Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor inzethorren voor draai-/kiepramen maken:

Inzethorren voor draai-/kiepramen maken

Ik heb een lang smal raam beneden van circa 210 x 55 cm en 2 dezelfde ramen op de eerste verdieping van circa 106 x 132 cm. Voor deze ramen zoek ik een vakman die inzet horren op maat kan maken. Deze mogen geschilderd worden met RAL 9001.
Onze klant uit Lienden (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inzethorren voor draai-/kiepramen maken uit heel Nederland:

Inzethorren in houten kozijnen plaatsen

Graag wil ik 4 inzethorren met een afmeting van ongeveer 150 x 150 cm (draai-kiepraam) laten plaatsen in houten kozijnen op de 1e verdieping. De horren zijn al gekocht.

Inzethorren op maat maken en plaatsen

Graag laat ik vijf horren monteren en plaatsen. Ik heb de horren voor de draai kiep ramen al in huis. Ze moeten alleen nog in elkaar gezet en geplaatst worden. Maten 3x ca 1. 30 hoog bij ca 1. 00 breedt en 2x ca 1. 15 hoog bij ca 0. 78 breedt

Inzethorren maken en plaatsen

Ik wil 3 inzethorren gemaakt en geplaatst hebben voor draai/kiepramen. Twee van ongeveer 90 cm breed x 128 cm hoog en eentje van 130 cm breed x 135 cm hoog. Kunt u de ramen in precies inmeten en horren maken? En kan ik misschien de spullen kopen? Liefst zo spoedig mogelijk.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren. Deze inzethorren voor een draai/kiepraam heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar ze moeten nog wel op maat worden gemaakt en worden gemonteerd en afgesteld. Het gaat om 2 raamhorren op de eerste verdieping. De woning heeft kunststof kozijnen.

Horren plaatsen in ramen

Ik zou graag een vijftal horren willen laten plaatsen voor onze kunststof kozijnen op de bovenverdieping. Het betreffen draai/ kiepramen dus het gaat om inzethorren. Maten: 68,5 breed, 102,5 cm hoog (x 5)

Horren op maat maken en monteren

Graag laat ik drie inzethorren voor draai-kiepramen monteren. Deze horren heb ik al in huis, maar ze moeten nog wel op maat worden gemaakt en worden gemonteerd.

Rolgordijn en horren inmeten en monteren

Ik wil rolgordijnen en horren laten inmeten en monteren. Rolgordijnen: • Vier rolgordijnen in een keuken waarbij ik ervan uitga dat er met één rolgordijn van ± 190 cm breed twee ramen afgedekt kunnen worden, maar dit is afhankelijk van de wijze van monteren. Drie rolgordijnen bedekken ramen ( twee gordijnen van ± 190 cm breed x 155 cm hoog en één van ± 60 cm breed x 180 cm hoog) Eén rolgordijn bedekt een buitendeur met daarboven een bovenlicht (90 cm breed en totale af te dekken hoogte is 227 cm). Op die deur moet ook een rolhordeur bevestigd worden dus in combinatie met een rolgordijn. Ook hier zijn mogelijk keuzes voor de wijze van monteren. • Twee rolgordijnen op een badkamer. (± 189 cm breed x 125 cm hoog en ± 180 cm breed x 125 cm hoog) • Alle 6 de rolgordijnen vallen binnen de maten van standaard Gammarolgordijnen, eventueel op maat ingekort. Horren: • Eén rolhordeur in de keuken (deur is 90 x 218 cm) • 4 Rolhorramen (maten glas; 3 keer ±70 cm breed x 120 cm hoog en 1 keer ±83 cm breed x 130 cm hoog) • 3 Inzethorren voor draai-kiepramen (maten glas; 2 keer ±80 cm breed x 115 cm hoog en 1 keer ± 85 cm breed x 110 cm hoog) Omdat ik niet weet hoe de gordijnen en horen het best gemonteerd kunnen worden, weet ik ook nog niet precies de afmetingen die ik moet bestellen bij Gamma. Dat inmeten met dus eerst gebeuren voor ik kan bestellen. Graag ontvang ik een offerte voor inmeten en monteren.

Onderhoud aan draai-/kiepramen

Graag zou ik mijn kozijnen willen laten afstellen. Ik heb Unilux inzethorren gekocht, maar nu willen de draai-/kiepramen niet voldoende sluiten. Offerte voor afstellen van alle draai-/kiepramen, totaal 7 stuks.

Vier inzethorren en een schuifhordeur maken/plaatsen

We hebben op drie slaapkamers kunststof draai- en kiepramen waar we inzethorren in willen hebben. Dagmaten: twee stuks van 50 x 125 cm en een van 73 x 130 cm. Zo ook voor de draai/kiep-balkondeur op de slaapkamer, dagmaat 50 x 125 cm. (volgens aanvullende informatie 86 x 202) Deze inzethor moet ook open kunnen. Tevens willen we een schuif-hordeur in de keuken, dagmaat 84 x 204 cm. Allemaal op maat gemaakt en van degelijke kwaliteit. NB De dagmaten zijn bij benadering.