Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nijmegen of directe omgeving.

2287 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur, lak op gebinten verwijderen, montage- en verfklussen, laminaat leggen en schilderwerk aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nijmegen:

Hordeur plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het goed inmeten en plaatsen van een hordeur in een houten kozijn. De afmeting is ongeveer 225 bij 75 cm.

Band zonnescherm vervangen

De band waarmee het zonnescherm handmatig wordt opgetrokken/neergehaald staat op knappen. Deze dient dus vervangen te worden.

Kelder laten uitzuigen

Ik wil mijn kelder op (zeer) korte termijn laten uitzuigen. Het gaat om 30 m3 fijnzand.

Toiletrenovatie

Hangend toilet maken + fonteintje. Wanden en vloer betegelen.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

De motor van mijn knikarm zonnescherm moet vervangen worden mijn zonnescherm zit ingebouwd tussen 2 muren van mijn appartement

Jaloezie in de slaapkamer ophangen

Ik wil in mijn slaapkamer een jaloezie hebben. De maat is 200 x 180 cm. en het gaat om een aluminium jaloezie.

Sleuven frezen in een betonnen plafond

Aangezien we op 11 juni ons gehele huis laten stuken is dit een kans om een aantal leidingen, elektra, te verleggen. Het gaat om 4 x 2 meter. Deels ook in een betonnen plafond, bouwjaar 2005. Ten eerste de vraag is dit mogelijk? Ten tweede graag een inschatting van de prijs.

Glazen binnen en buiten wassen

Graag willen wij 4 grote ramen op de derde verdieping laten wassen. Omdat ook de kozijnen gereinigd moeten worden zou dat het beste met een hoogwerker moeten gebeuren. Het liefst zouden wij de ramen ook van binnen laten wassen. Afmetingen: 2 ramen: 4x2,5m; 2 ramen 3x2m

Zonnescreens monteren

Zonnescreens voor 2 ramen op de begane grond installeren. 1 plusminus 70 cm breed x 180 cm hoog en 1 raam plusminus 180 cm breed x 180 cm hoog. Eventueel met elektrische bediening en windsensor.

Trap en muur herstellen na verhuizing

Wij zijn verhuisd en het verhuisbedrijf heeft schade gemaakt aan de houten trap en muren. Het zijn 2 vaste trappen met 13 treden en 1 knik in de trappen. Kunt u langskomen om een offerte te maken wat de schade kost om het te laten repareren? Zodat de nieuwe bewoners de trap en muren weer krijgen zoals het er eerst uitzag. Op 30 april is al de overdacht.

Vloertegels verwijderen

Aub offerte voor verwijderen van vloertegels in woonkamer, keuken en entreehal. Totaal ca. 45m² Dit ter voorbereiding van vloerverwarming. Vanaf 7 april verhuizen we, maar de begane grond gebruiken we voorlopig niet.

Badmeubel op maat laten maken

Wij willen graag een badmeubel op maat laten maken. Het zou een houten meubel moeten zijn met een witte ingebouwde wasbak, over een lengte van ongeveer 2 of 3 meter. De ruimte boven het meubel tot aan het plafond zouden we met een spiegel willen opvullen, over de breedte van het badkamermeubel. Kleur kranen: zwart of zilver. De exacte afmetingen hebben we niet want we hebben het huis net aangekocht en zitten er nog niet in. Een globale indicatie zou fijn zijn. In bijlage enkele afbeeldingen van hoe we het ongeveer zouden willen. Alvast bedankt!

Wasmachine repareren

Bij het centrifugeren ontstaat er een bonkend geluid. De machine staat al jaren op dezelfde plaats dus ik vermoed een probleem met de schokbrekers. Gezien de ouderdom van de machine graag een prijsindicatie vooraf. MERK: LG 10 jr oud.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen in de achtertuin met een lengte van 7,75 meter. De oude schutting mag afgevoerd worden door de vakman. Ik heb een achterom. Ik weet nog niet wat voor schutting ik wil hebben maar het zal waarschijnlijk om een houten schutting gaan.

Diverse klusjes in huis

Het vervangen van een lekkende kraan, het ophangen van een spiegel (boren in een betonmuur), repareren loszittend stopcontact en het ophangen van een aantal kleine kastjes.

Gordijnroede ophangen

Ik wil graag een gordijnroede van Decomode ophangen aan het plafond met 3 steunen en een verbinder omdat de roede uit 2 delen bestaat. Het gaat om een van 1,80 meter en een andere van 2,20 meter.

Inmeten, aanpassen en ophangen van raamdecoratie

Ik zoek een vakman die voor mij 3 stuks raamdecoratie kan opmeten en na levering kan monteren. Het gaat om 1 rolgordijn in de keuken dat ook op maat moet worden gemaakt. Verder gaat het om 1 gordijn in de woonkamer en om 1 gordijn of rolgordijn in de slaapkamer. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.

Vloerbedekking, vinyl en parketvloer ter overname aangeboden

Ik bied in verband met een verhuizing enkele materialen ter overname aan. Het gaat om een eiken parketvloer van 40 m² die in goede staat is, om ongeveer 5 m² vinyl en 12 m² tapijt dat 1 jaar oud is. Ik hoor graag wat u hiervoor wilt bieden en wanneer u het kunt komen ophalen.

Rolgordijn op maat maken en monteren

Ik wil bij Gamma een rolgordijn kopen van 180 x 250 cm en laat dat hier graag op maat maken en monteren. De maat is 173,5 cm, in de dag gemeten. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Lamellen plaatsen

Ik heb lamellen besteld (3 x) die ik graag wil laten plaatsen/monteren in mijn appartement. De lamellen zijn reeds geleverd, zie bijgesloten foto.

Lundia maatwerkkast inmeten en monteren

We overwegen een Lundia maatwerkkast te kopen (nu in de aanbieding). Het gaat om een kast van ongeveer 319cm breed, 65cm diep en 263cm hoog (zie ook bijlage voor een benadering van wat het zou worden). Deze kast willen we dan waarschijnlijk nog laten inmeten om zeker te weten dat alles past (bij voorkeur in de week van 4 december) en later als de kast is geleverd ook laten monteren.

Schuifdeuren van kledingkast stellen

Kledingkast afmetingen van de twee schuifdeuren elk 1 meter breed en 2 meter hoog. De rechter schuifdeur met 1m bij 2m spiegel hangt scheef en schuift bijna niet. Linker deur schuift 10 cm.

Rolgordijn op maat maken en monteren en lampen ophangen

Ik zoek een vakman die voor mij 4 of 5 lampen wil ophangen in mijn flat en een rolgordijn op maat wil maken en monteren. Alle materialen zijn al aanwezig. Ik hoor graag wij hier even tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Gaskachel verwijderen en vloer afwerken

Ik heb sinds enige tijd centrale verwarming in mijn woning, maar de oude gaskachel staat nog in de woonkamer en is ook nog aangesloten op de gasleiding. Ik wil die gaskachel laten afkoppelen en verwijderen. Het laminaat is om de kachel heen gelegd en ik wil de vloer graag ook netjes laten afwerken met bijvoorbeeld een kleine verhoging. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Aardpen / aarding elektrode slaan

Graag wil ik in mijn woning van 1960 een aardpen aangelegd hebben. De werkplek is goed bereikbaar.