Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gaskachel verwijderen en vloer afwerken:

Gaskachel verwijderen en vloer afwerken

Ik heb sinds enige tijd centrale verwarming in mijn woning, maar de oude gaskachel staat nog in de woonkamer en is ook nog aangesloten op de gasleiding. Ik wil die gaskachel laten afkoppelen en verwijderen. Het laminaat is om de kachel heen gelegd en ik wil de vloer graag ook netjes laten afwerken met bijvoorbeeld een kleine verhoging. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel verwijderen en vloer afwerken uit heel Nederland:

Gaskachel verwijderen

Ik wil graag een gaskachel laten verwijderen. Op de plek van de kachel komt een inbouwkast dus alle leidingen, gat, etc. Moeten worden verwijderd en afgesloten. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden.

Gaskachel en boiler verwijderen

Er staat in mijn oude woning een gaskachel welke verwijderd moet worden en een boiler in de keuken.

CV installatie aansluiten

Het aanleggen van een complete cv installatie,bestaande geiser verwijderen en daarop aansluiten. Gaskachel verwijderen. Leidingen allemaal opbouw. Rookgas door bestaande klein raam deze netjes afdichten. Woning heeft stenen muren. Werkplaats Den Haag.

Luchtschacht verwijderen

Ik heb een huis gekocht met een luchtschacht in de hoek van de woonkamer waar vroeger de gaskachel stond. Ik zou deze hoek er graag uit willen halen en vroeg mij af hoe ik dit moet aanpakken. Ik zit op de 2e etage en heb al gecontroleerd dat er vanuit beneden geen gebruik wordt gemaakt van de schacht. Het afvoeren van het materiaal in overleg.

Gaskachel verwijderen

Gaskachel verwijderen op 14 mei 2018 om 16.30 uur. Is een woning uit 1931 en de gaskachel is mogelijk 20 jaar oud. Kachel wordt al afgekoppeld, alleen afvoeren.

Muur verwijderen en koof maken

Ik heb een muur waar al een stuk uit is, omdat er destijds lekkage was. Deze kalksteen muur wil ik graag laten verwijderen. De muur is ongeveer 2.40 meter hoog en 3 meter breed. De gaskachel tegen deze muur willen wij ook laten verwijderen. De leiding moet worden afgesloten en daarna willen wij een koof tegen het plafond laten maken om de afvoerpijpen vanuit de badkamer weg te laten werken. Het puin dient te worden afgevoerd.

Gaskachel en geiser verwijderen

Ik wil vlak voor mijn verhuizing een geiser en een kachel laten loskoppelen.

Schuifdeur en wand monteren

Graag een offerte voor twee klussen: Plaatsen van een wand circa 1.30 bij 3 meter midden in de ruimte. In de wand komt een schuifdeur met de afmeting van ongeveer 3 meter. De pui over komt te liggen tegen de volle hoogte en dient op maat gemaakt van hout in oude stijl. Daarnaast wil ik graag een boekenkast achter de hoge keuken kasten laten bouwen met een hoogte van 3 meter bij 1 meter. Verder is er nog divers aanheelwerk in verband met verwijderen van een kozijn en gaskachel. Verplaatsen en aanpassen van de bestaande lambrisering en divers electra werk. Tekenwerk is beschikbaar op schaal. Startdatum vanaf 26 mei. Keuken wordt in mei geplaatst.

Gaskachel verwijderen

Gaskachel veilig verwijderen en gasleiding afsluiten.

Gaskachel afkoppelen

2 gevelkachels en afvoer van verbrandingsstoffen. Gastoevoer verwijderen.