopcontacten van heuphoogte naar enkelhoogte. Door het gehele huis.

Stopcontact aarden

In de woonkamer hebben wij alleen ongeaarde stopcontacten. 1 of 2 daarvan wil ik graag laten voorzien van een aarde. De aarddraad zit wel al in het plafond van de woonkamer.