Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Malden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Malden heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Malden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Malden of directe omgeving.

157 klanten uit Malden bevelen een bij Casius in Malden aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Malden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Malden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Malden:

Duoblok wc installeren

Ik heb een duoblok wc gekocht en ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan installeren en werkend kan maken. Graag een offerte.

Bureaublad maken en muur sauzen

Ik zou graag een wit bureaublad van circa 3.50 meter breed en 80 cm diep willen laten inmeten en monteren. Daarnaast zou ik ook graag een muur van circa 20 m2 willen laten schilderen (van donkergroen naar een lichte kleur).

Motor van knikarm-zonnescherm repareren

Mijn zonnescherm wil niet meer omhoog. Waarschijnlijk is de motor kapot. Het is een optima knikarm-zonnescherm van de Praxis van 14 jaar oud met afstandbediening. Ik zou de motor graag laten vervangen of repareren.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Ik wil graag het inmeten, maken en ophangen van een rolgordijn (slaapkamer) en 2 horizontale jaloezie (badkamer) realiseren. Het rolgordijn moet Soft shades - 'Raffia' (verduisterend), ongeveer 230 cm breedte, 165cm hoogte zijn. En bij de jaloezieën: Loft - 'Schroef', eerste ongeveer 147 cm breedte, 150 cm hoogte: tweede ongeveer 133 cm breedte, 150 cm hoogte.

Rolluik op de achterdeur plaatsen

Ik wil graag een nieuw rolluik plaatsen op de achterdeur op de begane grond. De maat is 230 x 99 cm. Ik wil graag dat de vakman het rolluik mee aanbiedt, graag in aluminium. Ik zou graag een prijs ontvangen, inclusief plaatsen. Het hoeft geen elektrisch luik te zijn. Er dient ook een oud luik verwijderd te worden.

Vloerbedekking verwijderen

Door het hele huis vloerbedekking verwijderen. Huiskamer, de gang en twee slaapkamers op latjes. Schappen kamer, douche,wc gelijmt. Wat is de prijs om dat te laten doen door jullie?

Klussen in de tuin en de badkamer

1.We hebben een houten schuur, na een heftige regenbui staat de schuur altijd blank. De onderste lat van de schuur is al verrot. Nu willen we de onderste lat laten vervangen, maar we willen graag hierbij de totale prijs van weten. 2. Onze vloerverwarming in onze badkamer doet het niet meer, wat zijn de totale kosten als ik het door jullie laat vervangen? Graag wil ik een totale prijs weten van de tuin en de badkamer, inclusief materiaal.

Flatscreen TV ophangen

Wat kost het om onze TV (flatscreen) te laten ophangen aan de muur met een zelf gekochte beugel die geschikt is voor onze TV. Graag zou ik in overleg met de vakman een beugel uitzoeken en bepalen welke het beste is voor onze muren. Frasen hoeft niet meer. Kabel is al aanwezig. Gaat om ophangen van de beugel en TV. Gebruiken jullie daarnaast ook een stud detector om op te sporen waar de TV het beste bevestigd kan worden? Graag ruime ervaring met ophangen van TV's.

Rolgordijn in woonkamer ophangen

Rolgordijntje ophangen luxaflex eraf

Spanplafond in badkamer plaatsen

Wij overwegen een spanplafond in onze badkamer. De badkamer is 3.20 bij 2.74 meter en heeft een aparte inloopdouche met muren tot aan het plafond. Ook willen we graag verlichting in het plafond, bij voorkeur led met regelbare kleuren. Er is een tekening beschikbaar.

Naden van een zonneschermdoek repareren

Bij het zonnescherm van 6 meter. Breed en een uitval van 3 meter zijn de naden los gelaten. Kan dat nog gerepareerd worden? En wat zijn daarvan dan de kosten?

mijn huis weer mooi maken

vernieuwing houte vloer. vernieuwing bekleden trap.relax ruimte maken van extra kamer.garage deur vervangen/isoleren.wasmachine-droger verbergen bijv deurtjes ervoor. nieuwe voordeur. verlichting achtertuin

De plafond op de 1e verdieping zijn ...

De plafond op de 1e verdieping zijn verlaagd die moeten eruit gehaald worden en dan moet er een strak plafond. Gaat om de hele 1e verdieping bestaat uit 3 kamers en een badkamer. Ter verduideliking boven het verlaagd plafond zit ongereveer 20 cm en dan krijg je de dwarsbalken die er lopen van de zoldervloer. De zoldervloer is een houten vloer. Moet een dakkapel op de zolder komen aan de achterzijde van +/- 2.5m breed. De dakgoten moeten aan zowel voor en achterzijde vervangel worden, in ze geheel 14m lengte. Plus de gehele boven verdieping moeten de muren recht getrokken worden en gestucadoord worden.

Ik wil alleen, dat de tuin onkruidvrij ...

Ik wil alleen, dat de tuin onkruidvrij gemaakt wordt en mijn heg gesnoeid wordt of eruit gehaald. Tevens misschien schoonmaken van de tuintegels en tuinafval, diverse balken en nog wat zooi mee wordt genomen, ik ben zelf allergisch. Een speciale ervaren klusjesman hoeft niet, het mag ook iemand in opleiding zijn. Mvg

A;Besttande radiotor vervangen door ...

A;Besttande radiotor vervangen door (reeds gekocht) design radiotor op te hangen tegen muur woonkamer B: Dakkantelraam verwijderen, en een nieuwe plaatsen 1 meter verderop C: wastafel en afvoer vernieuwen