Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schutting verhogen of plaatsen:

Schutting verhogen of plaatsen

Wij hebben achter in de tuin een schutting van maar 1 meter hoog. We willen hem graag verhogen naar 180 cm. Dat is 8 meter lang. Wij willen deze schutting alleen laten installeren wij gaan hem zelf aanschaffen, u dient de oude wel te verwijderen.
Onze klant uit Kerkdriel (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting verhogen of plaatsen uit heel Nederland:

Divers werk als bomen en schutting verwijderen en borders plaatsen

Ben drie jaar geleden hier komen wonen. De tuin (op zandgrond) van ongeveer 75 m2 voldoet, maar ik heb met een aantal dingen hulp nodig. Er moeten twee (niet heel grote) bomen worden verwijderd, een boom moet getopt, ik wil graag borders laten verhogen (indien mogelijk) en een stuk betonnen schutting moet verwijderd (zie foto) waarna ook een deel schutting moet worden opgeknapt. Liefst zou ik ook een pergola laten plaatsen, maar is budget afhankelijk. Ik ben flexibel wanneer dit uitgevoerd moet worden, maar de voorkeur is dit voorjaar.

Schutting eruit halen en verhogen

De straatkant is met 30 cm verhoogd. Nu moet de schutting met 30 cm worden verhoogd.

Tuin renoveren

Tuin momenteel betegeld. Alle tegels en boomstronk verwijderen. Egaliseren. Terras aanleggen + kunstgras. Achterzijde tuin schutting verhogen met groen. De tuin is 100 m2, de oppervlakte dat betegeld moet worden is 50 m2.

Tuin ophogen met tempex en renoveren

Ik wil mijn voortuin (6 x 2 meter) en achtertuin (6 x 10.3 meter) laten verhogen met EPS blokken. De tuin heeft verzakking van 30 cm tot 50 cm. Na verhogen wil ik de volledige tuin laten renoveren. Het gaat om nieuw tegels, schuur, schutting en meer.

Tuin laten renoveren

Verhogen Tegels leggen Schutting plaatsen Leeghalen.

Tuin- en tegelwerk

Stoepje voordeur ongeveer 8 cm verhogen. Dit stoepje betreft ongeveer 0,5 m2, dit moet waarschijnlijk ook d.m.v. een opsluitband. Ik de hoek naast de schutting moet de grond ook ongeveer 5 cm verhoogd worden. Wellicht heeft de schutting ook een nieuwe steunpaal nodig. Daarnaast wil ik graag dat er twee planten verwijderd worden en één plant verplaatst wordt. Dit moet gebeuren aan de straatkant, het is dus goed te bereiken.

Tuin vernieuwen en renoveren

Wij willen graag de tuin laten vernieuwen. Op dit moment bestaat de tuin uit gras, een lage heg en 2 struiken. Wij willen graag dat de tuin wat opgehoogd word, gelijk aan de woning, en dan voor het grootste gedeelte laten betegelen en een kleine vlonder. De heg zal verwijderd moeten worden en daar willen we een nieuwe houten schuttingsdelen met betonnen palen hebben met deur. De grond bij de heg is zo'n 30 cm lager dan de woning waardoor de schutting dan erg laag uitkomt. Vandaar dat we het willen laten verhogen. De tuin is totaal 60 m2 en goed bereikbaar.

Schutting maken met Rabbat planken

Ik wil graag een stenen afscheidingsmuur bekleden met rabat planken en deze deels over een lengte van 5 meter met circa 70-80 cm verhogen.

Oprit verhogen en schuttingen plaatsen

Wij willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor het ophogen van onze oprit en plaatsen van een schutting. De oprit is 11,5 x 3 meter en 6 x 3 meter groot. De oprit moet ongeveer 10 cm worden opgehoogd en daarna moet de huidige klinkerbestrating er weer worden teruggeplaatst. Verder willen we een schutting van 2 meter hoog aan 3 zijden van de tuin van respectievelijk 8,1 meter, 9 meter en 9,2 meter lang. De schutting willen we uitgevoerd in Douglas hout met palen van 15 x 15 cm. We willen graag uw offerte met daarin aparte posten voor alle materialen en de geschatte uren per onderdeel. Een bezoek vooraf stellen wij op prijs.

Schutting verstevigen en verhogen

Ik wil een bestaande schutting met palen laten verstevigen en verhogen tot 2 meter met planken. Is het mogelijk dat de timmerman de situatie vooraf komt bekijken en met mij overlegt wat er mogelijk is?