Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolgordijn op maat maken en monteren en lampen ophangen:

Rolgordijn op maat maken en monteren en lampen ophangen

Ik zoek een vakman die voor mij 4 of 5 lampen wil ophangen in mijn flat en een rolgordijn op maat wil maken en monteren. Alle materialen zijn al aanwezig. Ik hoor graag wij hier even tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolgordijn op maat maken en monteren en lampen ophangen uit heel Nederland:

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het betreft de installatie van 4 rolgordijnen, waarvan 1 rolgordijn op maat gemaakt moet worden. Tevens het monteren van 1 buitenlamp voor aan de berging en een anti-inbraak strip op de voordeur.

Rolgordijn op maat maken en monteren

Ik wil een rolgordijn op maat laten maken en monteren. De maat van het raam is 230 bij 175 cm.

Inmeten, aanpassen en ophangen van raamdecoratie

Ik zoek een vakman die voor mij 3 stuks raamdecoratie kan opmeten en na levering kan monteren. Het gaat om 1 rolgordijn in de keuken dat ook op maat moet worden gemaakt. Verder gaat het om 1 gordijn in de woonkamer en om 1 gordijn of rolgordijn in de slaapkamer. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.

Rolgordijn op maat maken en monteren

Ik wil bij Gamma een rolgordijn kopen van 180 x 250 cm en laat dat hier graag op maat maken en monteren. De maat is 173,5 cm, in de dag gemeten. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Rolgordijn in de huiskamer ophangen

Ophangen van een rolgordijn in de woonkamer. Het gaat om één rolgordijn, maar deze is te zwaar en te lang om deze zelf op te hangen. Het rolgordijn is door de plaatselijke praxis op maat gemaakt, dus zou het voor u een appeltje-eitje moeten zijn om deze te bevestigen.

Deurhor monteren

Graag wil ik een offerte voor het monteren van een deurhor. Het betreft een lamellenhor. Het hor is reeds in huis maar dient nog op maat gemaakt te worden. Het gaat om een enkele deur naar het balkon. De montage moet op het kozijn boven de deur zonder dat dit het rolgordijn in de weg zit.

Rolgordijn op maat maken

Ik wil graag een rolgordijn van 150 bij 190 centimeter op maat gemaakt hebben voor de afmetingen 130 bij 130 centimeter.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Het gaat om verduisterende rolgordijn die door het montagebedrijf op maat gemaakt moet worden, opgehangen en ingemeten. Het gaat over 7 stuks rolgordijn. Ik heb ze nog niet aangeschaft maar weet wel wat ik wil. De oude rolgordijnen die er nu hangen zijn ongeveer 1 x 160 cm breed 3 x 60 cm breed plus 3 x 70 cm breed. De oude rolgordijnen moeten worden verwijderd. Ze zijn in principe goed maar laten teveel licht door (zijn niet verduisterend).

Rolgordijn inkorten en ophangen

Ik heb een Silhouette rolgordijn van 240 cm besteld en deze komt in week 22 binnen. Ik wil het rolgordijn graag op maat laten maken, want het moet wat worden ingekort. Daarna laat ik het graag monteren. Ik hoor vooraf even van u wat de kosten hiervoor zijn.

Rolgordijn voor een doucheraam monteren

Graag wil ik in de douche een rolgordijn laten monteren, in het dakraam. De maat van het rolgordijn is 38 cm x 54 cm. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Partners

Partners van Casius