Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor bureaublad maken en muur sauzen:

Bureaublad maken en muur sauzen

Ik zou graag een wit bureaublad van circa 3.50 meter breed en 80 cm diep willen laten inmeten en monteren. Daarnaast zou ik ook graag een muur van circa 20 m2 willen laten schilderen (van donkergroen naar een lichte kleur).
Onze klant uit Malden (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bureaublad maken en muur sauzen uit heel Nederland:

Kasten en bureau tegen schuine zolderwand maken

Zie foto. De 2 witte delen moeten kasten worden waar aan 1 kant hangertjes geplaatst kunnen worden op een stang en in het andere deel allemaal vakken. Ertussen moet een bureaublad komen. Moet 1 strak net geheel worden. Beide kasten open te maken met schuifsysteem of openslaande deuren (in overleg). Afmetingen : hoogte ca 200-220 meter (in overleg). Eerste grote kast ca 1. 50m breed. Buro cam (in overleg). 2e kleine kast ca. 1. 20m breed (in overleg). Graag uw ideeën/voorstellen/foto's/prijsindicaties!

Aanrechtbladen monteren

Het plaatsen van een aanrechtblad van 2,65 meter als bureaublad tegen de muur. Het plaatsen van een aanrechtblad van 1,10 meter als schap in de keuken. Het gaat alleen om het plaatsen. Het op maat maken wordt gedaan door iemand anders.

Maatwerk kast en bureaublad plaatsen

Ik wil graag een maatwerk kast en bureaublad tegen de zijmuur van onze aanbouw laten maken. Het geheel moet bestaan uit drie delen van rechts naar links (zie vooraanzicht): kast, bureaublad en smalle staander. De kast is ongeveer 1,0 x 0,5 x 2,6 meter (lxbxh), het blad is ongeveer 1,9 x 0,7 (meter lxb) en de staander 0,3 x 0,3 x 2,6 meter(lxbxh). Het blad moet aan de linkerzijde dicht zijn aan de onderkant d.m.v. een plaat en tevens moet het aansluiten tegen de staander. Het geheel is 3,2 meter breed (zie bovenaanzicht). De kast moet voorzien zijn van 4 houten deurtjes en verder legplanken. De staander heeft 2-3 vakken met een deurtje of laatje en verder alleen legplankjes. Het bureaublad moet afgeronde hoeken hebben. Het geheel mag in onbehandeld geschuurd blank hout opgeleverd worden wij willen het zelf lakken. Wij ontvangen graag uw offerte.

Bureau lager en een kastje laten maken

Wij zijn recent verhuisd. Bij onze receptie staan twee hoekbureaus met ladeblokken die zijn ingebouwd. D.w.z. ze zitten vast aan de muur en in het midden staat er een extra poot ter ondersteuning. Onze receptioniste is echter klein van stuk en het bureaublad staat voor haar veel te hoog. Bureaublad zou zo'n 10 cm naar beneden moeten. Wij zouden graag willen weten of dat kan en zo ja, wat de kosten daarvan zijn. Ik kan me voorstellen dat jullie eerst op locatie moeten kijken. Aangezien het te hoog werken voor de receptioniste niet prettig is, zou dit op redelijk korte termijn moeten. Tevens moet er op een verdieping een stuk tussen kastjes opgevuld worden: een extra kast maken. Kunt u zsm contact met ons hierover opnemen svp?

Zwevend bureaublad laten maken

Het betreft een zwevend bureaublad met de afmetingen lengte 200 cm, diepte 50 a 60 cm en dikte 5 a 6 cm. Deze zal hoogglans wit moeten worden. Deze zal aan een betonnen bevestigd worden. Het moet stevig genoeg zijn om een pc op te zetten.

Op maat gemaakt bureaublad

Het maken van een op maat gemaakt bureaublad, met hoek van ongeveer 48 graden. De opdracht bestaat uit: - Mij mij thuis opmeten (timmerman verantwoordelijk voor de maten) - Bureaublad maken - Thuis afleveren en kijken of hij goed past (montage doe ik zelf) Schets van gewenst bureaublad staat op: http://unknown2.freehostia.com/bureaublad/bureaublad.jpg Bureaublad liefst wit, en moet robuust zijn (wordt veel aan gewerkt) en nette afwerking.

Bureaublad maken

Een lang bureaublad (lengte 5 meter) bedoeld voor 2 werkplekken maken. Eventueel met laden of opbergrand. Materiaal n.n.t.b.

Beste meneer/mevrouw, De kamer heeft ...

Beste meneer/mevrouw, De kamer heeft ongeveer de volgende afmetingen: 2,50 meter diep 1,75 meter breed 2,65 meter hoog We willen in deze werkkamer ruimte voor de volgende zaken: - kast - bureaublad - Planken Kast - Hoogte 2,65 meter - Breedte 1,40 meter - Diepte 45 cm - 7-8 planken (eventueel vakken afhankelijk van kosten) - 2-4 laadjes Bureaublad - L-vorm - Grootste gedeelte 60 cm diep en 1,75 meter breed - Kleine gedeelte vanaf de 60 cm nog 40cm lang en 45 cm diep - Bureau op zo'n 80 cm hoogte Planken - 3 planken van 1,10 meter breed en 28,5 cm diep - 1 plank van 1,10 meter breed en 15 cm diep Naast deze klus willen we ook een inbouwkast (2,65h x 2,20b) op maat laten maken. Svp hiervoor apart kosten berekenen. Bedankt Groeten Anco en Karin

Kast 30cm diep, 2.12 m hoog en 3 meter ...

Kast 30cm diep, 2.12 m hoog en 3 meter lang voor het in twee delen van zolder met schuifdeur daaraan. Hoogslaper maken en plaatsen. Bureaublad 40 diep en 3 meter lang plaatsen en drie maal 2 kastdeuren plaatsen voor kastruimte schuine wanden.

- op zolder is nu al een scheidingswand ...

- op zolder is nu al een scheidingswand met deur; deze verplaaten naar voren. het liefst dan een schuifdeur. - hierdoor ook vlieringgat verplaatsen en hierin fleecetrap plaatsen. - op zolder vaste kasten maken; leg en hang-kasten - in twee slaapkamers ook vaste kastenwand maken met bureaublad. - ook bureaublad in bestaande kastenwand plaatsen. - in woonkamer stenen vensterbank vervangen door houten vensterbank