Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nijmegen of directe omgeving.

2309 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nijmegen:

Wieltje van jalouzie verm. afgebroken. Advies reparatie of vervanging.

Onze jalouzie is kapot. Circa 2,40 meter breed. Graag advies voor reparatie of vervanging.

Stopcontacten aarden in een appartement

Er zijn veel stopcontacten die niet geaard zijn en sommige willen we nu geaard hebben. Appartement is van ong 1970 (gelijkvloers). Nu zoek ik een elektricien die voor mij de gewenste stopcontacten kan aarden.

Oude Douchecabine verwijderen en nieuwe plaatsen

Graag mijn oude Douchecabine verwijderen (twee wanden/geen douchebak). Nieuwe douchecabine plaatsen (twee wanden / geen douchebak). Eventueel ook nieuwe doucheset plaatsen. Zie graag wat reacties.

Stopcontact aanleggen in bestaande badkamer

Ik zou graag een stopcontact in de badkamer aan laten leggen. Tegens zitten voor twee derde van de hoogte van de muur er op. Het gaat om een muur waarop in de slaapkamer die er tegen aan ligt al een stopcontact zit. Ik zou graag weten met wat voor een kosten plaatje rekening gehouden moet worden. Het liefst een dubbele contact doos enkel is ook prima. Opbouw is prima. Alvast bedankt.

Douche cabine en afzuigkap vervangen

De douchecabine wil ik laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe laten plaatsen. Deze heb ik al aangeschaft en is 80 x 80 cm. Daarnaast wil ik de afzuigkap in de keuken laten verwijderen en nieuwe plaatsen.

Laminaat leggen

Gaat om 87 vierkante meter laminaat leggen in 3 slaapkamers overloop woonkamer keuken en hal

Een konijnenhok maken

Heel graag wil ik het zelfgemaakte konijnenhok die op de praxis website staat. Nu ben ik alleen zelf niet zo handig, dus mijn vraag is kan iemand dit maken tegen betaling? Ik wil het konijnenhok precies zoals hier staat beschreven: https://www.praxis.nl/voordemakers/klusadvies/een-konijnenhok-maken Graag hoor ik of dit mogelijk is.

Vlonderterras in de tuin

Ik wil graag achterin mijn tuin een houten vlonderterras van 3.00x1.90 meter. De moeilijkheid zit 'm denk in de ondergrond: daar is moeilijk een paal in de slaan om de dwarsbalken aan te bevestigen. Er zit bouw/sloop-afval in de grond. Misschien lukt het een vakman wel of kan er gewerkt worden met rubberen tegels die normaal voor op balkons onder een vlonder worden gebruikt? Ik zou hier graag advies over willen en een offerte wat het zou kosten als ik de vlonder zou laten maken (en welke materialen ik dan zou moeten bestellen). Ik heb een achterom met een goede opening dus dit zal allemaal goed bereikbaar moeten zijn.

Spiegel monteren op wand

Een spiegel van circa 2.5 x 1.5 meter en 45 kg wil ik laten monteren op wand in de woonkamer.

Gasfornuis aansluiten

Gasfornuis (gas kookdeel, elecktrische oven) aansluiten. Er is al een gasleiding aanwezig, deze moet wel aangesloten worden aan het fornuis.

Toilet werkt niet zoals het moet/ reservoir

Graag wil ik u het volgende vragen. Wij hebben een toilet van Grohe inbouw nu 1,5 jaar oud. Deze heeft twee knoppen voor het doorspoelen, klein en groot. Nu blijft de grote steeds hangen, dus als deze gebruikt is blijft hij doorlopen en stopt dan niet meer. Soms lukt het wel door op de knop te tikken/ drukken maar meestal niet. Kunt u mij een indicatie geven wat de kosten ongeveer zullen zijn om dit te laten repareren door uw bedrijf/monteur? Ik hoor het graag. Graag per mail! Met vriendelijke groet,

6.7 m2 laminaat leggen

Graag zou ik zsm liefst deze week een kleine gang 6,7m2 laminaat gelegd hebben alle materialen zijn in huis.

