Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor montage raamdecoratie en lampen:

Montage raamdecoratie en lampen

Ik wil graag raamdecoratie laten ophangen (plissegordijn in keuken, komt van Gamma) en drie lampen. Wat betreft de lampen gaat het alleen om boren van 3x 4 gaten, rest lukt zelf. Het boren lukt echter niet met een gewone boor.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor montage raamdecoratie en lampen uit heel Nederland:

Houten raamdecoratie inmeten en monteren

Ik ben op zoek naar witte houten jaloezieën (50mm + ladderband) voor twee raampartijen beneden. Raam voor: ca. 2,75m breed. Raam achter: ca. 2,5m + 75 cm Graag inmeten en monteren. Levering+ Montage uiterlijk 20 april.

Raamdecoratie voor ramen inmeten

Ik wil graag de 7 ramen in ons huis laten afmeten voor plisségordijnen en vouwgordijnen. Ook wil ik graag gebruik maken van de montage service. Het gaat om de globale maten: keuken: 72 x 122,5 (2 keer), woonkamer: 96 x 178, 44 x 178, 96 x 178 (3 ramen) en de ingangsdeur 75 x 128 en terrasdeur 75 x 200. Voor de keuken en ingangsdeur willen we graag dubbelplissé lichtdoorlatend gebroken wit en voor de woonkamer en terrasdeur vouwgordijnen in gebroken wit. Wilt U even offerte aan ons sturen inclusief meet en -montageservice?

Inmeten van raamdecoratie

Ik wil graag de ramen ingemeten hebben en ook een advies welke raamdecoratie het meest geschikt is voor de verschillende raampartijen. Optioneel ook een offerte voor montage van de raamdecoratie. Idealiter heb ik de offertes en de eventuele afspraak op hele korte termijn.

Raamdecoratie opmeten en monteren

Wat kost het opmeten van raamdecoratie als ik de montage ook door jullie laat doen? Graag per email reageren, telefonisch moeilijk bereikbaar.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Ik wil horizontale jaloezieën laten monteren voor mijn raam. Ik zoek een vakman voor de montage en voor het bepalen van de juiste maat vooraf.

Plisségordijnen laten opmeten en monteren

Wij wensen gebruik te maken van de 20% kortingactie raamdecoratie die thans loopt. Omdat de procedure voor montage via de website onduidelijk is (Gamma zelf bevestigde dit per mail ook aan ons) deze mail. Graag verzoeken wij de monteur contact met ons op te nemen. Dan maken we een afspraak voor inmeting, geven daarbij dan meteen de gewenste plissé op en ontvangen dan graag ter fiattering de offerte voor inmeting, bestelling en montage. Deze procedure werd ons geadviseerd door Matthijs Bockting van Gamma Amstelveen, zoals gezegd omdat het niet anders kan. Wij kunnen ervoor zorgen dat bij de inmeting de offerte meteen aangevraagd wordt. Wij gaan daartoe vooraf dan bij Gamma zelf de plissé gordijnen uitzoeken en noteren de kenmerken ervan. Vanzelfsprekend dient korting 20% daarbij te gelden.

Dakraam op zolder laten vervangen

Wij zouden graag een klein dakraam bij ons op zolder laten vervangen, eventueel voor een wat groter dakraam. Wij zijn woonachtig in Papendrecht. Onze voorkeur gaat daarbij hoogstwaarschijnlijk uit naar een Velux dakraam. Het nieuwe dakraam past daardoor niet in de bestaande dakconstructie, dus er zal een aanpassing aan de dakconstructie nodig zijn. Gezien de huidige afmeting van ons dakraam is er zowel verticale als horizontale aanpassing van de dakconstructie nodig. Via de website van Velux merk ik op dat onderstaande configuratie onze voorkeur heeft: Type dakraam: tuimelvenster. Type bediening: handbediend. Afwerking dakraam - interieurzijde: wit afgelakt grenenhout. Afwerking buitenzijde dakraam: aluminium. Beglazing: energiebalans beglazing standaard HR++ (type 50). Afmetingen: 55x78cm (eventueel 94x98cm). Rolluiken en zonwering: geen. Raamdecoratie: geen. Insectenhor: ja. Overigens is het dakraam wat er nu in zit een "Ubbink" dakraam van circa 44x54cm. Mogelijk willen wij eenzelfde dakraam terugplaatsen, afhankelijk van de kosten daarvan en het verschil ten opzichte van een Velux dakraam. Kun je voor ons drie offertes maken waarin levering, montage en alle overige bijkomende kosten en belastingen zijn meegenomen? Graag meerdere offertes maken voor: (1) het vervangen van het "Ubbink" dakraam, (2) het vervangen van een Velux dakraam van 55x78cm en (3) het vervangen van een Velux dakraam van 94x98cm. Graag ontvangen wij die offertes per e-mail.

Montage van raamdecoratie

Ik wil voor twee erkers, en drie rechte ramen graag een offerte voor het inmeten en ophangen van raamdecoratie. Voor de ramen in de erkers wil ik graag verticale lamellen en voor de rechte ramen graag gewone railsgordijnen. Erker 1 met schuine zijramen: (bxh)= 75 bij 184, 193 bij 184 en 75 bij 184 cm. Erker 2 met schuine zijramen: (bxh)= 75 bij 183, 194 bij 183 en 75 bij 184 cm. Recht raam 1: (bxh) = 295 bij 265 cm. Recht raam 2: (bxh) = 130,5 bij 184 cm. Recht raam 3: (bxh) = 296 bij 263 cm.

Shutters laten monteren

Ik heb 9 stuks shutters gekocht (raamdecoratie). Ik zou graag willen weten hoeveel het gaat kosten de totale montage?

Dakramen inclusief raamdecoratie vervangen

Graag wil ik 3 dakramen vervangen, waarvan 2 op de eerste etage en 1 op zolder. Inclusief montage van raamdecoratie. Dakramen kunnen naar alle waarschijnlijkheid niet via het trapgat naar boven. Plus eventueel afvoeren oud materiaal.