Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nijkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nijkerk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nijkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nijkerk of directe omgeving.

189 klanten uit Nijkerk bevelen een bij Casius in Nijkerk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nijkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nijkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nijkerk:

Installeren houtkachel

Wij hebben een Kratki K6 houtkachel gekregen en willen deze graag aangesloten hebben. Wij hebben wel een aantal kachelpijpen bij de kachel gekregen en een T-stuk. Het aansluiten is alleen wat lastig omdat de ruimte in de haard beperkt is waar de kachel voor komt te staan. Ik vermoed dan ook dat het T-stuk niet gebruikt kan worden en een bocht gebruikt moet worden.

Gat in beton naar kruipruimte

Ik zoek een loodgieter die ten behoeve van het verplaatsen van een toilet een gat kan boren voor het verplaatsen van het rioolafvoer. Daarnaast dient het gat niet gedicht te worden, zulk overig werk doe ik zelf.

Palen inclusief Coolfit doeken monteren

De klus bevat het plaatsen van maximaal 3 schaduwdoeken, die aan palen bevestigd zullen moeten worden. Ik ben leverancier van de materialen en de plaatsing moet plaatsvinden bij een zorgcentrum. Het gaat om 3 verschillende doeken: een vierkant van 5 bij 5, een driehoek met 90 graden en een gelijkzijdige driehoek.

Spanplafond plaatsen

Wij zijn op zoek naar een spanplafond van ongeveer 47m2. We willen graag zo'n plafond ivm echo in ons huis. Hij moet dus geluidsdrmpende functie hebben. Ons huis is 5,4 meter breed en 10. 30 lang (ongeveer) het trappenhuis moet daar nog af. Hoor graag wat voor ons de beste optie is en wat dat zou gaan kosten.

Sleuven frezen in plafond en muren

Wij zouden graag een sleuf van circa 170 cm lengte in ons plafond van gewapend beton (appartement) gevreesd zien voor de aanleg van een stroompunt. Het mag een bemantelde kabel zijn. Kunt u ons hiervoor offerte maken en op welke termijn u dit werk kunt uitvoeren?

Uitbreken keukenmuur

Het betreft het verwijderen van de muur tussen de keuken en de woonkamer. Foto is eventueel beschikbaar. Een klein muurtje blijft staan. Ik vermoed, dat de muur dragend is t.b.v. de etagevloer. Er is reeds een draagbalk geplaatst dwars over de woonkamer, hier stond vroeger ook een muur.

Laminaat leggen in slaapkamer

Bij deze wil ik graag een offerte ontvangen voor het volgende. Het gaat om een slaapkamer waar wij graag een laminaatvloer willen. De slaapkamer is 4 x 5 meter en heeft verder geen vaste kasten of hoekjes. De ondergrond is een betonnen vloer. Het laminaat in grijskleurig eiken motief. Hoge witte plinten, circa 17 meter. Graag willen wij de offerte ontvangen inclusief leggen plus laminaatvloer met plinten afgewerkt.

Verlichting ophangen en andere klusjes

Het gaat ook een aantal kleine klussen in een huis dat ik net heb gekocht. Klus 1: Lampen (9 stuks) ophangen en werkend maken lampen hoeven niet aangeschaft te worden. Heb ik al gekocht: Philipshal) PhilipsWC) Eglo 24728 (Woonkamer) Philipskeuken) Philipsslaapkamer) Karwei Sem (overloop) Eglo 25944 (slaapkamer 2) Philipsbadkamer) Lamp voor de schuur. Klus 2: Zie de foto's. Dat moet de een voorraad kast worden. Paar planken aan de muren dat het stevig is. Klus 3: Zie foto. Een vergelijkbare strip aanbrengen op het aanrecht om te voorkomen dat er water achter het aanrecht komt. Klus 4: Kapstok ophangen. Graag een totaal prijs

Lint van rolluik vervangen

Voor de kinderkamer hebben wij een verduisterend rolluik. Nu is het lint geknapt en is het luik niet meer bruikbaar. We zoeken iemand die het lint kan vervangen. We hebben zelf nog geen nieuw lint aangeschaft.

