Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nijmegen of directe omgeving.

2287 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: verbouwing Fitness Studio, rotte vloerbalken vervangen, renovatie hal, keuken, trapgat en overloop, binnenmuren en plafonds stucen en glad afwerken, dakopbouw garage, 11 tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand, houten rabatdelen vervangen voor kunststof, dubbelglas plaatsen in 26 ramen, badkamer en toilet verbouwen, badkamer renoveren, kapsalon renoveren, slaapkamer opknappen, badkamerrenovatie, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid, badkamermeubel installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nijmegen:

Deur aanbrengen in opgemetselde muur

Graag weet ik wat de kosten zijn voor het plaatsen van (eenvoudige) deurpost en deur in een muur waar voorheen een deur heeft gezeten. Muur is opgemetseld. Prijs inclusief slopen, houten deur, kozijn en plaatsen.

Schoorsteen verwijderen

Ik wil de schoorsteen in de voorkamer verwijderen. De schoorsteen is 80 bij 80 cm. De afwerking doe ik zelf.

Montage aanrechtblad

Ik wil in mijn huis een aanrechtblad monteren met daarin een wastafel en inductieplaat. Onder het aanrechtblad moet ook nog een ovenkast gemonteerd worden. Op dit moment staat er een bestaande keuken met daaronder een aantal kastjes. Hierop wil ik dus graag een nieuw aanrechtblad met ingebouwde wasbak en inductieplaat. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn hiervoor. Het liefst op zo kort mogelijke termijn uitgevoerd.

Vogelwering aanbrengen

Ik heb 12 zonnepanelen op mijn dak. Er nestelen kauwen onder (in de lente) en ik wil graag dat de nesten verwijderd worden en er een vogelwering wordt aangebracht.

Schaaf of slot op deur demonteren

Ik wil een extra slot op mijn deur laten zetten, betreft kleine garage/bijhok. Ik hoef niet een al te groot slot erop, een schaaf is voldoende.

Hordeur plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het goed inmeten en plaatsen van een hordeur in een houten kozijn. De afmeting is ongeveer 225 bij 75 cm.

Band zonnescherm vervangen

De band waarmee het zonnescherm handmatig wordt opgetrokken/neergehaald staat op knappen. Deze dient dus vervangen te worden.

Kelder laten uitzuigen

Ik wil mijn kelder op (zeer) korte termijn laten uitzuigen. Het gaat om 30 m3 fijnzand.

Toiletrenovatie

Hangend toilet maken + fonteintje. Wanden en vloer betegelen.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

De motor van mijn knikarm zonnescherm moet vervangen worden mijn zonnescherm zit ingebouwd tussen 2 muren van mijn appartement

Jaloezie in de slaapkamer ophangen

Ik wil in mijn slaapkamer een jaloezie hebben. De maat is 200 x 180 cm. en het gaat om een aluminium jaloezie.

Sleuven frezen in een betonnen plafond

Aangezien we op 11 juni ons gehele huis laten stuken is dit een kans om een aantal leidingen, elektra, te verleggen. Het gaat om 4 x 2 meter. Deels ook in een betonnen plafond, bouwjaar 2005. Ten eerste de vraag is dit mogelijk? Ten tweede graag een inschatting van de prijs.

Glazen binnen en buiten wassen

Graag willen wij 4 grote ramen op de derde verdieping laten wassen. Omdat ook de kozijnen gereinigd moeten worden zou dat het beste met een hoogwerker moeten gebeuren. Het liefst zouden wij de ramen ook van binnen laten wassen. Afmetingen: 2 ramen: 4x2,5m; 2 ramen 3x2m

Zonnescreens monteren

Zonnescreens voor 2 ramen op de begane grond installeren. 1 plusminus 70 cm breed x 180 cm hoog en 1 raam plusminus 180 cm breed x 180 cm hoog. Eventueel met elektrische bediening en windsensor.

Trap en muur herstellen na verhuizing

Wij zijn verhuisd en het verhuisbedrijf heeft schade gemaakt aan de houten trap en muren. Het zijn 2 vaste trappen met 13 treden en 1 knik in de trappen. Kunt u langskomen om een offerte te maken wat de schade kost om het te laten repareren? Zodat de nieuwe bewoners de trap en muren weer krijgen zoals het er eerst uitzag. Op 30 april is al de overdacht.

Vloertegels verwijderen

Aub offerte voor verwijderen van vloertegels in woonkamer, keuken en entreehal. Totaal ca. 45m² Dit ter voorbereiding van vloerverwarming. Vanaf 7 april verhuizen we, maar de begane grond gebruiken we voorlopig niet.

Badmeubel op maat laten maken

Wij willen graag een badmeubel op maat laten maken. Het zou een houten meubel moeten zijn met een witte ingebouwde wasbak, over een lengte van ongeveer 2 of 3 meter. De ruimte boven het meubel tot aan het plafond zouden we met een spiegel willen opvullen, over de breedte van het badkamermeubel. Kleur kranen: zwart of zilver. De exacte afmetingen hebben we niet want we hebben het huis net aangekocht en zitten er nog niet in. Een globale indicatie zou fijn zijn. In bijlage enkele afbeeldingen van hoe we het ongeveer zouden willen. Alvast bedankt!

Wasmachine repareren

Bij het centrifugeren ontstaat er een bonkend geluid. De machine staat al jaren op dezelfde plaats dus ik vermoed een probleem met de schokbrekers. Gezien de ouderdom van de machine graag een prijsindicatie vooraf. MERK: LG 10 jr oud.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen in de achtertuin met een lengte van 7,75 meter. De oude schutting mag afgevoerd worden door de vakman. Ik heb een achterom. Ik weet nog niet wat voor schutting ik wil hebben maar het zal waarschijnlijk om een houten schutting gaan.

Diverse klusjes in huis

Het vervangen van een lekkende kraan, het ophangen van een spiegel (boren in een betonmuur), repareren loszittend stopcontact en het ophangen van een aantal kleine kastjes.

Gordijnroede ophangen

Ik wil graag een gordijnroede van Decomode ophangen aan het plafond met 3 steunen en een verbinder omdat de roede uit 2 delen bestaat. Het gaat om een van 1,80 meter en een andere van 2,20 meter.

Inmeten, aanpassen en ophangen van raamdecoratie

Ik zoek een vakman die voor mij 3 stuks raamdecoratie kan opmeten en na levering kan monteren. Het gaat om 1 rolgordijn in de keuken dat ook op maat moet worden gemaakt. Verder gaat het om 1 gordijn in de woonkamer en om 1 gordijn of rolgordijn in de slaapkamer. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.

Vloerbedekking, vinyl en parketvloer ter overname aangeboden

Ik bied in verband met een verhuizing enkele materialen ter overname aan. Het gaat om een eiken parketvloer van 40 m² die in goede staat is, om ongeveer 5 m² vinyl en 12 m² tapijt dat 1 jaar oud is. Ik hoor graag wat u hiervoor wilt bieden en wanneer u het kunt komen ophalen.

Rolgordijn op maat maken en monteren

Ik wil bij Gamma een rolgordijn kopen van 180 x 250 cm en laat dat hier graag op maat maken en monteren. De maat is 173,5 cm, in de dag gemeten. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Lamellen plaatsen

Ik heb lamellen besteld (3 x) die ik graag wil laten plaatsen/monteren in mijn appartement. De lamellen zijn reeds geleverd, zie bijgesloten foto.