Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloeren en lijmresten verwijderen:

Vloeren en lijmresten verwijderen

Betreft: woonkamer, hal, overloop en drie slaapkamers met gelijmd tapijt en een keuken met linoleum.
Onze klant uit Marienvelde (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren en lijmresten verwijderen uit heel Nederland:

Vloeren laten egaliseren

In de woonkamer van 36 m2 en de hal van 9 m2 liggen plavuizen. Beide vloeren dienen te worden geëgaliseerd. Op de slaapkamer van 11 m2 ligt een betonvloer met lijmresten. Ook deze vloer dient te worden geëgaliseerd. Daar waar mogelijk is dient het werk komende week uitgevoerd te worden.

Betonnen vloer coaten of schilderen

Wij willen binnenkort een bedrijfspand gaan huren, waar op dit moment linoleum ligt verlijmd op betonnen vloeren. Het linoleum zal verwijderd worden door een bedrijf en de vloer wordt vrij van lijmresten opgeleverd. Wij zullen in die ruimte gebruik maken van een heftruck en willen daarom advies over de beste afwerklaag die aangebracht moet worden op de betonnen vloer van 1300 m². We denken aan epoxy of verf die hiervoor geschikt is. Wij ontvangen graag uw kostenindicatie en advies.

Laminaat leggen en behang aanbrengen

Wij hebben een woning gekocht, waar wij enkele klussen willen uitbesteden. Er moet in totaal ongeveer 60 m² laminaat worden gelegd. We hebben het laminaat al gekocht, maar nog geen plintjes omdat we het opmeten daarvan lastig vinden. De vloeren zijn inmiddels kaal. Verder willen we op de 3e verdieping de muren laten witten. We hebben het behang eraf gehaald, maar er zitten nog wel lijmresten op. Als laatste klus willen we de muren van 1 slaapkamer laten behangen. Het zijn ruwe muren en we hebben een dik vinylbehang gekocht om erop te doen. We laten het huis graag even bekijken en ontvangen daarna een offerte.

Vloeren laten egaliseren

Het egaliseren van een volledige begane grond en een badkamer vloer boven. Bij elkaar ongeveer 70 m2 vloeroppervlakte. In beide gevallen zitten hardnekkige lijmresten van plavuizen en douche tegels op de vloer. Beneden komt vloerverwarming, maar voordat deze ingefreesd kan worden dient de vloer vlak te zijn. Hierna komen er weer plavuizen overheen.

Gang en trapgat spackspuiten

Het betreft het spackspsuiten van de gang + trapgat, ongeveer 20 m2 structuur wit 2 mm korrel. - Verwijderen eventuele lijmresten - voorstrijken - Afplakken vloer/ plafond - (De)monteren radiator/trapleuning Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 20

Wand spachtelputzen

Het oude spachtelputz is van de muur afgeschuurd omdat er lijmresten op de muur zaten van schrootjes. De muur is nu egaal gemaakt. We zouden hier graag weer spachtelputz op willen hebben. Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Lijmresten verwijderen en vloer glad opleveren

Wij hebben harde lijm resten op de beneden verdieping van ons huis, gaat om de woonkamer, keuken en de bijkeuken, totale oppervlakte is rond de 40 vierkante meter. Wij zoeken een manier om de vloeren lijmvrij te maken of egaliseren, afhankelijk van wat goedkoper is. Wij moeten de sleutels 23 november inleveren, dus enige haast is van belang! Het huis is leeg, dus u kunt er zo bij.

Vloeren verwijderen en afvoeren

In verband met een verhuizing, wil ik de volgende werkzaamheden laten verrichten: - verwijderen en afvoeren van ongeveer 55 m2 laminaat (losliggend) in woonkamer en hal; - verwijderen en afvoeren van ongeveer 12 m2 laminaat (losliggend) in slaapkamer; - verwijderen en afvoeren van ongeveer 18 m2 tapijt (losliggend) in slaapkamer; - verwijderen en afvoeren van tapijt op trap (geplakt), lijmresten dienen ook verwijderd te zijn. De werkzaamheden dienen plaats te vinden in de periode van 17 tot 31 januari 2014.

Betonvloeren egaliseren

Op de eerste verdieping van onze tussenwoning ligt een betonvloer die op alle drie de kamers erg scheef is. Graag zouden we dat willen egaliseren op zeer korte termijn. Het liefst deze week nog. Afmetingen kamers: kamer 1: 3.37m x 3.54m - geschat hoogteverschil (gemiddeld): 2cm. kamer 2: 4.05m x 3.54m - geschat hoogteverschil (gemiddeld): 3cm. kamer 3: 2.20m x 3.00m - geschat hoogteverschil (gemiddeld): 4cm. Daarnaast mogelijk de overloop ophogen, maar misschien is dat niet nodig? De oude vloerbedekking is verwijderd en eventuele lijmresten zijn ook zoveel mogelijk verwijderd. Volgende week maandag (13 dec. 2010) komt de stukadoor langs om de plafonds en muren van stucwerk te voorzien, dus wij zouden graag willen dat de vloeren dan geëgaliseerd zijn (en hij erop kan lopen).