Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nijmegen of directe omgeving.

2299 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinhuis bouwen, dakkapel vervangen en wanden stucen, dak renoveren, plafonds van meerdere verdiepingen isoleren, fundering voor serre leggen, interne verbouwing woning, isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen, isoleren plafond + rachel werk + inbouw spots, douche en wc maken + ontluchting realiseren + cv ketel installeren, geluidsisolatie, kleine semi erker vervangen, convectorput verwijderen en opvullen, plafond vervangen, isoleren, stucen en schilderen, badkamer/wc renoveren, appartement schilderen en witten, egaliseren van plavuizen vloer voor gietvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nijmegen:

Schuifdeur ophangen

Er moet een Cando industriële schuifdeur opgehangen worden. Het schuifdeursysteem moet gemonteerd worden op een cellenbetonmuur, waar een houten omlijsting omheen zit.

Installatie single split airco

Ik wil op zolder kamer een single split airco installeren (https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/luchtbehandeling/airconditioners/qlima-split-unit-airco-sc5248-4-6kw/5688692#specs). Deze airco krijgt de buitenunit op het platte dak. Verwacht dat leidingen het best door de binnenmuur en dan door de ventilatieschacht naar het dak kan. Door deze schacht lopen ook de kabels van de zonnepanelen. Wat zijn de kosten voor het ophangen, leggen van de leidingen en installeren van deze airco (inclusief onderdelen)? Ps. De zolder is te bereiken met een trap vanaf het dak van de 1e verdieping.

Gat voor de afzuigkap in de buitenmuur boren

Ik wil graag een gat boren in de buitenmuur voor een afzuigkap. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een offerte.

Polycarbonaatplaten op serre vervangen

Ik wil de oude polycarbonaatplaten vervangen door glas. Het totale oppervlakte van het dak is plm. 250 x 250 cm. En bestaat uit 3 platen. Op de foto kunt u zien dat er nog droge takken van de blauwe regen op liggen. Deze worden door mij verwijderd, zodat het dak helemaal schoon is. Graag een offerte.

Slaapkamer veranderen ik badkamer

Ik wil van een slaapkamer een nieuwe badkamer maken. Het gaat om een kamer van 9 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Zonnescherm demonteren

Ik wil ons zonnescherm laten demonteren, de gaten in de muur een beetje laten vullen en daarna met nieuwe pluggen het zonnescherm weer op laten hangen. De schroeven waaraan het scherm hangt laten langzaam los / pluggen zijn niet meer goed, waardoor het zonnescherm uiteindelijk naar beneden valt.

Montage zonnescherm

Ik wil een zonnescherm, gekocht bij de Praxis, laten monteren. Het gaat om een breedte van 4 meter. Begane grond.

Harmonicadoek monteren

Graag 2 harmonicadoeken monteren van 2.40 bij 4.00 meter

Geluidsisolatie aanbrengen

Het gaat om 1 plafond van 15 m2 en 1 plafond van 12,6 m2. Doel is tegengaan van geluid van de buren (via de doorlopende baklaag) en vice versa. De huidige schrootjesplafonds verwijderen we zelf. De ontkoppelde plafonds kunnen met steunen aan de vloerbalken van de verdiepingsvloer worden bevestigd en de spouw ingeblazen met cellulosevlokken. Werk bij voorkeur in week 20 uitvoeren.

Kelder laten uitzuigen

Ik heb een kelder, met 28 m3 bouwpuin (vooral bouwstof!) en wat losse bankstenen. Keldertrap gaat een ruime bocht om. Er past een vrachtwagen in de straat. Eerst 1 stukje doen, om te kijken wat we tegenkomen: eerst deel van 2,3x3,5 meter, 1,40 hoog. Daarna de rest (circa 3,5x3,4) Daarna evt de opties om een raam te plaatsen.