Zonnescherm repareren

Zonnescherm opdraaien lukt niet meer Het opwindgedeelte wil niet meer draaien. Het zonnescherm is uitgedraaid en kan niet meer opgedraaid worden. Graag reparatie.

Picknicktafel monteren

Het betreft een picknicktafel van de Karwei die als bouwpakket geleverd word. Deze zal in elkaar gezet moeten worden. Indien mogelijk zouden wij het prettig vinden dat de vakman deze ook meebrengt.

Monteren van een picknicktafel

Bouwpakket van een picknicktafel in elkaar zetten.

Doek vervangen van een elektrisch zonnescherm

Doek van het elektrische zonnescherm moet worden vervangen. De breedte is 6 meter, uitval van 2,5 meter. Graag offerte voor materiaal en klus.

Kamer behangen

Het behangen van een kleine kamer. Afmeting: 2.25 hoog en 10 meter lang met glasvezel behang. Eventueel plaatsen van zeil of laminaat vloer. Behang en vloer koop ik zelf.

Wc plafond repareren na lekkage

Wij hebben lekkage gehad boven in de badkamer en cv ruimte. Nu willen wij graag het plafond van de wc beneden laten herstellen. Toilet is 1,5 bij 1,5 meter.

Vernieuwen zonnescherm

Ons zonnescherm heeft een oud doek en is ook verkeerd opgerold. Hij werkt verder nog prima alleen ziet het er niet meer uit. En omdat hij verkeerd is opgerold kunnen we het zonnescherm niet in zijn geheel oprollen waardoor we altijd een 'vieze' rand hebben omdat die rand het weer opvangt. Wat kunnen we het beste doen en welke prijs hangt hier aan vast? Kan zonnescherm hersteld worden of moet het vervangen worden? Graag advies en mogelijkheden. Bij voorkeur contact per mail.

schiolderen, enz...

Ik zoek iemand welke mijn nieuwe woning schildert en vinyl plaats op de vloer en gordijnen en lampen hangt op enz... Ik wil ook graag toegang tussen twee slaapkamers dus stukje muur moet weg. Ik heb een nieuwe woning, daar staan nog geen meubels dus makkelijker om dingen te doen,

Vijver dicht maken en bestraten

Vijver van 2 x 2 meter en 1 meter diep moet gevuld worden met aarde, aangestampt en bestraat met klinkers.

Wc moet verplaatst worden, zit in de ...

Wc moet verplaatst worden, zit in de badkamer en moet naar een seperate ruimte; Achterdeur naar de tuin moet verplaatst worden, andere plaats in de gevel. Stukje naar de keuken toe uitbouwen, dit ivm de toiletverplaatsing. Dat is 2m2 ongeveer. Betreft wanden zetten, deur en dak. (er moet wel een stuk muur uitgebroken worden en weer opnieuw opbouwen)

Nieuwbouwwoning in Nijkerk moet geheel ...

Nieuwbouwwoning in Nijkerk moet geheel behangen worden. 80m2 vloeroppervlakte. Natte cel hoeft niet en keuken hoeft ook niet. Standaard hoogte en allemaal gelijkvloers.

Ik heb een bosplatsoen van 2250m2 laten ...

Ik heb een bosplatsoen van 2250m2 laten planten in januari met een ruw gras oppervlakte van 225m2. Om de meter staan in vijf rijen, jonge struiken. Ik wilde het geheel dit seizoen zes keer laten schoffelen en/of spuiten en randen maaien. Afval kan verwerkt worden in de slotkant. Maaigedeelte van 50 cm kan blijven liggen. Tevens dienen 28 platanen worden gesnoeit einde van seizoen. Ik wil graag een totaalprijs voor het hele seizoen. Groet,

De dorpel en de neuten van de voordeur ...

De dorpel en de neuten van de voordeur zijn verrot. We hebben reeds een stuk hardhout gekocht om de dorpel te vervangen, maar weten nu eigenlijk niet hoe we verder moeten. Het stuk hardhout moet precies in de goede vorm gemaakt worden, terwijl we geen mal hebben omdat we de oude er hoogstwaarschijnlijk niet heel uit krijgen. We laten het bij nader inzien toch liever over aan een vakman. Waarschijnlijk een timmerman?