Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gaten boren vloer met vloerverwarming:

Gaten boren vloer met vloerverwarming

Ik wil een 2 koloms hefbrug plaatsen maar we hebben vloerverwarming waardoor we niet diep genoeg kunnen boren door het leidingwerk. Graag een offerte voor de prijs en een datum van wanneer de werkzaamheden eventueel uitgevoerd kunnen worden.
Onze klant uit Lunteren (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaten boren vloer met vloerverwarming uit heel Nederland:

Gat boren buitenmuur 160 mm afzuigkap en een gat boren afzuiging badkamer

Graag zouden wij 2 gaten geboord hebben in de buitenmuur. 1 in de keuken van 160 mm deze moet een beetje schuin omhoog ten behoeve van de afzuigkap. 1 gat in de badkamer voor de afzuiging deze zal ook ongeveer 160 mm moeten worden. Dit moet eigenlijk nog in week 9 gerealiseerd worden, uiterlijk in week 10 voor de badkamer. Mocht het iets later worden moet ik met degene die de badkamer komen plaatsen kijken hoe het opgelost kan worden.

Sleuven frezen en gaten realiseren in wanden

Prijsopgaaf voor het frezen van sleuven en het boren van gaten 82 mm voor elektrische installatie in beton en stenen muren. Het gaat om: 4 gaten in beton 12 gaten in steen 3 meter sleuven, 2,5 cm diep in beton 10 meter aan sleuven, 2,5 cm diep in steen

Keuken aanpassen voor inductie koken

Voor het omschakelen naar inductie koken moet een bedrading worden aangelegd van de meterkast naar de keuken: - aanpassing meterkast - nieuwe bedrading aanleggen (er is geen bestaande buis om draad te trekken) dus gaten boren etc. - perilex contactdoos in keuken - Meterkast naar kookplaat 7 - 8 meter - Beschikt niet over kruipruimte.

Gat boren voor aanleg van meterkast

Ik heb een aanvraag ingediend voor een nieuwe aansluiting voor een "Gas" Elektra" Water" Media Telefoon Kabel". En hiervoor moet er van te voren een meterkast en (een) gaten en of een gat, aangelegd worden waar de meterkast komt. Ik ben op zoek naar een erkende bedrijf en of installateur die dit, zo goedkoop mogelijk, voor elkaar kan krijgen.

Parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie

Betreft een parterre appartement met twee woonlagen erboven, wij zijn eigenaar en bewoner van het beneden-appartement. Bovenliggend appartement (1e etage dus) is van een andere eigenaar en wordt verhuurd maar staat momenteel leeg vanwege een aankomende renovatie. De houten ondervloer van dit bovenliggend appartement wordt tijdens deze renovatie door de andere eigenaar voorzien van een geluiddempende ondervloer. Het gebouw dateert van circa 1910, dus er is sprake van een houten balklaag tussen de appartementen, erg gehorig :-( Onze interesse gaat uit naar cellulosevlokken, we zoeken goede thermische en akoestische isolatie. Vlokken kunnen ingespoten via het plafond van ons appartement of via vloer van 1e etage tijdens renovatie van dat appartement. Deze vloer is dan namelijk redelijk toegankelijk. Overigens, het plafond betreft nog het originele plafond met daaronder een laag gipsplaten welke in een later stadium nog wordt afgewerkt. Het boren van gaten is voor ons geen probleem, vraag is dus welke inspuit methode het meest kosten efficiënt is. Het te isoleren plafond oppervlak betreft circa 62 m2, balkdikte weet ik niet precies, 180/200 mm?

Muur verlagen van 280 naar 200 cm en wat gaten boren

Het gaat om een dubbelsteens muur die een hoogte heeft van 280 cm en het moet worden 200 cm en een lengte heeft van 500 cm. Eveneens moet er 5 gaten in vloer van 22 cm gewapend beton worden geboord van 5 cm. De offerte graag uitsplitsen.

Piano Centric paneelradiator leveren en plaatsen

Offerte aanvraag voor plaatsen radiator in de hal (2 bij 3 meter). Werkzaamheden: • Het uitschakelen van de cv-ketel en de vloerverwarming (zie foto) • Het zover als noodzakelijk drukloos maken van de cv-installatie • Het boren van 2 gaten in de hal door de vloer waar radiator geplaatst wordt en 2 gaten bij de vloerverwarmingsunit door de vloer (zie foto) • Het leveren en installeren van CV 16-2 slang door de vloer vanaf de hal naar de vloerverwarming verdeler. Kruipluik is in de hal, bij het raam.(zie foto) • Het leveren en installeren van een Piano Centric paneelradiator vlak type 21S l=900mm h=600mm RAL9016 1073 Watt incl. in de hal, onder het raam. • Het aansluiten van de geïnstalleerde CV slangen op de radiator • De radiator voorzien van een thermostaatknop. • Het vullen ontluchten en in bedrijf stellen van de installatie.

Ventilatiegaten naar de kruipruimte boren en roosters plaatsen

Graag wil ik dat er 6 gaten geboord worden en dat er roosters geplaatst worden. Ventilatiegaten naar de kruipruimte.

Plafond van garage isoleren

Isolatie dient aangebracht te worden in een bestaand plafond van een garage. Het plafond is vlak afgewerkt met dikke brandvertragende gipsplaten. Het plafond is tijdens de nieuwbouw minimaal met glaswol geïsoleerd. Voorstel tot aanbrengen van de isolatie is door middel van het boren van gaten in het plafond en dan het isolatiemateriaal dmv spuiten in de ruimte tussen het plafond en de bovenliggende vloer aan te brengen.

Infrezen elektra leidingen sleuven gaten boren

Het betreft het aanleggen van extra elektra groepen voor onder andere de keuken en het verlengen van de internet kabels. Ik wil namelijk inductie koken. Een perilex aansluiting ontbreekt nog. Ook zoek ik iemand die voor mij een 10-15 sleuven kan frezen in de betonen vloer en muur. Ik beschik namelijk niet over een kruipruimte.

Partners

Partners van Casius