Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor inmeten, aanpassen en ophangen van raamdecoratie:

Inmeten, aanpassen en ophangen van raamdecoratie

Ik zoek een vakman die voor mij 3 stuks raamdecoratie kan opmeten en na levering kan monteren. Het gaat om 1 rolgordijn in de keuken dat ook op maat moet worden gemaakt. Verder gaat het om 1 gordijn in de woonkamer en om 1 gordijn of rolgordijn in de slaapkamer. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inmeten, aanpassen en ophangen van raamdecoratie uit heel Nederland:

Voorbereidingen treffen voor plaatsen keuken

Gevraagd wordt een offerte uit te brengen voor de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van een keuken. Graag gaan we met u in overleg om de werkzaamheden door te spreken. Bijgevoegde ontwerptekening geeft een goede indruk van de voorziene keukenindeling. De leverancier komt 31 augustus inmeten, dus ik denk dat het handig is om eind september te starten met de klus. Overzicht van gevraagde werkzaamheden: - Eventueel aanbrengen verlaagd plafond. - Aanpassen elektra, plaatsen van stopcontacten, plaatsen van lichtschakelaars en plaatsen van verlichtingspunten (spotjes) - Eventueel verleggen van een aansluitpunt voor de inductieplaat (er zit al een stopcontact op krachtstroom). - Afvoer naar de riolering vanaf de gootsteen en vanaf de vaatwasser aanpassen. - Verwijderen/afdoppen van een gasleiding. - Aanbrengen isolatie bij het raam gedeelte. - Doortrekken van een ietwat scheef muurtje (circa 10 cm). - De keuken afwerken en stucen. Wat doen we zelf: Verwijderen en afvoeren van de oude keuken en de schroten, leggen van de laminaatvloer en schilderen van de wanden.

Verschillende klussen uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die twee verschillende klussen kan uitvoeren, namelijk: 1. Plaatsen van een schutting van circa 7-8 meter 2. Aanpassen keuken zodat een inbouw vaatwasser in de keuken kan worden geplaatst. De eerste klus betreft het inmeten en plaatsen van een schutting. Op dit moment kunnen wij de lengte van de schutting schatten op 7-8 meter. Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die de schutting exact kan inmeten, daarna aan kan geven welk materiaal nodig is en hoeveel en daarna de schutting kan plaatsen. De tweede klus betreft het aanpassen van de huidige keuken zodat een inbouwvaartwasser in de keuken kan worden geplaatst. Er zal een keukenkast moeten worden verwijderd, een stroomcontact moeten worden geplaatst en de waterafvoer moet mogelijk aangepast worden. Mogelijk zou er nog meer uitgevoerd moeten worden. Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die alle benodigde werkzaamheden kan uitvoeren.

Kozijn aanpassen en kattenluik plaatsen

Naast onze voordeur hebben wij een raam met enkel sierglas, afmeting 210 x 33 cm. Ik zou daar een kattenluik willen laten plaatsen. Daarbij moet in dat kozijn een tussenkalf geplaatst worden. Bovenin moet dan de ingekorte ruit terug geplaatst worden. Onderin moet dan een paneel komen waar het kattenluik in past. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Als dit een hele dure oplossing wordt, overweeg ik om het kattenluik in de voordeur te laten plaatsen, maar dat is niet mijn 1e keuze. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Douchecabine verwijderen en inloopdouche maken

Ik wil een oude douchecabine met geïntegreerde douchebak laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik de afvoer laten aanpassen en de vloer laten betegelen, zodat er een glazen wand en douchedeur geplaatst kunnen worden. Ik heb nog geen materialen aangeschaft. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Stompe binnendeur afhangen en kozijn aanpassen

Ik wil een stompe binnendeur gaan kopen en die in een kozijn laten afhangen. Daarbij wil ik het kozijn laten aanpassen, zodat de draairichting van de deur wordt gewijzigd. Ik wil een afspraak maken om het kozijn te laten beoordelen en de deur te laten inmeten. Ik ontvang dan ook graag uw offerte.

Dubbelglas plaatsen en kozijnen aanpassen

Wij willen graag onderhoud laten verzorgen aan de voorzijde van een woning. Het gaat om het vervangen van oud isolatieglas en het vervangen van enkelglas door isolatieglas. Het betreft twee grote ramen met bovenlichten beneden en twee openslaande stolpstellen met bovenlicht op de 1e verdieping. Er zijn hardhouten kozijnen en ramen, die mogelijk ook wat hersteld moeten worden. Wij maken graag een afspraak om e.e.a. ter plaatse te laten beoordelen en alles te laten inmeten. We ontvangen graag een offerte.

Raamkozijn verplaatsen en muur aanpassen

Wij zijn van twee kamers één aan het maken. De ramen in de kamers zitten niet op gelijke hoogte. Dit willen we graag aanpassen, zodat beide ramen straks gelijk zijn. Voordat we nieuwe kozijnen laten inmeten willen we graag het gat van één van de twee ramen gelijk maken aan het andere gat. Het gat moet hiervoor worden verkleind en omhoog geplaatst. De opdracht is dan ook het verhogen van de latei en het opmaat metselen van de binnen- en buitenmuur. Originele stenen van het huis hebben wij op voorraad, want het deel van de buitenmuur moet zoveel mogelijk het zelfde uiterlijk krijgen als het huidige metselwerk van de buitenmuur. Zie bijgevoegd bestand met uitleg en schets van huidige en gewenste situatie.

Elektra aanpassen

Voor mijn net aangekochte woning wil ik de stopcontacten (5) laten verlagen naar 30cm. Daarnaast dienen er voor een keukenblok een stopcontact te worden aangelegd waarin vriezer, koelkast en combimagnetron worden geplaatst. En er dient een stopcontact voor verlichting/spotjes onder hangende keukenkastjes te worden aangemaakt. Allen in betonnen muur. Documentatie voor de aan te leggen stopcontact in de keuken wordt nog geleverd de keukenboer na inmeten van de keuken. Mocht hier gevreesd gaan worden in de betonnen muur, wil ik graag ook een inkeping gevreesd hebben om de kabels van de televisie in weg te werken, waarbij ook een stopcontact aangelegd dient te worden. In de groepenkast zitten op dit moment 4 groepen waarvoor er bij 3 1 aardlekschakelaar aanwezig is. Graag wil ik 2 groepen laten aanmaken en een aardlekschakelaar willen toevoegen. ik kijk uit naar uw reactie!

Slaapkamer verbouwen

Ik wil graag mijn 1e verdieping deels laten aanpassen/verbouwen, hierbij zal het volgende gedaan moeten worden: - 1 scheidingswand plaatsen tussen twee slaapkamers (4 m x 2.6 m) 1 voorzetwand plaatsen (3.6 m x 2,6 m) - Nieuwe vensterbank plaatsen - Stopcontacten (inbouw) plaatsen, 2 x 2-voudig en een lichtschakelaar. - Plaatsen van een verlaagd plafond en voorzien van spotjes. - Indien mogelijk verwarmingsleidingen in de muur frezen. - Alles pleisteren (nieuwe wand(en)) - Deurkozijn schilderen. Alle te bewerken oppervlaktes graag op afspraak inmeten.

Bad door douche vervangen

Ik wil onze badkamer laten aanpassen. Hiervoor moet het oude bad verwijderd worden om een inloopdouche te realiseren. Hier moet ook een antislipvloer aangebracht worden. De exacte oppervlakte laat ik graag inmeten door de specialist.