Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor duoblok wc installeren:

Duoblok wc installeren

Ik heb een duoblok wc gekocht en ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan installeren en werkend kan maken. Graag een offerte.
Onze klant uit Malden (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor duoblok wc installeren uit heel Nederland:

Duoblok plus toilet vervangen

Oude vlakspoel ao wc pot vervangen door diepspoel ao pot

Verhoogd toilet monteren

Ik wil in mijn badkamer het bestaande toilet omruilen voor een verhoogd toilet. Tevens afvoer van het huidige toilet. Geplaatst moet worden: Het Aquazuro duoblok Misa. Dit past in iedere toilet- of badruimte. De wc heeft een zithoogte van 48 cm en is waterbesparend dankzij de dual-flush knop. EAN: 8711216478683

wc duoblok goed installeren

Wij hebben een Aquazuro duoblok Savio duoblok toiletblok aangeschaft bij de Praxis Leiderdorp. We hebben het dringende verzoek om dit te plaatsen en goed aan te sluiten in ons toilet. Een eerdere installatiepoging door een klusjesman is niet gelukt en leidde tot lekkage op het aansluitpunt van het toilet naar de afvoerpijp. Het toilet is door Praxis gecontroleerd en functioneert normaal, echter moet het nu vakkundig worden geplaatst tegen de wand en bij voorkeur door een erkende loodgieter die bekend is met de installatie van de toiletpotten die door Praxis worden geleverd. Voor plaatsing tegen de wand dient ook de aftapkraan verplaatst te worden.

Wc pot stortbak vervangen en fontuin en kraan

Ik wil de oude wc pot+stortbak vervangen door een duoblok wc en de oude fontein+kraan vervangen door een nieuwe.

Duoblok plaatsen

Toilet duoblok plaatsen. Afvoer achterzijde gebogen de vloer in. Aansluiting waterleiding links.\ Het is ook de bedoeling dat de oude wc wordt verwijderd.

Binnenwerk of vlotter van de WC repareren of vervangen

Ik zoek iemand voor het repareren van mijn wc, het water blijft lopen van de wc duoblok.

Installeren nieuwe WC-duoblok

Ik heb een WC-duoblok van het type Model Aquazuro duoblok Misa verhoogd. EAN nr. 8711216478683. aangeschaft. Bovenstaand WC-duoblok laten installeren, aansluiten en gebruiksklaar maken. 3 bijgaande foto's. 1. Gehele ruimte met huidig toilet. 2. Afvoerbuis onder toilet met ongeveer 10/11 cm ruimte tussen muur en begin buis de grond in. 3. Nieuwe afvoerbuis voor aansluiting duoblok naar vloerafvoer. Ruimte tussen afvoer inde vloer en breedte nieuwe afvoerbuis net wel/net niet passend. Gelieve hier rekening mee te houden. Mogelijk gaarne zichtbare tegels goed laten. Hopelijk hierbij voldoende info voor uw offerte. Met dank H.J.L. Duisdeiker.

2 nieuwe wc duobloks monteren

Ik wil graag van mijn tussenwoning de wc boven en beneden laten vervangen door een vakman voor twee nieuwe wc duobloktoiletten. Wat is de goedkoopste mogelijkheid inclusief aanschaf twee nieuwe toilet duoblok? Wij hebben een voorkeur voor een keramische wc-pot, met een kunststof Plieger of Wisa waterreservoir montage erop die waterdicht moet zijn.

WC pot leveren en plaatsen

WC duoblok leveren en plaatsen.

Wc vervangen

Het betreft een duoblok toilet die ik bij Praxis ga kopen. Ik wil graag dat een vakman langskomt om te kijken hoe waar de afvoer zit en dergelijke zodat ik wel de goeie toilet koop.