Dubbele hordeur plaatsen

Graag wil ik een dubbele hordeur laten plaatsen voor de openslaande houten tuindeuren. De binnenmaten van het kozijn zijn breedte 187 cm en hoogte 236 cm.

Nieuwe opdekdeur lakken en plaatsen

Ik wil graag een beschadigde binnendeur - opdekdeur - vervangen door een nieuwe. Graag een offerte voor: lakken van de deur in grijs, monteren van de deur met oude handgreep en scharnieren en het afvoeren van oude deur.

2 Schuifdeuren plaatsen

We hebben 2 schuifdeuren nodig voor een woonruimte in het souterrain. Schuifdeuren mogen zo simpel mogelijk zijn. Plafondhoogte (is slechts 2 meter). Zijn op zoek naar iemand die de deur en de rail of het systeem kan plaatsen. Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? Andere massieve houtsoort, massief beuk, massief eik, MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 2

Gat in de buitenmuur maken en kozijn plaatsen

Ik wil graag een rond gat in de buitenmuur van 80 bij 80 centimeter en daarin een wit kunststof kozijn laten plaatsen.

Lampen ophangen aan rieten plafond

We zijn onlangs verhuisd naar een jaren '30 woning. Beneden moeten nog een aantal lampen worden opgehangen, echter gaat dat zelf lastig door onszelf aangezien het rietenplafond zijn met een bros gips/pleister werk erover. We hebben zelf geprobeerd met verschillende pluggen de schroeven er in te krijgen alleen lukt ons dit niet. Het betreft 2 lampen met spotjes en een eettafel lamp. Graag contact via mail.

Sifon wastafel vervangen

Ik wil graag de sifon van mijn wastafel vervangen. Wie kan dit voor mij doen? Ik hoor het graag!

Montage raamdecoratie en lampen

Ik wil graag raamdecoratie laten ophangen (plissegordijn in keuken, komt van Gamma) en drie lampen. Wat betreft de lampen gaat het alleen om boren van 3x 4 gaten, rest lukt zelf. Het boren lukt echter niet met een gewone boor.

Verwarming ophangen

Een kennis is op mijn radiator gaan zitten waardoor de onderste beugels uit de muur zijn getrokken en de verwarming omlaag is gezakt. Ik heb hem nu op een hondendrinkbak staan om hem toch van de grond te houden. Boven zit hij wel nog vast. Door ernstige waterschade moet echter mijn hele vloer op hele korte termijn vervangen worden en dit kan alleen als de radiator weer stevig aan de muur hangt. Vandaar dat ik op zoek ben naar iemand die mijn radiator weer stevig kan ophangen.

Tochtportaal maken restaurant

Tochtportaal op maat maken voor binnen bij restaurant. 2m hoog met dubbele deuren. Zsm. Overige in overleg met vakman

Plafondlamp laten ophangen

Ik wil graag hulp bij het ophangen van mijn plafondlamp.

Gipsplaten aan plafond

Het beftreft een slaapkamer waar gipsplaten aan het plafond moeten worden bevestigd, alsmede een strook boven het raam. Oppervlakte circa 15 vierkante meter.

Reparatie keukenkastjes

Het gaat om het repareren en afstellen van scharnieren van een horizontale keukenkast deur.

Deur aanbrengen in opgemetselde muur

Graag weet ik wat de kosten zijn voor het plaatsen van (eenvoudige) deurpost en deur in een muur waar voorheen een deur heeft gezeten. Muur is opgemetseld. Prijs inclusief slopen, houten deur, kozijn en plaatsen.

Schoorsteen verwijderen

Ik wil de schoorsteen in de voorkamer verwijderen. De schoorsteen is 80 bij 80 cm. De afwerking doe ik zelf.

Nieuwe wastafel monteren

Ik heb een nieuwe wastafel met 2 kranen. En spiegel met 2 lampen erboven. Alles monteren en kitten. Ik sloop zelf het oude wasmeubel.