Wasmachinekraan vervangen

De kraan van de wasmachine is lek en sluit niet meer af. Dus er loopt continu water uit als hij niet op machine is aangesloten, en hij lekt beetje als hij wel op machine is aangesloten. Zie foto

gordijnen en rolgordijnen ophangen

Enkele weken heb ik een vakman laten komen om gordijnen in te meten. Deze gordijnen heb ik inmiddels binnen en moeten worden opgehangen. Het gaat om 1 rails van 380 cm lang ophangen voor de gordijnen en 2 losse rolgordijnen. Ik wil graag zsm een afspraak om ze te installeren.

Extra opbouw stopcontact aanleggen

In verband met het plaatsen van een vaatwasser in een bestaande keuken, moet er een extra geaard opbouw stopcontact worden aangelegd in een onderkast. De leiding ligt achter het keukenblok.

Dakkapellen afwerken en tegelwerk keuken en doucheruimte

Net geplaatste dakkapellen die ik wil laten afwerken: - dakkapel voor. circa 3 m breed stucen en verven. - dakkapel achter. circa 4 m breed. stucen en verven. - dakkapel achter overloop. Douche ruimte is gecreëerd. Circa 2,5 m x 2,5 m. Betegelen muur en vloer. - oude douche ruimte. Tegels vervangen. circa 5 m2 - keuken. Tegels vervangen circa 7 m2 De tegels zijn al aangeschaft.

Badkamer isoleren

Gaat om een badkamer met 3 buitenmuren en het plafond is het dak. Dus rondom isoleren, badkamer is ongeveer 2500 x 4000 en ruim 3 meter hoog. Ik laat mij graag adviseren.

Schuifdeur ophangen

Er moet een Cando industriële schuifdeur opgehangen worden. Het schuifdeursysteem moet gemonteerd worden op een cellenbetonmuur, waar een houten omlijsting omheen zit.

Installatie single split airco

Ik wil op zolder kamer een single split airco installeren (https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/luchtbehandeling/airconditioners/qlima-split-unit-airco-sc5248-4-6kw/5688692#specs). Deze airco krijgt de buitenunit op het platte dak. Verwacht dat leidingen het best door de binnenmuur en dan door de ventilatieschacht naar het dak kan. Door deze schacht lopen ook de kabels van de zonnepanelen. Wat zijn de kosten voor het ophangen, leggen van de leidingen en installeren van deze airco (inclusief onderdelen)? Ps. De zolder is te bereiken met een trap vanaf het dak van de 1e verdieping.

Gat voor de afzuigkap in de buitenmuur boren

Ik wil graag een gat boren in de buitenmuur voor een afzuigkap. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een offerte.

Polycarbonaatplaten op serre vervangen

Ik wil de oude polycarbonaatplaten vervangen door glas. Het totale oppervlakte van het dak is plm. 250 x 250 cm. En bestaat uit 3 platen. Op de foto kunt u zien dat er nog droge takken van de blauwe regen op liggen. Deze worden door mij verwijderd, zodat het dak helemaal schoon is. Graag een offerte.

Slaapkamer veranderen ik badkamer

Ik wil van een slaapkamer een nieuwe badkamer maken. Het gaat om een kamer van 9 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Zonnescherm demonteren

Ik wil ons zonnescherm laten demonteren, de gaten in de muur een beetje laten vullen en daarna met nieuwe pluggen het zonnescherm weer op laten hangen. De schroeven waaraan het scherm hangt laten langzaam los / pluggen zijn niet meer goed, waardoor het zonnescherm uiteindelijk naar beneden valt.

Montage zonnescherm

Ik wil een zonnescherm, gekocht bij de Praxis, laten monteren. Het gaat om een breedte van 4 meter. Begane grond.

Harmonicadoek monteren

Graag 2 harmonicadoeken monteren van 2.40 bij 4.00 meter