Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Lunteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Lunteren heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Lunteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Lunteren of directe omgeving.

52 klanten uit Lunteren bevelen een bij Casius in Lunteren aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Lunteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: houten walbeschoeiing vervangen, dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren, geluidsisolatie via een voorzetmuur in twee onder een kap woning, dakraam realiseren, badkamer renovatie, klussen in huis + toilet renovatie, thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden, leggen van keramisch parket in visgraat, het realiseren van een PVC serre, balk en broodjes vloer en vloerverwarming laten leggen, stucen gehele woning, twee schuifdeuren realiseren, keramisch terras realiseren, wanden geluid isoleren, ventilatierooster plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Lunteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lunteren:

Gaten boren vloer met vloerverwarming

Ik wil een 2 koloms hefbrug plaatsen maar we hebben vloerverwarming waardoor we niet diep genoeg kunnen boren door het leidingwerk. Graag een offerte voor de prijs en een datum van wanneer de werkzaamheden eventueel uitgevoerd kunnen worden.

Hordeur monteren in houten kozijn

Graag zou ik een (uitschuifbaar) hordeur (ook advies welke ik moet bestellen)laten plaatsen voor de deur in woonkamer na balkon

Inductiekookplaat inbouwen in keuken

Inductiekookplaat Miele 474 inbouwen in bestaande keuken. Ik heb nu een houten blad met een kleiner gat.

Kattenren maken

Mits het voor mij niet te duur is/wordt een kattenren 3 of 4 meter lang en 1.80 hoog met gaas. Kat zit 's nacht in huis. Zo simpel mogelijk, het is alleen dat de buren geen last van de kat hebben en kat naar buiten kan kijken, zonder weg te kunnen lopen. Ik heb al grindstenen gekregen voor de bodem. En er staat een schutting waar de ren tegenaan moet staat, er is geen andere plek.

Allround vakman nodig!

Wil jij de klussen van Casius nog professioneler afhandelen en steun krijgen van een organisatie? Wil jij met jouw klusbedrijf nog succesvoller worden? Kijk eens bij FixMate.nl

Diverse klussen

Diverse klusjes zoals ondermeer het plaatsen van 2 ter plekke aanwezige traphekjes, buitenlamp aanbrengen aan de achterzijde, aanbrengen tv aansluiting slaapkamer, aanbrengen van 2 bovenlichten aan de achterzijde waar nu een vast raampje zit met een roostertje, wijziging lichtschakeling benenden-boven, vervangen raamklinken, plakhor aanbrengen, repareren toilet(stortbak). Bovenlichten ook leveren.

Knikarmscherm monteren 4 meter ...

Knikarmscherm monteren 4 meter elektrisch. Ik heb geregeld zonneschermen die moeten worden opgehangen.

Van een ruimte willen we kantoor maken. ...

Van een ruimte willen we kantoor maken. Grote, lange ruimte, met aan één lange zijde een groot (ook hoog) oppervlakte aan ramen. De onderste rij ramen laten we glasfolie aanbrengen, maar de bovenste rijen willen we decoratiefolie, dus niet speciaal glasfolie. Dit decoratie/raamfolie willen we 'gewoon' bij bijv. Praxis aanschaffen, maar we hebben geen tijd om het zelf aan te brengen. Bovendien is een proffesional hierbij wel handig, ook omdat de ramen vrij hoog zijn. (We hebben nog niet de precieze maten kunnen opmeten). Ik hoop dat een bedrijf ons zou kunnen helpen.

tuin aanleg waterval bestrating ...

tuin aanleg waterval bestrating omheining